Mivel a blokkja nem lesz erősebb, és a 183-as (óra szerint 194-es) tiltás továbbra is bennemarad a motorodban, így a végsebessége nem fog nőni.
Viszont nekem a 10 000 kilométeres szezonban, konkrétan többet spórolt benzinben, mint amibe a szett került ( ha egy literrel csökkenti a fogyasztást, akkor egy kilométer 3.50 forinttal olcsóbb (országúton, ill. autópályán) egy szezon alatt kb. vissza is jön az ára.)
És az autópályás zúzás is kellemesebb, ha nem kell agyonforgatni a vasat közben.
Szia,
én a 400-as gépen is a 600-as motor áttételét használtam (ezzel 100-nál 4900, 140-nél 7000 a motor fordulatszáma) nagyjából 0,8-1,2 literrel kér így kevesebbet ezzel a szettel.
Akkor az egyikte tuti vevő vagyok és a sörbe is benne vagyok e-mail címemre dobhatnál egy címet, vannak kecsón barátaim és akkor ha megyek őket meglátogatni akkor elugornák érte, ha ez neked megfeleleő
Az a bajom,hogy szimering csere most volt benne,és 15-ös olajat kapott ez is,rugókat ugyan nem cseréltem,sajnálnám a jó telót szétbombázni.Köszi a Z-s tippet,akkor azt kell keresnem nekem is.
Ja, telókat nem cseréltem csak kapott Wilbers progresszív rugókat és 15W olajat. Első osztályú lett, kár lett volna belefaragni másét, így a telófelújítás összköltsége új szimmeringekkel volt 30eFt.
Hali!
mivel Te már átfaragtad az elejét a zizinek,az lenne a kérdés,hogy cseréltél első telókat is?Én az 1,4 zizi fékjét nézegettem,de a gyári telóra nem stimmel a furat az 1,4 féknyergeivel.Hogy oldottad meg?
Köszi!
Vau! Tegnap leteszteltem a blokkoló elejét-hátulját (időszakos ellenőrzés). Működik mert az SCS-103-mat "kezelő személyzet" vörös fejjel rugdosta a tripodot
Valami hiba lehet a postán - azóta sem jött meg az ellenértéke ha nem írtad volna, hogy átvetted, azt hittem volna, hogy ZZR-el rohangál a leveles postás is Nálatok
Viszont nekem a 10 000 kilométeres szezonban, konkrétan többet spórolt benzinben, mint amibe a szett került ( ha egy literrel csökkenti a fogyasztást, akkor egy kilométer 3.50 forinttal olcsóbb (országúton, ill. autópályán) egy szezon alatt kb. vissza is jön az ára.)
És az autópályás zúzás is kellemesebb, ha nem kell agyonforgatni a vasat közben.