Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok, ezt a motort esetleg ismeri valaki? Egy móri srácé volt, most Szombathelyre került. Mit érdemes tudni róla, jó, megkímélt? Sokat segítene a gyors válasz, köszi!
400ra már nincs sok esély
bár talán 2 évvel ezelőtt arra is feltettem a kérdést
a mostani kör:cbr 600 f2,f3,első gen. zx6r (ha nagyon felüt a lóvé),zzr 600,fzr 600.
Mindenki a saját lovát dicséri Biztos jó a többi motor is, de amiből kevés van, ahhoz alkatrace-t is nehezebb lehet taálni, ezért szűkiteném le zzr,zxr,rf,bandit-ra a keresést aki 400as sportot akar. Hozzá kell tenni hogy a honda,yamaha adott tipusait nem ismerem
Érdekes,minden topicban ezt hallom,csak más-más márkanévvel és típussal
Kutyabá' akkor majd értekezhetünk ez ügyben,akár elektronikus postán,úgyis akarok majd kérdezni hogy van-e még blokkoló
Hali!
Tud valaki ZZR-1100-hoz 2001-eshez első sárvédőt?Sérülésmenteset!
SOS lenne!2000 km-et bírt ki!Frissen lett fényezve és megint szarrá tört!
Köszi!
Ok, küldtem mail-t.
Szerintem a dolog egyszerű mire szűkítsd a kört.ZZR és kész!
A várakozás a legjobb,mert júni vége,júli eleje lenne csak megfelelő.
Nézni pedig nézek én mindent,f2 cbr,fzr,zzr (600 mind) stb aztán majd ha megvan a teljes összeg(ami egyébként nem sok ) akkor szűkítem a kört.
De!felkeltette a figyelmemet
(csak 1 hónappal előtte még nem kezdek el telefonálgatni...)
Ha ilyet keresel, várj egy kicsit - az új tulajnak (munka miatt) úgy áll, hogy nem lesz meg a jogsija idén, így kénytelen eladni a frissen felújított múmiát.

Tegnap csont nélkül leműszakizott a gép, ha gondolod, jövő héten itthon lesz az ember, össze tudlak hozni vele. A blokkja szinte új a gépnek.
Reggelt
Erről mi a véleményetek?(vagy netán ha valaki ismerné...)
zzr 600
Aham, már látom. Egész jó, és főleg kimondottan szép lett.
Szia,
jobbos lábtartóim vannak a géphez - idomok sajnos nincsenek.
Alul még fogja 1-1 csavar,de lehet,hogy még okozok valamit.Egyenlőre stabilnak tűnik,ha kiderül az idő,majd kiderül.
Helyes. Igen
Igérem pótolom, csak szedjem rendbe a vasat.
Egyégként az 500-as, 600-as idom/ lábtartó csereszabatos a 400-assal?
Szeva!
Adatlapot, képeket
Balos nekem is hegesztve van, aluhegesztő meg tudja csinálni, de ezt teljes keresztmetszeten kell, nem lehet úgy mint a vasat, hogy húzol egy-egy varratot mindkét oldalára, mert akkor könnyen törik megint.
Idom: talán neki van: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok!

Jó ideje olvasom a fórumot, de eddig még csak passzívan követtem az eseményeket. Egy 400-as Zizit hajtok, amit a mai napon kis tempónál sikeresen leraktam a jobb oldalára. Jobbára az idom sérült csak (nem repedt szerencsére), azonban az első lábtartó konzolon van két repedés.
Érdemes ezt hegeszteni, vagy cserés?
Illetve keresem még azt a vékony műanyagot elemet, amely az alsó idom felett fut körbe (úgy néz ki, mintha maga a váz lenne).
És mégegy: Veresegyház környékén korrekt fényezőt ismer-e valaki?

Kösz előre is!
leskalpolom az összes időjóst ha holnap szarrá ázunk
Kössz fiúk
nagyon sokat segítettek és úgy érzem a zzr mellett döntök és még egyszer kössz a gyors válaszokat!
Hibátlan, este vagy egy órát sétáltunk, végre sütött a nap (egy hét után)... és holnapra még jobbat jósolnak.
Kutya Úr!

Milyen az időjárás felétek?
Stabilan megtartja így a három doboz súlyát, hogy csak a négy darab hatos csavar fogja?
Szép lett!
Azt elhiszem.
Hát kész lett a doboztartóm,itt-ott polírozgattam is,hála ennek a kánikulának!Hát azért van gondom is,de majd később,jó kis Társaság van itt,majd kiagyaljuk!