Pénteken szolgálat, max szerda vagy csütörtök még jó lehet. Bár hétvégén valamelyik napra terveztem a motorozást, akkor a rég nem látott kollégákkal is tudok találkozni.
Ja, hogy ez egy másik hirdető? Azt hittem ugyanaz hirdeti, mint aki 370-ért tette fel. Cimborám (akitől vettem Döncit) anno felhívta az előző hirdetőt, és úgy rémlik mintha már akkor sem az eredeti motor lett volna benne, csak nem írta bele a hirdetésbe. Mi is gondolkodtunk rajta hogy megvennénk, de ez már nem az a motor ami volt régen.
Ez előtt más hirdette 370.000 ért (nagyon gondolkodtam, hogy megveszem), de akkor még az eredeti motor volt benne, gyanítom, hogy valaki csak a motorja miatt vette meg, és most próbál túladni rajta(ki tudja milyen motorral).
A hátsógumit meg én vettem rá....
De, Yoshi rendszer volt rajta amikor megvettem, de aztán elboltoltam ezekért a Leo dobokért, a karbon hátsó sárvédőért meg némi készpénzért cserébe. Terveztem, és tervezek is egy alpesi motorozást, a Yoshi rendszer meg nem az a legális kategória... Azt meg nem akarnám hogy csilliókat fizessek vagy bezúzzák helyben a motoromat. Sajna a Yoshi leömlőkre nem ment fel a gyári dob, azt az egész rendszert cserélgetni hülyeség. Így fájó szívvel, de elbótoltam' a rendszert. Ez a 2 Leo dob meg teljesen street legal, KPM-es műszaki vizsgán is simán átment. És azért ennek sincs rossz hangja.
Ideje volt már befogni a lovakat, majdnem 1 év telt el... Briantől szerváltam jóféle gumikat, rá is lettek dobva gyorsan a gépre. De szerintem én azon a fehér taknyon csúsztam el, nem a gumi miatt. Hétvégén valamelyik nap szerintem kimegyek!
Jó lenne ha jövő vasárnap szép melege idő lenne. Csak kigurulnék még én is. Szerintem sokan vagyunk ezzel így, mert aztán majd jönnek a súlyos elvonási tünetek.
Grat Csizi a géphez! Neked nem Yosimura dobjaid voltak?
Nnnnya, összeállt a gép teljesen, ma voltam is gyorsan a Hegyen egy körre, de sehol senki. Sasváron egyedül voltam, Házán is csak pár idegen motoros volt. Mondjuk nem volt túl jó idő, visszafelé volt egy kis szitáló eső is.
Jó gép persze, mind az! Csak nem annyira mint amennyire magasztalja a fickó. Az esés már nekem is megy, most már talpon azaz keréken maradni kellene megtanulni.
A héten valamikor egy Mátra?
Akár hétköznap is, sőt...
Ez előtt más hirdette 370.000 ért (nagyon gondolkodtam, hogy megveszem), de akkor még az eredeti motor volt benne, gyanítom, hogy valaki csak a motorja miatt vette meg, és most próbál túladni rajta(ki tudja milyen motorral).
A hátsógumit meg én vettem rá....
Jaja, az én vótam'!
Hát, messziről szép, de közelről már kevésbé, pár helyen hegesztve van az idom. Majd jövőre kap egy dukkót.
Köszi! Viffer jól működik? Láttad hogy hirdetik Döncit? Szegény kicsit meg lett gyilkolva.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr-6173683
Bazzz, még az az első gumi van rajta amit én tettem fel rá. Ez 5 éve volt.
Ezt a mocit (és Téged) láthattam Hatvanban négy óra körül a vasúti hídon? narancssárga minta volt asszem a kabátodon) Szép! És jól is szólt!
Majd a jövőhéten!
Grat Csizi a géphez! Neked nem Yosimura dobjaid voltak?
Gratulálok!
A pláne, hogy autót is ugyanolyan jópofán vezet,mint ahogy beszél.