Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Én még nem láttam személyesen,jövő 7 végén megyek hozzá.Megnézzük,ha nem kell cserélni nem fogjuk,állítólag még elég vastag is a tárcsa.
apró hirdetésnél meg van a számom!
mikor jössz?
kutya kiállításon leszek délután már szerintem otthon!
Ha nem gond csörgess meg!
érezhetően fog a betét
olyan mint ha egymáshoz dörzsölödne!
már ki volt pucolva de :(
És ez igy helyes, csak kérdés hogy a kerék szabadon forog-e, vagy érezhetően fog a betét.
Szétszedni, átpucolni és összerakni. Gumialkatrészekre ügyelni, mert drága. Nekem spec a porvédő is alkalmas maradt továbbhasználatra.
Mennyire üt? Egyengetés nem jöhet szóba már?
A 400-ason nálam is előfordult, sőt: a kiegyenlítőből gyakran jött egy kis mennyiségű forró hűtőfolyadék a túlfolyón.
De ezt csinálta vagy harmincezer kilométeren keresztül, minden egyéb következmény nélkül.

Lehet h egy külső/belső hűtőtakarítás ráférne a vasra
Tegnnap először volt részem közúti igazoltatásban.
Csepel gyorsforgalmin a külső sávban egy autós igazoltattak,mikor egyszer csak kilépett elém egy motoros rendőr kb.50méterre mikor 70-80-al nyomultam.
De minden okés volt,és a végén még jó motorozást is kívánt :)

Mindenkinek balesetmentes,száraz aszfaltokat !
Szia!
Köszönöm a gyors választ,már beszéltem is a sráccal,azt mondja még mázli hogy ült a kocsiban.
Ha szól hogy kell neki kereslek.
Ha a vízszint rendben, akkor kezdődő hengerfej.
30 000 Ft oldalanként. (ez raktársöprés ár, 49 lenne az eredeti, de az utolsó 2db van belőle!)
Vasárnap délután megyek arra, ha ráérsz megnézném
valószínűleg porvédőgumi csere lesz..
Szia!
Egy haverom most vett egy 2001.06 havi zx12-t és úgy néz ki üt a jobb első féktárcsa.Szeretné megtudni mennyi lenne ehhez előre egy pár tárcsa.
Előre is köszi!
hidegen is és melegen is olyan mint ha a tárcsa és a betét állandóan összeérne!
2141 kissé gyengébb adatok alapján.
Vagy esetleg átcserélni a két tranzisztort, hogy akkor a másik két henger megy-e. Máris kizárva a tranzisztor hiba. Ahogy elnéztem az adatlapját elég spec alkatrész, nem tudom lehet-e könnyűszerrel ilyet beszerezni itthon. Minden esetre nem ártana végig méregetni és összehasonlitani a két egységet, hátha tényleg csak valami egyszerűbb hiba van.
http://pdf1.alldatasheet.net/d...
van a környékeden 1 jó TV szerelő? 2SD1071 van benne eredetileg, ezt nehéz beszerezni, de jó helyette a 2SD2141, meg nemárta 1 nagyító alatt átvizsgálni az egész panelt, nem é csak 1 forrasztási hiba van a panelen
Szól? Ez azt jelenti, hogy sípol?

Egyáltalán nem biztos, h ragad, lehet h csak simán beégett a betét felülete. Ha felemeled, akkor "ragad" a kerék, pörgetéskor?
szia
Kérdésem lenne!
250esemnek az első féke szól nagyon nem is merek menni !
valószinüleg be van rohadva!Javaslat?!
jah, azt még hozzá kell tenni, hogy ugye az enyémben már e-s blokk van, szoval az is érdekelne hogy lehetne e-s re átvariálni a gyujtásdobozt, ha lehet, és nem lesz d-s
Mitsubishi D1071 Transister
ez a neve hivatalosan asszem
a pirossal bekarikázott chippen a felirat: 42. D1071
a felső hossu chippen: od1 J
MH63B01V1P
K29 Japan
J109
jólenne elolvasni a feliratokat, talán a Google lelne valamit rolla
az kicsit messze van, bár kifizetném a benzint, ha valaki eljönne, és megpróbálhatnánk az igniter boxot, hogy tudjam mit kell beszereznem...
a képen látszik amit bekarikáztam pirossal, azt cserélték már nagy valószínűséggel, mert a forrasztások háziak, esetleg ha valaki tudja mi ez, meg hogy hol lehet beszerezni, örömmel hallgatom