Nagy a csend a fórum oldalon skacok . Holnap elmegyünk a fiammal a Kakucsringre motorozni egy jót. Megakarom próbálni lerakni a könyököm az aszfaltig a kanyarban , amíg az SC 0-ás Supercorsa van fent a vason, mert brutál jókat lehet vele döntögetni. Sokan szeretnek ott motorozni, ezért remélem leszünk majd jó páran holnap is a nagy meleg ellenére, és nem csak egymást fogjuk ott kergetni Dáviddal. Ha érdekel valakit hogy sikerült e, és hogy milyen nap volt, próbálunk majd frankó képeket készíteni és tehetünk fel párat miután hazaértünk. Vigyázzatok holnap magatokra a Hegyen, mert nagyon meleg idő lesz ! Üdv mindenkinek!
Csá skacok! GERONIMÓ! Ez a vasárnap egy jó nap volt! Lőttem is két képet a lépcsőnél. Rég volt már ilyen. Én már délelőtt fent voltam, és voltunk fent tényleg jó páran lányok, fiúk. Voltak akiknek már nincs motorjuk és fent voltak autóval. Voltak komoly dumálások, voltak dumálások után nagy röhögések, voltak jó gurulások, viszont nem volt perec, és mentő sem a Hegyen ezen a napon. Bár csak így lenne ez mindig ezután is ! Hát üdv mindenkinek!
Nagyon sajnálom hogy így jártál
Az a kanyar már sokakat "viccelt" meg. Tavaly az Apriliával mentem, "szolidan", mikor látom hogy a kanyar közepén ÁLL egy fát szállító kamion, amiről hátra kilóg a fatörzs.. Nem sokkal mögötte álltam meg (Konkrétan a fa az orromtól 20centire volt) Koko barátom meg is jegyezte hogy látta ám a visszapillantóba ahogy kerekedik a szemem. a szívem meg majd kiesett a helyéről ..
Szóval vigyázni! sose lehet tudni mikor lesz kényelmes kedvébe valamelyik autós/buszon/kamionos, "mert ő megteheti!"
Nagyon eltűnt mindenki a fórumról ! Ma is voltam fent, és sajna megint láttam hogy vitt valakit a mentőautó a Füred utáni első nagy balos és jobbos közti részről. Áldás és tisztelet minden mentős dolgozónak. Nem is tudtam meg mi és hogyan történt, mert egyedül gubbasztottam a lépcsőn legalább egy órát, aztán átgurultam Sasvárra, ott sem voltak. Visszamentem, akkor már volt ott két motoros a lépcsőnél, de nem tudtak ők sem mondani semmit. Pangás volt egész nap. Nem sokan motoroztak. Szinte minden hétvégén van valami, ezért a képen látható géppel fogjátok bejárni Füredtől Sasvárig, hogy jól megfigyelhessétek az utat és a veszélyes kanyarokat ! És a végére egy kérdés. Holnap szándékozik valaki fent lenni? Ebéd után rakjátok fel a seggeteket a motorra, és aztán vigyázzatok magatokra és egymásra! Üdv mindenkinek!
Ez így van!
Csak bánt, hogy pont most szezon közepén történt.
Ma is fent voltam beszélgetni az ismikkel, tanácsokatkérni az újraépítésben. Eleket idén ma láttam először és persze nem tudtunk menni mert kocsival voltam...
Szóval szar ez.
A moci egy K5 600 elől-hátul tört, oldala csúszott.
Üdv a klubban! Potyognak nagyon a motorok a Mátrában... Ha nem lett bajod akkor aggodalomra semmi ok, a motor újjáépíthető, az ember kevésbé. Szar is az amikor a karistoló alkatrészek hangját hallja az ember, de sajna a történteken változtatni nem tudunk... Persze ilyenkor mérgelődik az ember hogy mit baszott el, vagy mi lett volna ha később/előbb indul el... Egy idő után elmúlik ez, a motor újjáépítésére kell koncentrálni. Milyen motor volt, mennyire tört össze?
Igaz, Krasznahorka most hanyagolandó a tavalyi tűzeset után, de ha felmész az 50- en Dobsinának, ott van Betliar Andrássy kastélya, aztán meg fel a szerpentineken Poprádnak, útközben pedig a Dedinky víztározó.
Megy ma ki valaki?
Ugyanmár az már régen nem menő...
Ezt tessék megpróbálni:
http://youtu.be/Dq-OMUwg2Gw
Próbálok tanulni az esetből.
Az a kanyar már sokakat "viccelt" meg. Tavaly az Apriliával mentem, "szolidan", mikor látom hogy a kanyar közepén ÁLL egy fát szállító kamion, amiről hátra kilóg a fatörzs.. Nem sokkal mögötte álltam meg (Konkrétan a fa az orromtól 20centire volt) Koko barátom meg is jegyezte hogy látta ám a visszapillantóba ahogy kerekedik a szemem. a szívem meg majd kiesett a helyéről ..
Szóval vigyázni! sose lehet tudni mikor lesz kényelmes kedvébe valamelyik autós/buszon/kamionos, "mert ő megteheti!"
Csak bánt, hogy pont most szezon közepén történt.
Ma is fent voltam beszélgetni az ismikkel, tanácsokatkérni az újraépítésben. Eleket idén ma láttam először és persze nem tudtunk menni mert kocsival voltam...
Szóval szar ez.
A moci egy K5 600 elől-hátul tört, oldala csúszott.
Ha Ózd felé szeretnél menni, akkor ajánlom neked ezt az útvonalat: http://www.hegylakok.hu/2011/0...
Igaz, Krasznahorka most hanyagolandó a tavalyi tűzeset után, de ha felmész az 50- en Dobsinának, ott van Betliar Andrássy kastélya, aztán meg fel a szerpentineken Poprádnak, útközben pedig a Dedinky víztározó.
Szerencsés utat!
Tudnátok valami jó útszakaszt mondani Szlovákiában ami Ózdhoz közel van?Holnap indulnék Egerből.
Előlreis köszi!