Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

balkezes és magas...legalább baromira meg tudod lepni ha valaki bemozdul a kocsmapultnál
A kormányhoz egyébként is kell majd a magas plexi, ami a magasságodhoz is jól fog jönni.
Most olvasgatom.Szépre megcsináltad.És tényleg nem került sokba.Max ha nagyon nem bírom el akkor fordulok hozzád
Annyira nem is vagy mély...:D Nekem már inkább több gondom van 192vel minden máshol a napi életben,plusz még erre balkezes is vagyok..szóval halmozottan hátrányos helyzetű....:D:D
Köszi az infót
Értem!Ennek örülök,hogy méretre dög.:D Akkor most már tényleg neki indulok és holnap megnézem. Végül is 187/100 én 192/95 vagyok.Ez nem olyan jelentős különbség.Igazából eléggé új vagyok ebben a világban még csak tájolok...Köszönöm szépen a segítséget.Remélem holnap már boldog majdnem tulaj lehetek!
Én 176 magas (mély ) vagyok, ami az okot adta, hogy sikeresen átvágtak pár izmot a bundámon (plusz a hasfalamat) még tavaly, így muszáj volt felemelnem a kormányt - különben el sem értem az eredeti helyén

Nagyjából ötvenezerbe fájt, részletes leírást itt találsz róla:

http://kutya-vilag.blog.hu/tag...
egy naked-hez ne hasonlítsd a kényelmét, ég és föld a "krosszkormányos" meg a kormánycsutkás megoldás. én 187/100 paraméterekkel szoknom kellett, mert félig hasalós. pár ezer km alatt megszoktam, de nem volt sima. a gép méretre dög, nem leszel majom rajta. én viszont 3 szezon után naked pozícióra váltanék, mert jobb.
Nem igazán találok a méreteire adatot.Épp ma néztem meg egy GSR 600-at.Nem éreztem kényelmetlennek.Bár gondolom ez egy hosszabb úton adná ki magát.Azzal összehasonlítva milyen?Meg amin még gondolkozok...egy barátom mondta,hogy ne nézzek már ki úgy mint Magilla Gorilla a mesében a biciklin:)
Holnap leutazok és megnézem saját szemmel.Csak kívülről nem látom magam..
De milyen magas vagy hogy alakítottad?Mennyibe sikerült megoldani?
Szép lett!Gratulálok hozzá!
Ha kényelmetlennek bizonyulna, akkor relatív kis pénzből át lehet alakítani, mint az enyémet is anno:

Ujjászületés

Így már kevésbé kell magad "összehajtani", sokkal kényelmesebb utána.
Nálam először maradt fent a D-s karbi, de aztán felkerült az E-s, amikor a D-volt fent, a karbisorhoz menő hűtőcsöveket el kellett zárni...
Kutya nálam megaludhatsz egyébként ha gondolod itt Pesten.

Kawanapra remélem kiérek bár pályázni tuti nem fogok (hacsak nem autóval) a bokaszallagszakadásom miatt.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Lehet volt már hasonló kérdés ide,csak nem olvastam végig a 900 oldalt:) Első nagy motornak néztem ki magamnak egy ZZR 600at. Az lenne a kérdésem,hogy ajánlanátok-e nekem 192 centis magassággal,van-e olyan aki így használja.Vagy gondolkodjak másban,esetleg tippek?Próbálgattam pár 600-ast,csak ehhez utazni kéne.Köszi előre is a segítségeteket!
Nagyrészt a munkától függ: sűrű lesz a péntek, és a másnapi indulás sem könnyíti meg a dolgot
esetleg... ha ott aludhatok az M3 Shell kúton, akkor lehet megspórolom a fel-vissza utat, plusz ráérek fél kilenckor felkelni szombaton
Ezek szerint jössz ringre vagy csak kedvcsinálónak raktad be?
Reméljük péntekre lesz valami emberi időjárás is mert ma reggel két jegesmedve meg egy pingvin kopogtatott az ajtón.

Tátrába meg úgy látom hóláncot is kell vinnetek ha nem találkozunk a ringen akkor jó utat nektek és várjuk a beszámolót ha visszaértek.
úbazz hétvégére szánsájn lesz mos monták föntrő

ménem akkor van mááááá....
Engem ez jobban hergel... mennyünkmááááá

Helyzetkép a Tátrában, fél órája:

má alunni se nagyon bírok

OK!
Nyugi, már itthon figyel a polcon csak csörgess meg péntek d.u. hogy eltegyem.
Még eszembe jutott valami: Az indexek akkorák mint néhány autón, és izlésesen van beépitve, nem ilyen kiálló shrek fül, ami letörik. A méretéből következik hogy észrevehető A hátsó lámpa nemtom más motorokon hogy megoldott, de itt kettő izzó van, ha valamelyik kiég, akkor még mindig funkcionál a másik.
Valami rosszat is kellene most már mondani róla az a baj hirtelen semmi nem jut eszembe, ami tipusra vetítve előnytelen lenne
Függőcsapszeges, kardános, blokk alatti kipufogós , utasleesős, D-modell plexis Kawasaki hypercirkáló
De nem olyan égető,ráér később is
Aszontad szóljak elötte,én szóltam 1 hete
Csak ha megrendeled