Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi.

Amúgy a kuplung hiba beigazolódott.
Most volt itt haverom aki veterán motoros és már indulásnál megérezte a kuplung hibát.

Kapható még vhol gyári ZZR400-as kuplung szet?
Tudna valaki ZZR400-hoz szervízkönyvet átküldeni mélben?
Vagy URL-t ahonnan letölthető?

Köszi
Ok
Tavaly voltam felvonulni, idén már nem vágyódom rá:
-Tihanynál egyből torlódás volt, fél órát álltunk a dög melegben bőrcuccban (az nélkül meg nem indulok el) megsültünk, meg ment a motor hűtőventilátora is
-Tihanyban a faluban szintén egy fél órás állás
-Böszme tömeg, nem tudod kinek milyen a képessége, illetve ki mennyire figyel a másikra - egy figyelmetlen, arcoskodó ember miatt nem akarom sem magamat, sem a motort összetörni

Maximum megnézem, ha már itt van az utca végén
Helló Uram!
Nekem is cserés lenne ez a cucc, de 16000-et nem tudok most érte adni, ha esetleg találsz valami olcsóbbat te szoktál ebay stb nézelődni és ha netán többünknek kell és rendelünk és olcsóbb akkor jelezz légyszi nekem is.
Köszi.
Talán azért, mert senki sem vágyódik rá?
Már hétfőn kérdeztem, de senki nem reagált rá, hogy HOLNAP JÖNNE VALAKI A HARLEY FELVONULÁSRA!?
Szerintem toth.gyula -t keresd itt a fórumon, nála szokott lenni.
szevasztok. 600-as blokkot keresek. ha tudtok ilyet akk szoljatok. kössz.
16.000, a Borsó Tibinél. Kérj árat a tiedbe valóra ha érdekel, info@motorsprint.hu
Mennyi volt? Nekem is kezd fáradni a cucc, így ötvenezer felé ballagva...
Nem szarozok, nem kísérletezek, rendeltem, hoznak olcsóbban gyárit. Nem mostanában kell újra venni és jó menesztővel a lánc is tovább él tehát nem éri meg ezen spórolni szerintem.
Valamilyen keményedő, erős szilikon anyaggal (pl. szélvédőragasztó) nem lehetne "felépíteni" azt a menesztőt?
Bontottban úgy is elfogytak már a használatra érdemes darabok...
Az 100%, hogy hétvégén csak még nem tudom, hogy mivelmikorhogyan. A motort már nem kéne erőltetni mert darál a lánc meg bringabelső-tuning ellenére majd egy centit kotyog a menesztőgumi a váltót meg nem kéne szétkúrni. Kocsi meg szerelőnél, ő szerezte, így hát kapott is hozzá A4-es hibalistát 10-es betűmérettel
Nem sürgetem, jó legyen.
Ok, gondold ki - este hatig jelezz vissza, és elhozom magammal ha lejönnél érte hétvégén!
Hétvégére magadhoz veszed? - aztán összehozzuk a boltot. Bár még lehet, hogy holnap délelőtt el tudok menni, már ha ott van a szokott boltban.
ühüm. itten figyel a polcon.
Vau!

Lánc megjött?

Nyeo
Nekem sincs vele bajom, és vele végre megszűnt a plexi-parkinson is.
Ilyen volt nekem is. Azért a törhetetlent inkább hagyjuk, (Rammstein ezt ügyesen megcáfolta az egyik parkolóban ) és az MRA sokkal csendesebb is.
Nekem is ez az ebay-es cucc van fent idén. Szerintem tökéletes, meg sem nyikkan, nem rezeg 270-nél sem....
Elméletileg törhetetlen polikarbonát, az MRA ár negyedérét.
Az lesz a következő.Mára lett egy mérőm is.Hétvégén megmérem,bár nem füstöl és jól indul.Tudja esetleg valaki mi a gyári főfúvóka mérete?
18-ba lakom.
Üdv.R.
A lámpa alatt légbeömlők. A Tiéd már E széria.
Azt sajna nem lehet tudni,mert csak annyi van,hogy '93.
Megnéztem a fotót, a rögzítő foglalatok,kialakítások stimmelnek.
Egy hongkongi manus terjeszti aki 98% pozitív indexet kapott.

Amúgy mi a különbség az E-s és a nem E-s széria között?
zzr400/600 gyújtás eladó!
Ha már "E" modell 93-as, akkor ja. Egyébként van olcsóbb a szatunánál, és jobb is: tavaly az enyémen is olyan volt.

Idén meg MRA - az mindegyiktől (sokkal) jobb.