A 400-ason nálam is előfordult, sőt: a kiegyenlítőből gyakran jött egy kis mennyiségű forró hűtőfolyadék a túlfolyón.
De ezt csinálta vagy harmincezer kilométeren keresztül, minden egyéb következmény nélkül.
Lehet h egy külső/belső hűtőtakarítás ráférne a vasra
Tegnnap először volt részem közúti igazoltatásban.
Csepel gyorsforgalmin a külső sávban egy autós igazoltattak,mikor egyszer csak kilépett elém egy motoros rendőr kb.50méterre mikor 70-80-al nyomultam.
De minden okés volt,és a végén még jó motorozást is kívánt :)
Szia!
Egy haverom most vett egy 2001.06 havi zx12-t és úgy néz ki üt a jobb első féktárcsa.Szeretné megtudni mennyi lenne ehhez előre egy pár tárcsa.
Előre is köszi!
Vagy esetleg átcserélni a két tranzisztort, hogy akkor a másik két henger megy-e. Máris kizárva a tranzisztor hiba. Ahogy elnéztem az adatlapját elég spec alkatrész, nem tudom lehet-e könnyűszerrel ilyet beszerezni itthon. Minden esetre nem ártana végig méregetni és összehasonlitani a két egységet, hátha tényleg csak valami egyszerűbb hiba van. http://pdf1.alldatasheet.net/d...
van a környékeden 1 jó TV szerelő? 2SD1071 van benne eredetileg, ezt nehéz beszerezni, de jó helyette a 2SD2141, meg nemárta 1 nagyító alatt átvizsgálni az egész panelt, nem é csak 1 forrasztási hiba van a panelen
jah, azt még hozzá kell tenni, hogy ugye az enyémben már e-s blokk van, szoval az is érdekelne hogy lehetne e-s re átvariálni a gyujtásdobozt, ha lehet, és nem lesz d-s
az kicsit messze van, bár kifizetném a benzint, ha valaki eljönne, és megpróbálhatnánk az igniter boxot, hogy tudjam mit kell beszereznem...
a képen látszik amit bekarikáztam pirossal, azt cserélték már nagy valószínűséggel, mert a forrasztások háziak, esetleg ha valaki tudja mi ez, meg hogy hol lehet beszerezni, örömmel hallgatom
Én még nem láttam személyesen,jövő 7 végén megyek hozzá.Megnézzük,ha nem kell cserélni nem fogjuk,állítólag még elég vastag is a tárcsa.