Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula minden közreműködőnek!
Hát ja de jobban örültem volna ha elviszik .Ráadásul valóban normális emberhez került volna aki vigyázott volna rá!
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne vásárolni egy ZZR 400 ast!
Véleményeket,tapasztalatokat szeretnék kérni!
Egy Kecskeméti bordót nézett ki a hírdetésben,esetleg arról van valami infótok?
Köszi!
Ha lefoglalózták, akkor nem gáz: legalább a lóvá Nálad maradt.
Küldöm újra,a quad-mania kukac freemailre megy,lézershow címmel.
enyémet is lefoglalták de ráfogták hogy a termést elvitte a viz és vissza léptek:(
Pedig már le volt tárgyalva a másik
Kis olvasnivaló:

www.hegylakok.hu

igen szerencsére nagyon rossz volt vele így menni.
Hosszú, de röviden: Leelőlegezte, aztán ősszel összetörte a kocsiját, és arra ment el a többi pénze, így nem tudta megvenni a motort.
Ennyi.
Nálunk a pincében áll a húsz centi büdös dzsuva: most már konditerem + úszómedencés a lakásunk, asszem nőtt az értéke
Remek...

öcsém ezt az időt , még jó hogy elmaradt a gyereknap...

Pulsz: Beáztunk, a 8.-on , panelprogram mi, lehet a régi nyílászárok jobban zárták a nyílást
üdv, ezekszerint a probléma megoldódott :)
A tiéd 600-as volt?
Évjárat, ár stb kérdezhetek?
Nem, bár a hirdetések miatt elég komoly a levélforgalom - átküldöd újra?
"..Ő olyan megfontolt típus.." ezt továbbítottam neki, ha nem bánod
Akkor mi is volt az a vakker anno, hogy megvette haver 550é?
Kutya Úr!

Küldtem levelet,olvasta?
Maga sem sokat szarozott . Tuti nincs egy sábeszdekli vagy hogyhívják magán titokban?
Cigánynak komoly lesz kezdésnek, Ő olyan megfontolt típus, legalábbis a két találkozásunkból ezt szűrtem le
A poén, én a reggeli hajtásban úgy megszerettem, hogy komolyan felmerült bennem: végleg megtartom, akármi is lesz.
(Tudva azt, hogy egy éven belül újabb motor vétel lesz, csak még fogalmam sincs hogy miből )
Szóval beleszerettem, ahogy csak bírtam - kurvajó, a szó szoros értelmében.

Ha nem ül fel rá, és nem hallja meg a hangját a a Cigány, most is úgy feküdnék le, hogy nem nagyon tudnak annyit adni, hogy megváljak tőle. Így viszont engem is boldogít, hogy az ő álma megvalósul, plusz tényleg igazi élményt okoz majd a vas, mint "az első nagymotorom" feelingje.
Szerencsés vagy!
Bár csak nekem vitték volna el a Zizimet
Szegényke még mindig hírdetés alatt van.
Öröm volt ránézni: csak viccből ült rá, amíg beszélgettünk. Tulajként szállt le
Sajna én kifogtam 2x is a selejtet.
Ismerik itt páran a történetemet. Imádom ezt a gépet, de kezd megrendülni a bizalmam.
Sajna én kifogtam 2x is a selejtet.
Ez gyorsan ment, de talán majd az új tulajjal találkozunk a ringen vagy valahol az utakon láthatjuk még ezt a szépséget.
Akkor sok sikert hozzá az új tulajnak!