Hali!
Teljesen más, a ZX7R kora spb-ja volt, a zizi meg túrasport, totál eltérő a futóművük felépitésileg. Ha a csatlakozási pontok stimmelnek, akkor mondjuk össze lehetne gyógyitani. ZX9-nél néztem erősen hogy sok a hasonlóság
de legalább egyenletesen jár hidegen is!
Ezzel együtt 3baja van csak:)
2 nem tudom hogy nyilik az üléd fel
és neheten veszi az üreset:)
megy honap doktorbácsihoz remélhetően Vasárnap meg turázni
jövő héten átíratom!
Jelen! Nekem megvan az összes Motor Revű az elsőtől az eddig megjelent utolsó számig. Régen sokat forgattam a régi számokat is, ma már nincs időm. De emlékezni emlékszem. Szépek voltak
A rugó erősebben húzza mint kellene, vagy valami miatt nem elég szorosan tartja a kapcsolóház -pl valaki jól bezsírozta hogy ne kopjon használat közben
Passz, még nem volt ilyen gondom. Szerintem a markolatnál lehet vmi rögzítő rész, ami tartja, szét kéne szedni hozzá, biztosan nem egy bonyolult dolog.
SZia
Mitől lehet hogy a szivatom szépen lassan visszamászik és nem marad ott ahova húzom?Nem kell neki mert szépen pötyög de kicsit nem ártana ha hideg lenne!
Nakérem! szó vót itten holmi topikösszeborulásról...
Említettem, hogy esetleg balcsi, bogrács, boldogság, most vasárnap, de operatív okok miatt nem fog összejönni, viszont ha az idő engedi emehtnénk topiktali címén gurulni egyet, miccótok 1 Csesznek-i útirányhoz egy kellemes ebéddel, kapucsínóval kinek mi...
Szal jóidő esetén ZZR topiktalálkozó Jun 27 Csesznek...
Jöhetnek egyéb ötletek akár helyszínre akár időpontra vonatkozóan!
Nekem Z6 van fent. Szerintem zsír nagyon. Előtte elöl Michelin volt, szitált mint állat. Ezzel teljesen stabil. Ja, ha valaki venni akarna egy pár ilyet (igaz nem a 600-as méretében van), akkor lehet innen is. Az ár szerintem baráti. Én is innen vettem, csak 43-ért...
Teljesen más, a ZX7R kora spb-ja volt, a zizi meg túrasport, totál eltérő a futóművük felépitésileg. Ha a csatlakozási pontok stimmelnek, akkor mondjuk össze lehetne gyógyitani. ZX9-nél néztem erősen hogy sok a hasonlóság
Valakinek lenne első kereke 92/D 500-hoz?
Én most szombat délután mentem fel kanyarogni, alig bírtam haza zavarni magam.
Ezzel együtt 3baja van csak:)
2 nem tudom hogy nyilik az üléd fel
és neheten veszi az üreset:)
megy honap doktorbácsihoz remélhetően Vasárnap meg turázni
jövő héten átíratom!
Mitől lehet hogy a szivatom szépen lassan visszamászik és nem marad ott ahova húzom?Nem kell neki mert szépen pötyög de kicsit nem ártana ha hideg lenne!
Előre: Ferodo FDB574ST 2db
Hátra: Ferodo FDB481P 1db
Együtt a három 15000Ft
Tel.: 20/995-5657
Üdv:
Szorf
Jordánia, két keréken
Albánia mocikkal
http://meteoview.meteodat.cz/h...
Említettem, hogy esetleg balcsi, bogrács, boldogság, most vasárnap, de operatív okok miatt nem fog összejönni, viszont ha az idő engedi emehtnénk topiktali címén gurulni egyet, miccótok 1 Csesznek-i útirányhoz egy kellemes ebéddel, kapucsínóval kinek mi...
Szal jóidő esetén ZZR topiktalálkozó Jun 27 Csesznek...
Jöhetnek egyéb ötletek akár helyszínre akár időpontra vonatkozóan!
http://www.topaukcio.hu/perl/b...