Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy jászsági srác volt vele
A gazdájáéé!
kié ez a sukár f3 ?
Sziasztok! Június végén rendezvényt szervezünk Domoszlón! Leginkább enduró és quad találkozó de mindenkit szeretettel várunk! Részletek itt: www.matraterepmotor.webnode.hu
...de meg ám
hoppá, akkor már megérte nekem is fotózni
sziasztok , én is köszönöm a képeket , nagyon jók lettek
Szia Elissa! Köszönöm a képeket, némi elfogultsággal a 10. különösen tetszik.
Remélem holnap jön mindenki a hegyre, nem hárman szopunk,mint a multkor!Biztos friss leszek és üde Milyen holnap, ma!
Fehér ember nem felejt, jobb későn, mint soha. Ez a járgány némileg megbízhatóbb, mint a kis mocsok RGV, úgy, hogy gyanítom, idén járok még arra.
nem tudom de ezek a BigLongBang blokkoknak kiba... jó hangja van...
Yamahás kötelező videó ! De mi lehet a ponyva alatt mögötte?

http://www.youtube.com/watch?f...
jol érzed............de ne csüggedj nem ál jol az neked csizi cimbora....majd lacival ferveritek a népet.........
na neeeeeeeeeeeeeeee
Tisztelt Fórumtársak! A domoszlói plébános 2012.05.13.-n tartandó misén motorszentelést tart. Aki vallási vagy egyéb okból úgy gondolja, hogy jönni akar, az 11 h.-ra jöjjön a kápolnához /Domoszló, Kossuth u. 2./, vagy hívjon engem a 20/449-2860-s számon. A mise után a pap felvezetésével tervben van egy kis túra /ő is motorostársunk/, végül a Himnusz eléneklése után mindenki szétszéled. Rossz idő esetén az esemény elhalasztva a következő vasárnapra. Ui.:Én egy héten 2x Chuck Norris-l szoktam inni, ő mindenkit legyőz.
hétvégén mátra? visontsa?
Inkább motorozzatok
Asssziszitek csak ti vagytok olyan öregek mint a Mátra? Vén pöcsök!(a szomszédom Bruce Lee szétkaratéz titeket szmájli)
én meg még konkrétan meg se dícsértem azt a szép up side down motorkerékpárt!én már éltem a megszületésénél!