Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, mi Morzsival már megbeszéltük,igy nyomulunk,de a többiek is irhatnának! Ne lapuljatok zsiványok!
ez a két nap ami leginkább tourist mentes lehet...
valamikor én is felnézek végre...
Jól mondod tesó!
Csá mindenki arra gondoltam,hogy a hétvégén,szombaton,és hétfön kellene menni a hegyre, mert szerintem,vasárnap,és kedden,tele lesz autóssal,meg lehet,dicsö rendöreink sem tudnak a seggükön ülni Legalább is,én ezt tervezem! Vélemények? Irjatok!
Sziasztok!

Van egy eladó komplett új festetlen verseny idom szettem 2005-ös évjáratú R6-hoz, az adok veszekben.

Üdv: Eddie
Köszi szépen remélem idén is készül valami hasonló,pláne,ha tudunk tankolni a kalimpálás már ugy ahogy megy
Nah de Ghostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............

http://www.youtube.com/watch?f...!
Húú ez jó volt meg is néztem élből 2×, de gyanítom még párszor meg is fogom.
El ne higyjétek már neki!
Úgyis venni fog másikat!
tessék lapesz lapesznek
a srác aki múltkor hívott?
azért remélem gumit hozol még
Nem tudom, mi állhat a háttérben, (meg, persze közöm sincs hozzá) de 25 év motorozás után abbahagyni kb annyi, mint 25 évig dohányozni, aztán egyik napról a másikra letenni. Nem lehetetlen, de kemény lesz. Ahogy Suzi írta, meg fog szakadni a szíved. Én, 25 év dohányzás után leszoktam a cigiről, viszont idén 30 éve, hogy motorozok, ebből nem tudok kiszállni. Kicsit hosszú lett, bocs...
Bele is fogsz betegedni. Meg még sokan mások is....
na ne bazzzz
Mit csinálsz? Szikra, motor nélkül?
Képzeljétek ! Elviszik a motoromat ! Kiszállok 25 év után a motorok világából!
hajrá, ha van ismerős úgy könnyű ))
Majd rákérdezek már a kövesdieknél
én még semmit nem tudok róla sajnos
Idén tudni már, mikor lesz ilyen móka?
előfordulhat, szoktam oda járni, megyek 1-2-t a haverokkal legközelebb megiszunk vmit
Hát jobb tájékozottnak lenni A gépedet láttam pár évvel ezelőtt a mezőkövesdi gyorsulási versenyen
nagyon jó gumi a race attack, nyugodtan megveheted!
köszi. holnap reggel ismét otthagyom a kocsit a füzesabony felé vezető oldalon. hátha máshová áll és nem megint a ház elé. a télen oda szoktak.
Nagyszerű...elnyelte a rendszer