Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttad volna három hete Rami ennyit mondott: "Remélem ötvenezernél többet nem adtál érte..." én már akkor ezt az állapotát láttam magam előtt még ha egy kilóba' is volt, mire ide eljutottam:

Köszi a meghívót
Ottan vagyok én is mostmá
Hogy Te mekkora egy mázlista vagy, gyönyörű ez a gép!
Én meg irigy!
nem próbáltam... szerintem azt ha benyomja Obama, akkor megtanul két személlyel egykerekezni. Onnan gondolom, hogy rá van írva: "Yes, we can!"

(egyébként - asszem - a vészvillogót szokták odarakni)
Tanksapi még csere előtti állapotát mutatja: többek között azt is cseréltem a vason, mire mostani állapotát elérte - most viszont nagyon karaj
Megkockáztatom, ezzel a 4-1 rencerrel és az ezer kilométeres blokkal jobban megy, mint az én gyári, 2002-es vasam

Megtankoltam ma reggel (hatezeré' ), és megkergettem a 6-oson gonosz
Hogy áll az a tanksapi? Mi az a piros gomb a bal kormánykapcsolón? Csak az egybesült államok elnöke nyomhatja meg?
Alakul a "köcsög nyújorki"...
Természetesen, semmi gond.
Kutya ne haragudj de ma későn végeztem szerdán megyek Dunaújvárosba és átveszem a fékbetéteimet ha még meg van
üdv
és miért kellett szinkronizálni, akkor is fordulat ejtéssel volt gond? vagy ez a hiba az óta keletkezett? gázbowdenek van holtjátéka?
Elküldtem

na,mentem gályázni
Megköszönném
himizoli@citromail.hu
Küggyek rajvipre meghivót?
Ide a keresőbe beirva "fordulat ragad" kulcsszóval kiad némi infót.
Csak annyit hogy valamit találjon már ki hogy hol tudunk beszélgetni
Az iwiw-re nem akarok irni mert a mama is elolvassa
Amikor ő gép elé ül,akkor én már általában alszok.
Erre kellene v.mi megoldás
Szóval érted
Írd meg mit szeretnél, aztán majd megemlítem
psssszt
Köszi!
Az ICQ-t nem használja,mert zaklatják,az iwiw-et az anyja használja,fingom sincs hogy hol tudok vele beszélni.A skype-ot is a mama használja,Az MSN-t nem szeretik
Akkor?Szerinted?
nincs egy hónapja és akkor kapót szinkronizálást is.
Suli van neki is, tanul a dolgozatokra. Sokkal többet még nem tudok, de rajt leszek az ügyön. Mellesleg mondta h keveset beszéltek, mert nem keresed Mondtam neki hogy a Pap meg azért nem mert Kegyed nem keresi - szerintem
hát sajnálom

Micsodaaaaaaa?
Osztán mi ujság vele?Régen beszélgettem vele
Ha beszélsz vele,mondhatnád hogy valahogy létsítsen kapcsolatot a kedves papával
Nem fér bele a kurv@ keretbe
Így legalább nyugodtan megyek el vizsgázni pénteken.
Levelezek mostanában a leányzóval, mondtam már?
Te mé nem jössz a Tátrába öcskös?