alapjárati fordulat gyári adat: 1000-1100 min/f között ajánlott. ha motor nem szív plussz levegőt valahonnan " kikopott folytószelep tengely" akkor túl szegény az alapjárati üzemanyag keverék, és csak nagyon meleg motornál válik ideálissá
jah, ahol ; van, ott a második mérés eltér az elsőtől, az 1 azt mutatja, hogy nem történt semmi? elektronikában nem vagyok otthon, az írtam le ami a multiméter kijelzőjén volt
itt vannak a mért értékek, bár én nem tudok belőle leszűrni semmit, csak a külső állapota alapján h már kokányolta az előző tulajok egyike... mondhatjuk elég rendesen
Sziasztok,
Mivel a motort még csak vidéken települések között közép távon vagy rövid utakon használtam, így msot BP-en belül észrevettem, hogy nagyon melegszik a motor a sok lámpa, állás miatt.
Sőt még az alapjárat is megemelkedik 1500-2000-re. Ez mennyire természetes?
Visszábbcsavarni nem akarom az alappjáratot, mert ha nem forró a motor akkor viszont tökéletes 800-1000 fordulatú.
Köszi: Sanyeee
abszolut nem megy 2 henger, ezáltal a fordulatszámmérő sem, + a kábeleket átnézetem, amit kellett átkötöttem, hátha mégis a kábel a hibás, de semmi, viszont ha lehuzom a trafórol ami nem adja a jelet a jeladó kábelt, akkor a fordulatszámmérő megy. A trafó jó, átkötöttem a másikat, így megy, szoval kizárásos alapon marad az igniter. Ha van más ötlet nagyon szívesen fogadom
Mért nem lehet képet csatolni?
a gyujtásmodult kilehet mérni az adatok benne vannak a szerelésikönyvben, csak 1 multiméter kell hozzá. egyébként miböl gondolod, hogy rossz, kihagyogat a motor vagy egyáltalán nem megy 2 henger?
Nincs valakinek egy eladó MRA túraplexije, ha lehet akkor füst színű
Vagy esetleg 5-lete hol lehet venni jóáron?
Köszi
http://www.vezess.hu/hirek/koz...
Hétvégén (máj 28-30) motorosokat fokozottan ellenőriznek. Bár nincs félnivalóm, de a sebbességre figyeljünk:)
Mivel a motort még csak vidéken települések között közép távon vagy rövid utakon használtam, így msot BP-en belül észrevettem, hogy nagyon melegszik a motor a sok lámpa, állás miatt.
Sőt még az alapjárat is megemelkedik 1500-2000-re. Ez mennyire természetes?
Visszábbcsavarni nem akarom az alappjáratot, mert ha nem forró a motor akkor viszont tökéletes 800-1000 fordulatú.
Köszi: Sanyeee
Mért nem lehet képet csatolni?
Van valakinek gyújtásdoboza? Ignition box vagy mifene, valószínűleg az a hiba, de csak a csere után tudok biztosat mondani...