Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó kis út lehet ha lenne sárdagasztóm én is beneveznék rá
gyöngyös-mátrakeresztes meg még a tököm tudja merre megyünk
salgótarjánt nem célozzuk meg, ott voltak rossz tapasztalatok
jaaj Te szegény mondjuk itt csak az autók kerekének felső harmadáig (milyen szépen kimértem igaz?) állt a víz, de az erdőbe tuti jáó a terep
itt van pár...én is neten láttam,ugyanis a Balatonnál sínylődök...
Nem család kérdése................ha rádjön lépsz.
nem olyan családból származok én
hát gondolom láttad a salgótarjáni képeket.. na azt oszd el kicsit, de majdnem itt is hasonló vihar volt
a motornál van a csimma, de már lassan mehetek is
az sajna most ki marad semmi komoly, csak megnéztük az árkot, de a gép már kész, ha minden igaz (amúgy se volt sok baja) csak várok új bukógombát mert az egy trágya volt, úgy eltűnt, nyoma sincs
mi van a lábaddal...? félreléptél....?
köszi!
én is úgy néztem az időképen hogy arra több esett mint felénk(itt kb 3mm volt amit átázott a homok, dél felé már meg sem látszódott)
lábadra meg tett rá a csizmát az majd megfogja
Szia, mi történt Veled? Épp akartalak keresni egy pénteki motorozás ügyében, mert akkor még esőmentes nap ígérkezik, erre ezt olvasom... Remélem semmi komoly...
volt eső rendesen, de nem tudom hogy azóta milyen állapotú a talaj, a lábam miatt szobába vagyok szorulva szerintem attól ne tarts hogy porolni fog, max nem dagonya
mennyi eső esett felétek?
van sár rendesen? be van tervezve egy kis erdőjárás, de ha porol el sem indulok
sajnos most én is kényszerpihenőn vagyok a motorral, pedig bár személyesen nem is ismertük egymást, már csak a közös szenvedély miatt is mentem volna.. a nevemben is gyújtsatok egy gyertyát, ha kérhetem
Akkor figyeljük az eseményeket... hogy mi lesz a hivatalos idöpont...ha meg nem jön össze nyilván mindenki leteszi tiszteletét vagy igy vagy úgy...
Sziasztok! Linda igazad van! A munkája osztja be szinte mindenki idejét. Amennyiben marad a szombat én is ott leszek veletek. Sajnos nekem vasárnap melóznom kell. Figyelni fogom mi lesz a pontos időpont. Üdv mindenkinek!
...Ákos a Vasárnap nem jobb lenne....? mert lehet van olyan aki melozik szombaton...meg vasárnap volt eddig is a "mindig felmenős nap"....
Szombaton 14:00-kor lenne a gyülekező,Gyöngyösön a tesco parkolóba,ahonnan közösen kimennénk visontára majd a baleset színhelyére.Aki szeretne részt venni,azzal szombaton találkozunk.
Sziasztok!
Mint Linda írta,eltelt egy év.Tegnap konzultáltam Pelikánnal telefonon,és szombatra egy kis megemlékezést szerveznénk.Elméletileg a sír is kész van Visontán,ahol kezdhetnénk,majd a baleset helyszíne,Kékestetői emlékhely.Nagyából ilyesmire gondoltunk.Gyülekező helye ideje még nem eldöntött,de ki írjuk ha meg van.Remélem sokan eltudtok jönni,és megemlékezni közös barátunkról.
Halihó Mindenkinek!

Rég jártam erre...
...de most újra megteszem....hétvégén voltam a Mátrában... sehol senki.... a megszokott helyek üresen...egyetlen ember volt a lépcsőnél... Ő is megivott egy üccsit.. és tiplizett... szomorú nem is olyen rég hetente jártam fel és minden dugig volt veletek ..most minden üres és halott elkeseredtem Hova tűntetek ?

Puszi MIndenkinek Sziszkó
Halihó mindenki... bizonyára tudjátok vagy sem,sajnos eltelt 1 év hogy Ninti eltávozott körünkből... nem tudom hogy Ti esetleg gondoltok e egy gyertyagyújtásra vagy egy megemlékezésre....Hmmm? Mindenesetre Mi mi felmegyünk gyújtunk egy gyertyát ...jó lenne ha tudna mindenki csatlakozni...Nooooooooos?
én kinézek az biztos! bár lehet nem motorral. 2-re tervezem én is!
A brezovai MZ Kupa mai fordulójára tervezi valaki a kimenetelt? Én reggel voltam a szabadedzéseken, délután 2 körül ismét tervezzük.
Itt egy kis videó a gumiról amikor hazaértem a H.ringről. Ezzel akartam még motorozni a Kakucson, ami nem volt jó ötlet.
Nem nagyon jelzett senki, így nem időztem a dologgal. Azt gondoltam az a sc 0 ás supercorsa majd tuti lesz amivel a H.ringen mentem legutóbb. Sajnos nem jött be. Az első képen van az új gumi, a másodikon amikor hazaértem vele a ringről. Amint látszik a jobb oldala zéróra kopott 90 perc motorozás után. A bal oldalán még maradt valamennyi. 38 fok volt Kakucson vasárnap, ám annak ellenére elég sokan voltunk kint. Az aszfalt tüzelt, és nagyon úszott kifele a motor hátulja a kanyarokban. A jobbosokban tíz perc után már nem lehetett rendesen borítani a motort mert egyszerűen nem tudtam a gumin tartani a kezem olyan forró volt, mintázat meg már semmi és nagyon gyenge volt a tapadása. A balosok kicsit jobban mentek, azon az oldalon még volt kb.1,5 - 2mm mintázat. Nincs mese, csak jó gumikkal érdemes kimenni. A gyerek motorján SC2 es PIRELLI superbike slick gumi van elől, hátul, az hibátlan volt. Ment vele mint az állat. Egy sárga öreg Suzukis perecelt egy kurva nagyot a tribün előtti nagy balosban. Neki is elindult a hátulja kifele a kigyorsításnál, nem érzékelte időben és már feküdt is, a motor meg a hátuljával előre felé csúszott neki ezerrel a gumifalnak. A srácnak semmi baja nem lett, csak a motor sérült. Mindezek ellenére, nagyon jót motoroztunk. Mind a két irányba csapattunk nagyokat, meg bohóckodtunk egy csomót. Dumáltunk sokat a srácokkal akik ott voltak, úgy hogy érdemes volt kimennünk. Már pakoltam is fel D211 es DANLOP sportmax GP gumákat, és mihelyst tudunk megyünk megint a gyerekkel. Pár képet is készítettünk.