tudom, teljesen igazad van de ezzel nem tudsz mit kezdeni, ez úgy hülye ahogy van lehet tényleg jól meg kéne ruházni már múltkor mondtam, ha erre kerül sor, szóljatok nekem is, nem akarok kimaradni egy ilyen buliból
de ilyet?hogy haljon meg a gyermekem?ilyet senkinek,érted senkinek nem mondunk........amikor a crazyjoeval ment a háború,akkor nem mondtunk ilyet egymásnak,,,,,,,baszmeg,,,ilyet soha,még háborúban sem mondunk,,,,,,,az a baj,hogy ezt most nagyon mellre szívtam,pedig próbálok nem foglalkozni vele......
Káj, nem először tette ezt, Te is tudod de egy lelkibeteg ember, és én már kezdem sajnálni na meg arról nem is beszélve, hogy tudod van egy ilyen mondás, hogy az átok visszaüt
igyekszem eszemmel lenni,,,dehát most mit csináljak ha ez egy idióta?
Azért ha találkozom vele kapni fog,,leszarom,hogy lesz belőle rendőrség vagy nem......itt a gyermekeim halálát kívánta,,,,,
ez a magát "átlagos"-nak mondó ember nagyon beteg időnként megjelenik és teleokádja az összes topikot persze úgy, hogy nem is ismer senkit személyesen szerintem ne pazaroljátok rá energiát, kell az másra
Azért ha találkozom vele kapni fog,,leszarom,hogy lesz belőle rendőrség vagy nem......itt a gyermekeim halálát kívánta,,,,,