Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így van
ne hajjajogj,,,,mikor jövölöl?mondjad már?!
tudom, teljesen igazad van de ezzel nem tudsz mit kezdeni, ez úgy hülye ahogy van lehet tényleg jól meg kéne ruházni már múltkor mondtam, ha erre kerül sor, szóljatok nekem is, nem akarok kimaradni egy ilyen buliból
hajaj,
Meg van egy másik is: A jó isten nem bottal ver!
de ilyet?hogy haljon meg a gyermekem?ilyet senkinek,érted senkinek nem mondunk........amikor a crazyjoeval ment a háború,akkor nem mondtunk ilyet egymásnak,,,,,,,baszmeg,,,ilyet soha,még háborúban sem mondunk,,,,,,,az a baj,hogy ezt most nagyon mellre szívtam,pedig próbálok nem foglalkozni vele......
na de most tényleg mennem kell pusz Nektek
erről egy közös barátunk tudna mesélni
személyesen leszek rá kíváncsi,,,akkor hogy fog viselkedni,,,,
Káj, nem először tette ezt, Te is tudod de egy lelkibeteg ember, és én már kezdem sajnálni na meg arról nem is beszélve, hogy tudod van egy ilyen mondás, hogy az átok visszaüt
figyeljétek a puhatestartást..... nagyon kemény,,,
Zsóóóófi,,,,,,,neked is annyi,,,meddig várjak még rád?HEE?!
igyekszem eszemmel lenni,,,dehát most mit csináljak ha ez egy idióta?
Azért ha találkozom vele kapni fog,,leszarom,hogy lesz belőle rendőrség vagy nem......itt a gyermekeim halálát kívánta,,,,,
Igen az vagyok
most mennem kell további szép estét Nektek
akkógut én is azt hittem, de aztán sajnos nem úgy alakultak a dolgok
köszi! minden oké. aszittem B.gyarmaton látlak...
szia Zsófikám ja, kicsit elvesztem, de még élek az adatlapom pedig tényleg át van fésülve így is lehet fogalmazni Nálad ok minden?
igazán? akkor Te is kreatív ember lehetsz
na mi ú1ság? el vagy veszve.de látom az adatlapod át van fésülve...
Hát nekem is van ötletem
több ötletem is van de erre a beteg aberrált rosszindulatú, velejéig romlott emberre semmiképp nem fordítok energiát
És mi másra kell egy ilyen szép kék szemekkel rendelkező hö lgynek
ez a magát "átlagos"-nak mondó ember nagyon beteg időnként megjelenik és teleokádja az összes topikot persze úgy, hogy nem is ismer senkit személyesen szerintem ne pazaroljátok rá energiát, kell az másra