Sajnos ez így is van. Akkor lenne az igazi ha hétvégén nem kéne dolgoznunk, és tudnánk menni motorozni. Ám az elmúlt egy két év alatt horror ára lett mindennek. És amíg egy kis szar oldaldekli a motorra 40000, a motorolaj a szűrővel 20000, a fék és kuplung kar 14000, a lánc a két lánckerékkel 60000Ft, a gumikról és a benzinről nem is beszélve , addig sajnos hétvégén is legalább egy napot dolgoznunk kell. De amíg mozogni bírok és van rá pénzem és időm , menni fogok. És ha nem esik, vasárnap is ott leszünk és találkozunk a Hegyen remélem minél többen .
Az idén sokat nem fogok menni a Hegyre, még hosszú hónapokba fog telni mire kész lesz a motorom. Emiatt a geci iskola miatt nincs pénzem, jól megszopattak ezek a senkiháziak. Nagyon le van pukkanva most az ország, ilyen csóróság sosem volt még. Pont ma néztem egy '99-es hegyi felfutót a dzsutúbén, milyen fasza DUPLA szalagkorlátok voltak még akkoriban. Pedig nem is olyan távoli múltban volt ez...
Csá,lehet hogy én voltam,söt biztos! Kevesen voltunk,aztán,lelépett mindenki én is! Már alig vagyunk,kihal a Mátra,turisták is alig,megesz a szar mindenkit Pár éve,még volt,hogy mindkét parkoló tele volt velünk most jó,ha vagyunk 20-an! A fasz rossz oldalán állunk mert a jó oldalára születni kell
Szombaton a ballagások ellenére több ismerős is fenn volt a Hegyen többek között mi is. Az autós forgalom sem volt nagyon erős. Mondták a srácok, hogy ép most húzott el valaki egy olyan R1 el mint a tiéd. Lapesz! lehet hogy elkerültük egymást. Pedig elég nyugi volt a hegyen és gurulhattunk volna együtt egy-két jót le, fel amíg Évikém palacsintázik. Vasárnap melóztam, így nem tudtam menni de most következő vasárnap akárhány fok is lesz, de nem esik az eső biztos hogy megyek . Fiúk, Lányok üdv mindenkinek!
Ahogy időm engedi,mert hát, a benzin lassan ingyen lesz,ha így haladunk. Te viszont készülhetsz a Felvidék meghódítására, mert egy hónapon belül jön a Stós-Smolonik túránk, válogatott fasza csapattal. Ismerős a kép?
Megyek ahogy tudok, majd próbálok igazodni hozzátok.Egyébként én is gondolkozom a motorozás abbahagyásán, mivel egyre kevesebb jut alkoholra. Ha tudtok valakit, akinek olyasmi vas kell mint az enyém,- Képes Motoron hirdetve- szóljatok neki! Cső!
http://youtu.be/QyAyk-KzJJs