Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakker... a sztori meg hova lett?

Középállványra tettem a garázsban a gépet csak épp túl közel a szekrényhez oszt reccs! Két csavarperselyes fül minusz és megrepedt a háza is. elekrtomosan működik meg összetartja a sziló, de nem az igazi. A tartása már nem a régi és a Taft ereje sem segít.
Áááááááááá-áááááááááá.áááááááááááááá
Nem mellesleg szombaton fogott egy trafit hátulról ajkán, hétfőn meg szemből belementünk 4-be, igaz nem mentünk gyorsan
Ok - amennyiben jobb ajánlatot kapsz Kutya Úrtól, átadom a lehetőséget. Nekem is tartalékba lett véve. Mellesleg hogy törted össze?
5?
Jól elfagyiztad, hallod-e... Ez igazi magyar hízó.
Jóvanna.
2020083-94
Anno 3000Ft többletbe került, neten 27.000ért vesztegetik - nem vicc . Kettő közé lőjünk valami számot, az alacsonyabbikhoz tendáljunk
Egyet se félj, odaadom a malacperselyem...
Mondj egy számot, nem vagyok és sóher csak csóró
ne szólj bele, Te kezdted
Nem fogunk :)
Össze ne vesszetek.Már gyártom a mintapéldányt.
nekem nem
Pont ezekre gondoltam én is :D
Képet összevágni nehezebb sztem, mint kinyomtatni, és bescannelni, de az is járható :)
Akkor mindegy.Köszi a tippeket.Marad az,hogy ezt a számlát stornó,és újat készít.
akkor printscreen (ha nem fér ki képernyőre, akkor két részletben), photosopba képként beilleszt, hibás rész kitakar és egy új layeren cím beír.
Akkor nincs mese, újra kell küldeni...
Esetleg szemre újraszerkeszteni az egészet, de az egész kókány lesz.... Meg számlánál nem járható út....

Vagy nyomtasd ki, scanneld be, s utána photoshoppal bűvészkedni esetleg ?
De nem engedi.
Ezen már túl vagyok.Nem stimmel.
jelöld ki a szöveget a pdf-ben. kopi és word-be illeszd be. javítsd és onnan nyomtasd ki pdf-be.
Ahamm...
A pdf szépsége, hogy nem lehet átírni... Ezért találták ki, és használják mindenfelé.

Ha szerencséd van, és nem tiltott a másolás a pdf-ből, akkor esetleg ki tudod jelölni az egészet, és beilleszteni egy wordbe, ott átírni, majd megint csinálni belőle egy pdf-et.
Ez nem túl bonyolult, csak, lehessen belőle másolni.
Szia!
Nekem most 8-as van.A gond az hogy ez a majom kitörölte a gépéről,mert ő még bele tudott volna kókányolni,és újra átküldhette volna.
PDF
Igazából én azzal próbálkoznék, hogy felraknám a legújabb Adobe Acrobat readert, mert abba már alapból sok uj dolog van (amit szimpla user nem vesz észre)
Lehetséges, hogy aki küldte/csinálta a pdf-et annak újabb van és a régebbi nem tud mit kezdeni egy két dologgal
Bár nem tudom neked melyik van fent, de legalább 8-9 est próbáld meg.
Hátha segít..
Bocsi,nem úgy hibás a pdf.Ez egy fontos számla lenne,és azon nem stimmel az ügyfél címe.Ezt én hogyan tudom átírni?Mivel nem én csináltam a pdf-et.