Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Süt elég rendesen, a tetőn készül a tojásrántottám
Pálinkás szép napot kívánok ! Ott is süt?
sztem előre kell felhajtani és igy támaszt ki
vajon átfordult a km számláló vagy visszacsavarták?
akurvaéletbe hogy áll a kitámasztó ... és nem dölt fel

Céép 1ébként, blokkolnám
Sziasztok! ELADÓ! ZZR-600 2003-as magyarországi egy gazdis ha valaki szeretne egy hibátlan állapotba lévöt Ára 1150000ft
Hali!
Hívd a 06-20-969-3600.
A feleségem megvette szülinapomra a dobozokat,és itt akart csináltatni tartót hozzá-a Szaki Márkatárs!
Sok sikert!
Nem olyan kényelmetlen az ... Ha megjöttünk a nagy túráról (Dolomitok), összehozunk végre egy közös gurulást, egy amolyan ex Széchenyist

Jaaa dolomitokba jön egy srác 636-al
Hát igen "könnyű" magának csinálni az embernek.. de mikor egy panellakásba lakik akkor macerásabb:)
Akkor esetleg valakia ki bérbe gyárt?:)
Hali!
Hát ilyen egyszerű emberke,(pedig öreg róka) mint én nem tudja ugyanis a rajta lévő zár a tartóhoz is zárja,ha gondolod teszek fel képet róla.Magát a tartót én gyártottam,nem volt nagy kunszt,mint ahogy Kutya is említette.A legtöbb meló az 5-ös laposvasba a téglalapok kivágása volt.
De ha készen kell,akkor tudok egy szakit a doboz fórumon hirdet.
Üdv!
Én magam gyártattam a tartókonzolokat, így fillérekből megvolt, a dobozokat a Louisból vettem, 60 EUR/db.
Eddig (hét év alatt) nemvolt gond, pedig a nemzetközi túrákon számtalan helyen otthagytuk a motort csomagokkal, még Popradtól keletre is, pedig az rendesen "fertőzött" terület
Szia Karakk,
lehet, hgoy hülyeséget kérdezek, de a dobozokat illetéktelenek mennyire egyszerüen tudják elszedni? pl egy csvarhúzóval vagy villáskulccal?
Gondolkoztam én is dobozon, de hiába zárható esetleg ha az egész dobozt meg könynen leveszik..
Köszi: Sanyi
ui.: Mennyibe kerül és hol lehet "olcson" kapni doboztartó konzolt zzr400 hoz? (mindeegyik ZZR-re ugyanolyna kell?)
Eladó ZZR fékbetétek, bontatlan dobozban.
Előre: Ferodo FDB574ST 2db
Hátra: Ferodo FDB481P 1db
Együtt a három 15000Ft

Érd.: 20/995-5657

Üdv:
Szorf
Ez most erősen gyanúsan hangzik.
A tegnapi lézerblokkoló tesztelés első fotói!
Ja, az enyémet most Powertape tartja össze...
Én is ebben a cipőben járok, elvileg jók, de próba nélkül ne vegyél. Sajnos még nem sikerült eljutnom a tettlegességig mert a motorbontók ritkábban vannak nyitva, mint ahogy én dolgozom. (tudod a bányalovak...)
Hi! De gondolkodom a cserén. Nem épp ez az álmom, csak próbálom leinformálni. BMW-t jobban szeretnék, ha már lecserélem. De még semmi sem biztos.

Mi holnap megyünk egy kis kört, valami könnyűt, csak a közelbe, amit egy 636-os nyergében is ki lehet bírni. :)
Ez mind jó rá?
A gyári széttörik sajna a tartófüleknél és a csavarlukaknál, nézz rá 6R,7R,ZXR750 sárvédőt. (Matska)
kawasaki zzr alkatrészek bontásból eladók tel 06309492804. felnipárban 15000ft ülések 3000ft/db hátsó féktárcsa 5000ft.müszer fal 20000ft kipuffogok párban 20000ft ülés alatti idomok 4000ft/db eke idom komplett 15000ft tank 15000ft hátsó lampa 4000ft hátsófék rendszer tárcsa nélkül 5000ft elsö fék rendszer tárcsa nélkül komplett 10000ft a többi áráért hivjatok
kawasaki zzr alkatrészek bontásból eladók tel 06309492804. felnipárban 15000ft ülések 3000ft/db hátsó féktárcsa 5000ft.müszer fal 20000ft kipuffogok párban 20000ft ülés alatti idomok 4000ft/db eke idom komplett 15000ft tank 15000ft hátsó lampa 4000ft hátsófék rendszer tárcsa nélkül 5000ft elsö fék rendszer tárcsa nélkül komplett 10000ft a többi áráért hivjatok
Hello Bala!

Na csak nem csere lesz? Ja és Gratula ezúton is, sok boldogságot!

Lassan kellene gurulni egyet hmm?
Csak azért ,mert most volt eladó a jószág!
Hi ! Jó az ára!