Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a "poén" hogy lentről az BEHAJTANI TILOS! nem?
A pilótával mi történt hogy van?
Na az nagy szar a kijárat miatt.Én tavaly ott egy matizt értem be,lentről fölfelé,megyek a kanyarbanés egyszer csak ott áll indexel balra,mákom volt mert volt mellette anyi hely hogy elfértem,bár fékeztem,és még meg is tudtam volna álni talán de szerencsém volt.A mátra közút,jönnek szemből,kanyarodnak eléd,előtted,és észen kell lenni.Jobbulást!
A CBR1000RR Repsol és BMW S1000RR párosból balesetezett a CBR-es srác.

Sástó felől jövet egy nagyon hosszú (hozzáteszem kurvajó) balos kanyar közepén van egy ki/behajtó. Az autó amivel összeütközött, az Mátrafüred felől érkezett és ebbe a behajtóba akart bekanyarodni...namost onnan jövet ez a kanyar egy beláthatatlan szar, a közepén ugye bekanyarodott a behajtóra, de ehhez át kellett menjen a szembesávon keresztbe...nah itt lett a baj. Szerencsétlen nem is láthatta a motort és a CBR-es srác sem őt...

Itt egy hibás van, az aki engedi, hogy ott le lehessen hajtani a Füred felől érkezőknek.
nem egy (az amúgy behajtani tilos táblás felhajtóra lekanyarodó) kocsiba szálltak bele?
Sziasztok! Tudja valaki ki esett el hétvégén Sástó alsóban?
Jaja,igen elég sok van fent amugy is hirdetve... megprobáljuk... hátha...

Sok sikert az eladáshoz!
Nem lesz könnyű, mi már hónapok óta hirdetjük az RR-t, de senkinek sem kell. Nincs lóvé a népeknek, az átírás is durván drága lett jan 1-től...

Hirdesd meg a használtautón is, azt többen nézik!
Irány a Mátri sztrádi....
du gurulás a hegyen ?
Bárhogy is hozza a jövő, kívánom, hogy legyetek túl mihamarabb a gondjaitokon, és motorozzatok még nagyon sokat, akár a Mátrában, akár meg bárhol.
Fater motorja után sem kapkodnak... Nem csoda, 100ezer az átírása egy ilyen régi gépnek...
amekkora a kereslet lehet, hogy mi visszük műszakira jövőre
Azért a ruhák maradnak
Sajnálom!Remélem hogy csak átmeneti helyzet! Orbánnak meg
Hello! Nem az amire gondolsz. Személyes okok (Matolcsi,stb.)
Láttam már...
mi van?ne máááááááááááááááá
Opssz! Ez sokkolt!Mi történt?!
Na de méé?Bohóc van a fiókban?
Kedves Barátaim... a helyzet az az ,hogy a motorunk eladóvá válik... elsőként nektek szólunk ha esetleg tudtok valakit, minket ismertek a motort tudjátok ismeritek....hogy nem zsákbamacska... Nos,ez a nagy harci helyzet...Hirdetés ár kép nemsoká....pffff...
Sokat nem akarok írni mert igy is a könnyeim fognak hullani... sok sok emlék köt hozzátok köööszönjük mindnekinek...áhhh bˇˇˇˇátok meg....