Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van, szerencsés szerencsétlenség volt ez.
Sokkal rosszabbul is végződhetett volna!
Én azt mondom hogy lesz olyan a vas mint volt. Làsd az enyémet. Valamint meglehet, hogyha nem ott fekszel el akkor egy óra múlva máshol fel sem álhattál volna olyan törtét volna veled. Ezért feküdtél meg ott, és akkor. Csak ezt nem mi döntjük el hol és mikor mi fog történni velünk. Ezért húzom én tovább a gázt.
Ti is számíthattok rám!

Akárcsak bármelyik motorostársunk aki bajba kerül!

Viszont azt kívánom ne legyen rá szükség,
de mint tudjuk sajnos benne van a pakliban.
Igen az a lényeg.

De majd megszakadt a szívem amikor seggen/háton csúszva hallottam ahogy karcol a motor mellettem.

Próbálom mihamarabb talpraállítani, olyan már nem lessz mint volt, de azért jó lessz!

Ha maradtam volna a seggem a falépcsőnél a többiekkel akkor valószínűleg nem így alakul, de már mindegy.
Nincs bizony! Te is így tettél volna. Simán csak geronimo. Vagyis akikre te számíthatsz, azokis számíthatnak te rád. Hát geronimo!
Majd meghálálom valahogy!

Holnap azért felmegyek, vagy kocsival vagy elkérem anyumtól a büntetőgépet...
örülök h jól vagy... gép meg majd talpra áll...
nincs mit
És persze annak a két orvosnak is akik éppen arra jártak és azonnal a segítségemre szaladtak, meg persze a mentősöknek is!
Füred után első balos. Fehér busz vagy állt vagy biciglis tempóban ment de nagyon hirtelen utólértem a kanyar közepén és éppencsak hogy rányultam a fékre már feküdtem is...
Én szépen kicsúsztam, a moci pedig szalagkorlát majd arról visszapattant az útra.
Mi történt?
Szeretném megköszönni Misiéknek és Zolinak, valamint Misi Suzuki Swiftes barátjának, hogy velem voltak a bajban és hazahoztak engem és a törött mötörömat a hegyről.

Személyi sérülés nem történt, de a motorban a kár jelentős.
(Mivel eddig karcmentes volt...)
Egyre több baj történik. Két éve én is a szalagkorlát alá csúsztam egy balosban az észai oldalon. Be voltam öltözve, de vállcsontom eltört, a motoron 150 ezer kár. Muszáj hogy visszavegyünk a tempóból. Sokkal jobb hülyeségekrôl dumálni, meg röhögni a Hegyen, mint ilyen esetekrôl mégha az autó hibája is. Vigyázzatok magatokra és egymásra! Vasárnap én is fennt leszek a vassal. Üdv mindenkinek!
Én is eltaknyoltam tavaly ősszel a Hegyen, viszonylag szerencsésen megúsztam. A mák faktor elég magas volt, ha jön szembe valaki akkor gatya. A bőrruha jól vizsgázott, annyi bajom lett öszvissz hogy nem volt összecipzározva a gatya a dzsekivel, és egy húszforintosnyi területen lekapta az aszfalt a plezúrt az úszógumimról. Csak hát szegény motorom, 3 kilós kár lett benne.
Azt hiszem itt fejeztem be a mátrai motorozást.

...most a hétvégén volt a Hondás srác a sástó alatti kanyarban, utána egyik barátom parád felé a szalagkorlát alá csúszott, én még tavaly belecsúsztam egy Fazer-be aki előttem esett el 1 perce...(azt szerencsésen megúsztam)

-akkor ez a srác akit az árokból szednek ki...meg szegény Ninti is tavaly...meg GA is elesett.. :(

Úgyhogy srácok, marad a pálya, ott is elestem már, felálltam és leporoltam magam...a hegyen ez nem menne ilyen könnyen. Másik dolog, hogy ott nem tudok úgy motorozni ahogy szeretnék mert fosok. Túrázni meg nem szeretek...

Így hát ennyi volt, mindenkinek balesetmentes Mátrázást a továbbiakban!
Jaja!

Óriási mákja volt a srácnak, 20 cm és szalagkorlát!
Belegondolni is rossz.
Amúgy azt sem tudom mit csinálhatott. Enyhe kanyar, a nyomok a közepétől vezetnek, se por se semmi. Sztem megijedt.
Hát azért még nem, kell egy pár hónap mire készen lesz. Talán nyár végére sikerül üzemképessé varázsolni a gépet.
Akkor nemsokára a hegyen
Most hogy maradt egy kis pénzem, mindjárt rendeltem pár cuccot a bajai bontóból: benyaszivattyú, fékkar, fékpedál, ülés, meg ha lesz ekeidomjuk akkor azt is küldik. Lassan, de felépítjük a gépet!
http://youtu.be/jP_M-exyGI4 én meg ebben reménykedem
A' zapjafaszát! Én meg remélem hogy soha többé nem áll fel a fasza!
Jól bement a susnyába. Bazzz, rossz nézni ezeket a zalagkorlátokat is, inkább ne lennének ott! Rozsdás, szakadt szarok, csak arra jók hogy kinyírják a népet.
Semmi baja nem lett szerencsére.
Hülye autos..........Bár igaz a mátra nem versenypálya.Sajnos sok 4 kerekü tulaj nincs felkészülve ránk.Valaki még direkt provokál is.Annak csak annyit.........visszanyal a fagyi.........elöbb vagy utóbb. de jobbulást a motoros társunknak
remélem nem lett semmi komolyabb baja. mellesleg, osztálytársam rokona volt az autós. a srác röhögve mesélte hogyy "háá a hülye motoros reméli jól összetört"