Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A millével voltunk, mert avval lehet haladni
felgyötté' a hegyek közé...? aztán milyen masinával?
Mi egy kicsit később voltunk. A piros ETZ mellé támasztottam le a vasat a kútnál, amíg palacsintát faltunk,de fölösleges volt , mert nem jött be neki a víz
Sziasztok riderek! Ma szinte alig lehetett beállni a parkolóba 2 óra körül, annyi autó meg motor volt fent. Azért elgurgulásztunk egy párszor. 5 óra körül már lehetett jót menni. Vigyázzatok magatokra! Üdv mindenkinek!
Jobbulást a lelkednek és mocinak is!

Ha nem titok leírod mi történt, hátha van tanulsága számunkra is.

Sajnos én szinte az egész szezont kihagytam, mert egyből az elején meglett a reccs, és a moci még most sincs kész.
Sokkal komolyabban sérült mint elsőre ránézére gondoltuk...
Hát nem írtam, hogy nagyon erős volt tegnap is a forgalom a Hegyen, és valószínűleg ma sem lesz másképp és nagyon vigyázzatok magatokra! Azért ne keseredj el, mert ahhoz, hogy az esésekkel engem utolérj, ez az egy perec még kevés. Annak nagyon örülök, hogy neked nem történt bajod. Nem mindenkinek sikerül ennyivel megúsznia, de ezt te is tudod. A motor majd felépül, mint ahogy az enyém is eddig mindig. Üdv neked!
Ha meglenne a zsém rá be is vállalnám.
Kösziiiiiiiiiiiiii
A második képen nagyon jól mutatsz azzal a vassal
Tudom, nem nekem szólt, de csak ide pofátlankodok jómagam is. Ma Mátrázni készültem én is, de sajna dél elmúlt, mire itt, a Sajó völgyében felszállt a reggeli köd. Végül is csak összeverődtünk négyen, és csaptunk egy Aggteleki+ pici Szlovákiai kört is. Sajna, jövő hétvégén már télnek nézünk elébe, de ez azért még a nyarat idézte, nagyon kevés vizes útszakasszal. Itt egy kép végezetül a fél brigádról...
Hali!Az ígért képek:
Ez helyett eezt akartam . Csak már az egér is érzi a szezonvéget és csúszkál.
A lényeg hogy neked semmi bajod. Az anyagi kár sajnos mindig jelentős.
Szép nap volt ma is a hegyen sok motor-motoros a falépcsőnél.
Ajándékot kaptunk a mai nappal.
Jövőre veletek ugyanitt! Mindenki vigyázzon magára!
RC51 Zoli várom a beígért képeket!
Köszönöm mindenkinek a segítséget, csak lelki sérüléseim vannak! Utólag hiába tépem a hajam, sajnos az egyik őrangyalom szabadságot vett ki a tudtomon kívül.Nálam szerencsésebb szezonvéget kívánok!
Csá Zoli! Kösz az infót. Te ma nem jössz? Melegszik az idő, és az aszfalt is, de biztos nem annyira mint kellene. Csak óvatosan mindenki! Találkozzunk egyben és egészségesen a hegyen! Széles utat mindenkinek!
Ziiasztok riderek! Tegnap nagyon erôs volt az autós és motoros forgalom a hegyen. Valószínû hogy ma sem lesz máskép. Nagyon vigyázzatok magatokra! Üdv mindenkinek!
A friss infók szerint egy pár napig még élveznie kell a kórház vendégszeretetét...
köszi Zoli!
Hát tény Mákja volt..tusomásom szerint pár éve vesztettek el pont így motorostársat...
Szevasztok fiuk,szükség volna egy párperces segitségre az egyik motoros társunknak ,most csinálja a szakdolgozatát motoros témában .Szoval volna ez a kérdő iv olvassátok el és válasszóljatok rá légyszi.köszi szépen A következő linken található:::::::::::
http://online-kerdoiv.com/inde...
Holnap meg mindenki Brezován lesz!
Ha holnap is ilyen jó idő lesz remélem jön ki valaki a hegyre, nem csak magam gurulok ki és ülök a falépcsőn.
Én a rönkszállító sofőrjét (tulaját) ismerem, szomszéd faluból jár fel a Mátrába fuvarozni, régen kamionozik, nem egy kapkodó fickó, dehát egyértelmű, hogy nem is rajta múlott. Mindazonáltal örülök, hogy a motoros jobban van, nagy mákja volt...
Ennek Örülök! Köszönöm az infót!
Baleset körülményeiről mit tudsz?
A körülményekhez képest jól van, hamarosan haza is mehet, ha minden jól megy. Az őrangyala a jobbak közül való volt...