Középállványra tettem a garázsban a gépet csak épp túl közel a szekrényhez oszt reccs! Két csavarperselyes fül minusz és megrepedt a háza is. elekrtomosan működik meg összetartja a sziló, de nem az igazi. A tartása már nem a régi és a Taft ereje sem segít.
Ahamm...
A pdf szépsége, hogy nem lehet átírni... Ezért találták ki, és használják mindenfelé.
Ha szerencséd van, és nem tiltott a másolás a pdf-ből, akkor esetleg ki tudod jelölni az egészet, és beilleszteni egy wordbe, ott átírni, majd megint csinálni belőle egy pdf-et.
Ez nem túl bonyolult, csak, lehessen belőle másolni.
PDF
Igazából én azzal próbálkoznék, hogy felraknám a legújabb Adobe Acrobat readert, mert abba már alapból sok uj dolog van (amit szimpla user nem vesz észre)
Lehetséges, hogy aki küldte/csinálta a pdf-et annak újabb van és a régebbi nem tud mit kezdeni egy két dologgal
Bár nem tudom neked melyik van fent, de legalább 8-9 est próbáld meg.
Hátha segít..
Középállványra tettem a garázsban a gépet csak épp túl közel a szekrényhez oszt reccs! Két csavarperselyes fül minusz és megrepedt a háza is. elekrtomosan működik meg összetartja a sziló, de nem az igazi. A tartása már nem a régi és a Taft ereje sem segít.