Majd gondolj a mercisre amikor parkoló helyet "keresel", amikor tankolsz, amikor szép időben "pöfögsz" kis erdei utakon, amikor a hőségben előregurulsz a lámpánál, amikor a dugóban kidobod az indexed és a busz sávban szépen elgurulgatsz, amikor fizeted a súlyadót, biztosítást, amikor sorban áll ár zizi parkolva ... Soroljam tovább?
NEm kell foglalkozni a lényeg hogy meg tudsz állni és kényelmesen menyen alattad a motor!
Visszavághatnál neki hogy jó esetben a tiéd ha nagyon húzod neki 4litert is megeszik mig az övé 10et?
Lényeg hogy Te jól érzed magad !
Amugy igaz mindig lesz gyorsabb és nagyobb is de tudod a sajátunk a legszebb:)
Ne foglalkozz vele, ez ilyen hülyék balesetveszélyes helyzeteket is tudnak kreálni, és még mindig te vagy a védtelenebb a motoron. Vannak ugye azok az emberek is, akik mennek lassan, de ha elkezded előzni, nyomják a gázt mert az olyan vicces - nem érdekelne a kocsi állapota amit vezetek, tuti rárántanám a kormányt, aztán nem feszengene tovább. A minap kimentem egy merci elé, elég messzi volt, de lehet úgy gondolta meg kellett volna várnom mig elhalad. A falun belül a seggembe állt végig, aztán meg tolni akart le az útról. Nyilván nekem sem kellett több, amit birt a motor, mentem vele, az meg utánam. Nem tudom amúgy mire jó ez az arcoskodás, mi alapján hasonlitsunk össze egy több milliós autót egy motorral... Az ilyen hülye hadd menjen
sztem a Pagani nem zonda, egyenesen zép ilyen helyzetekre nem lehet felkészülni. elismerésem. én egy ferrarinak muttattam, h király a gépe, majd 3-asban elléptem a sűrű forgalomban
ööö... Pagani Zonda. 140-ig lenyomtam (városban) Az ezredes tartotta a lépést vele 180-ig (még mindig városról beszélünk...) utána úgy lépett el tőle, mintha állna
Valaki nem tud eladó első hátsó indexburákat 250-es zizire? Fehér kellene!
Megfontolom!
Visszavághatnál neki hogy jó esetben a tiéd ha nagyon húzod neki 4litert is megeszik mig az övé 10et?
Lényeg hogy Te jól érzed magad !
Amugy igaz mindig lesz gyorsabb és nagyobb is de tudod a sajátunk a legszebb:)
Vedd meg az enyémet olyan mint a penge!ráadásul új csapágyakat kaptak a kerekek!
Azért jó, ha van tartalék a gépben, szóval a csere okos dolog
Jimy kuldott hozzad .
Talan tudsz segiteni!
Csorgess meg letszi ,vissza hzivlak!
harminc hatkilenvennyolc 36 26
Ide kompresszoros V-Max kell baszki