Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi meg kaptam a levelet ha lesz váz kupak gondolok rád
Hali!
Örülök hogy jó lett!
Képeket nem csináltál véletlen róla?
Gyertyakulcs: 16os, obis lux-tools, egy kb 20cm-es toldóval
Kuplung bowden nekem totál máshol megy, igy lövésem sincs merre megy
Hali!
Hát megcsináltam a slusszkapcsolót!Kösz a segítséget!Nem is volt nagy kunszt,és nagyon jó lett.Viszont jó lett volna megnézni a gyertyákat,ha már szét volt borítva a Paripám,de nem találtam olyan gyertyakulcsot,ami jó lett volna,milyen laptávolságú,hosszú,hol lehet beszerezni?Erről jut eszembe:olajszűrőkulcs?A kuplungbowdent,nem a helyén vezették el,és kicsit ronda lett,Nektek hol megy?Előre is köszi!
Üdv!
Engem nem mozgat a ringezés, az élményért motorozok úgy is, utcára meg általában elég, még nagyobb vasakkal együtt motorozva is a 400as, bár néha lehetne gyorsabb, mert azért bizony el-ellépnek a nagyok.
Tegnap motoroztam együtt nagyobb vasakkal, és bizony nem én voltam a leglassabb, pedig a legkisebb motorral voltam
régebben enyémen is kibelezett-égettett dobok voltak. hegesztettek bele furulyát-szűkítőt, az megoldotta. most már nincsilyen problémám :)
hi
nekem 600 as van ,de a ringen leköröznek.
igen jó bele ha kell szolj mert csak egy van belöle és elég hamar elszokott kelni
Szia!

Bocsesz, hogy ide írok, de leghamarabb itt találtalak meg Megérett a láncszett a motoromon a cserére, mennyiért van nálad új? K5-ös DRZ 400 supermoto, 15-ös első lánckerék, 41-es hátsó.
Kösszke
Sziasztok. Lenne még egy olyan kérdésem, hogy a motort, amikor megvettem a gyári kipufogó volt rajta. Viszont az előző tulaj gondolom kivágta belőle a hangtompítót és most elég hangos a hangja. Ez elég jó mert sportos viszont hosszú távon már zavar. Arra gondoltam, hogy ha szétszedem a kipufogót akkor üveggyapottal vagy kőzetgyapottal kitömöm hátha ettől halkabb lesz. Ebben szeretnék tanácsokat kérni. Esetleg más ötlet is érdekelne. Előre is köszi a válaszokat.
Hali!

Nekem van eladó fékbetéem 400-as ZZR-hez, bontatlan dobozban. Eladtam a motoromat és a betétek megmaradtak. utánvéttel tudnám postázni.
Előre: Ferodo FDB574ST 2db
Hátra: Ferodo FDB481P 1db
Együtt a három 15000Ft

Üdv:
Szorf
Sziasztok. Köszi a segítségeket. Ma elvittem szerelőhöz a motort valószínű, hogy fesz.szabályzó csere lesz belőle, meg akku csere is. toth.gyula tól kérdezném, hogy a fesz.szabályzó, amit árulsz az jó lenne az én motoromba is? Mert, ha igen akkor, ha a szerelő azt mondja, hogy cserélni kell akkor kereslek majd ez ügyben
bocsi mellé ment
feszszabalyzó 8ezer,akksi 5ezerért van bontott .irj ha
kell
Köszi, nem nekem kell, kicsit lejjebb!
Bár lehet nem ártana némi tartalék
van feszszabalyzom ha kell
Ha megvalósítanám mind azt amit kiterveltem... Még igy is futnak projectek, csak írni most nincs mit róla. Meg inkább motorozok, kisebb hibák kivételével nem történt semmi
Szerintem nem is a szerelésért csinálod, hanem a megismerés öröme, hogy érted mi hogy megy alattad.
A ráülsz és mész unalmas, akkor is reszelgetnél rajta ezt-azt
zzr600: Köszi a választ!

Megadtam az ismerősömnek a fórum elérhetőségét, mert nem igazán ismerem a moci előéletét, így jobb, ha ő maga kérdez.
Következőnek egy 600as blokkot akarok csak, ebbe a vázba...
Ha cserélném másik típusra, akkor vagy összeépíteném, vagy vennék egyet amire csak rá kell ülni és menni, még nem tudom. Ismerve magamat inkább előbbi
Köszi! Megoldodott!
Szia! Küldtem Mailt rendelem köszönöm!
Ez már művészet, ahogy csinálod Ha egyszer elcseréled másik típusra sok munkád lesz megint az biztos!
Szia!

Vez lánc Gyári! 9000ft
aksi yuassa 9000ft
láncszett 29900ft
gyertya 1980ft/db

MINDEN VAN RAKTÁRON!
dPD FUTÁRRAL OTT VAN EGY NAP ALATT 1-2 EZER FT
Vezérműlánc lesz ebből egyedül necces, nekem félre lett rendelve, a szerelő ránézésre mondta meg milyen kell. Itt is van kéznél a doboza:DID SCA-0412A132L. A 132 fölött SDH betűkombináció áll, tippre az lehet a szemek száma. Rossz hir hogy a vezérműlánc középen fut, ezért vezérműlánc nittelő elkellhet.
Gyertya,láncszett is van olcsón, Allbike lenne a javaslatom, apróban kiemelt hirdetések között ott van.
Gumi: apróban, gumi topikban vadászom össze, mert nem akarok vagyonokat rákölteni, aztán ahogy érzed
Sziasztok!

ZZr-400 1991-es keresek, vezérmü láncot, gyertyákat, láncszettet aksit, gumiszettet

Köszönettel