Hát, az nem jó jel, ha hiba van a pdfben.
Azt nem lehet javítani tudomásom szerint. Újra kell küldeni.
Nekem is akadt már ilyen. Terveket vittem nyomtatni, és fél óra sorban állás után, zárás előtt tíz perccel kerültem sorra, és amikor nyomtatnám a pdf-et, azt írja ki, hogy sérült a cucc..... :(
Nem tudtam mást tenni, mint hazamenni, újra felmásolni, és kinyomtattatni azt.
Esetleg meg kell próbálni más féle pdf olvasóval beolvastatni.
Adobe a leggyakoribb, de én sokáig Foxit readert használtam. Sztem töltsd le, s próbáld meg azzal, ha úgy sem megy, akkor gatya...
Itt a link: http://download.cnet.com/3001-...
&rush
Köszi, sikerült nagy nehezen a kilométeróra bowdent visszacsavarni az órára.
Nem egyszerű szülés volt.. a fejidom alatti takarót nem tudtam leszedni mert épp nem volt olyan csavarhúzó normális, gondoltam anélkül is megy...
Így nekem (és páromnak, akinek kisebb keze van) kb 20-30 perc görcsölés és nem kevés szentségelésbe telt.. de megvan:)
Hali!
Valaki nem ért kicsit a szám géphez?Kaptam egy pdf formátumú fájlt.Ez nem lenne baj,de van benne hiba,ki kellene javítanom,hogyan tudom?Ne mondjátok hogy javítsa aki küldte,mert az a p**c miután nekem ezt átküldte törölte.Fontos lenne nagyon!
Köszi!
Tehát akkor ha jól értem junius 5.én nem lesz :-(
A lenyomást meg majd meglátjuk :-) mostmár mi is gyakoroltunk kicsit már nem ismeretlen a pálya úgyhogy számíts ellenfelekre, persze csak a pályán :-)
Akkor ezekszerint csak júliusban lesz?
Ugyan ez volt nekem is, akkor nem egyedi az eset. Vissza tudtam csavarni, deee nem egyszerű ezt kell h mondjam. Nagyjából betájoltam, illesztettem, és két újjal valahogy rákapattam, 10 percig biztos tartott. Ha van a fejidom alatt takaró idomod azt le kell venni
Jöttem fel Bp-re és észrevettem, hogy a kilométeróra 0-án ált.. Grr épp az autópályán.. aztán megtaláltam, hogy a bowden órafelöli része "lerezgett feltehetően", de akkor a benzinkútnál nem görcsöltem vele..
Még nem próbáltam visszacsavarni.
Valaki tudja, hogy odalehet-e férni vagy lek ell szedni az idomot?
Én ma mértem fogyasztást Kecskemét - Balatonlelle - Kecskemét útvonalon. Egy 225 km-es szakaszon 13 liter fogyott. Nem autópályán, de azért 130-140-es tempóval. Igaz csak egy személlyel. Kb 5,77 liter az átlag.
Elég jó szerintem, pedig pörgetni kellett néha rendesen a nagyobb gépek között.
Lellén nyílt egy új motoros étterem. (Biker Beach) Ott hirtelen összeszaladt vagy negyven motoros. Jó hely.
Először is üdv. itt a fórumon, szép a motor amit megszereztél.
Alkatrész ügyben kutyát próbáld itt a fórumon neki szoktak lenni dolgai mostanában, illetve asszem Tóth Gyula néven is árulgat itt valaki alkatrészeket. Kutya most a tátrában van, de nemsokára újra itt lesz köztünk. Szervízzel kapcsolatban is Ö tud segíteni, náluk Dunaújvárosban vannak áronék ők sokunknak szereltek már.
Halihó!
Új zizzent vagyok a fórumon,mostanában vettem Öt Sok jót írtatok Róla,sok melóm lesz még,de imádom!Szeretném segítségeteket kérni,ha van Valakinek elfekvőben csomagkampója 1 db.és jobb oldali lábtartókonzolja akkor lebeszélhetnénk.Üdv!
ZZR400-nál 2 személlyel kinek mennyivel dobja meg a fogyasztást?
Nekem 150 km-en (autópályán 120-130-al) 10 liter lett vagyis 6,6 liter. Kicsit sokallom bevallom.
Azt nem lehet javítani tudomásom szerint. Újra kell küldeni.
Nekem is akadt már ilyen. Terveket vittem nyomtatni, és fél óra sorban állás után, zárás előtt tíz perccel kerültem sorra, és amikor nyomtatnám a pdf-et, azt írja ki, hogy sérült a cucc..... :(
Nem tudtam mást tenni, mint hazamenni, újra felmásolni, és kinyomtattatni azt.
Esetleg meg kell próbálni más féle pdf olvasóval beolvastatni.
Adobe a leggyakoribb, de én sokáig Foxit readert használtam. Sztem töltsd le, s próbáld meg azzal, ha úgy sem megy, akkor gatya...
Itt a link:
http://download.cnet.com/3001-...