Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól van te mellékhere
láttam te elcsökevényesedett nyúlvány este reagálok, most még munka van, meg sima pofázás
én az ilyeneket úgy szopatom le,h 2esben hagyom a gépet .írtam neked az MMT-be .
amúgy ne akadj ki ezen, szar alakok mindenhol vannak. dobhattál volna egy puszit a hátsóköcsögnek látványosan
teee teee
csumára lelassítok egészen szélen, majd ha látom, h követ index ki és leállok. kénytelen kerülni. ha megáll,megkérdezem mi a baj. eszközök és végtagok használata szükség esetén ajánlott
Legközelebb ne hagyj neki helyet előzni!Vagy valami!
Helló

Ma megkaptam a kegyelemdöfést egy autóstól!
Elmentem motorozni félúton elvert az eső ez nem baj, haladok tovább megy előttem egy merci nem tudom pontosan milyen pont annyival ment, hogy akadályozott a tempóm tartásában. Megelőzöm és utána nemsokkal viharos erejű szelet kapok oldalról lelassítok látom ,hogy utolért a merci kihúzódok hagyok helyet ha előzne. De nem előz tartja mögöttem a tempót lassan egy körforgalomhoz érünk és hopp megelőz és látom, hogy vigyorog és a mellette ülő bámul hátra és fülig ér a szája. Esélyem nem volt vissza előzni és ez annyira zokon esett. Tudom, hogy a kis zizitől ne várjak csodát de ez az incidens ráébresztett, hogy legalább 600ccm -es motor kell! Alapvetően nem vagyok versenyzős típus elprüttyögök a kis 110-es tempómmal de ez zokon esett.
Ennyi remélem nem baj, hogy megosztottam ezt veletek hátha kapok valami okítást ami hasznomra válhat.
tegyél bele rímeket ,akkor hamarabb megveszik .
hát ha tudod, megköszönném. kicsit faragok a dumán, oszt elküldöm mélben, ha jó.
ugyammá, itt nálunk nincs billogozás. én is ugatéroztam nálatok
Feldobhatom pár helyre, ha gondolod.

Amúgy bocsi, hogy Gixxer-esként belevau a topicba.
enyémet is közvetíccsmán Ász úr, hogy belépőt vehessek magukhoz
Van neki eladója. :) 400 pénzér adja. Én meg vagyok a közvetítő.
ha jól sejtem itt Tibizzr árulta korábban... most nem tudom, mi az álláspontja.
Sziasztok!
Nagyon megtetszett a Kawa zzr 250-se és csak jót hallottam róla(nyugtassatok meg róla ).
Kérdezném, hogy valakinek nem eladó a 250-es zizije?
Szeretnék venni egy ilyen csodát a rá való keretem olyan max 350eft.
Előre is köszi!

Üdv.: Krisztián
bazzz

Akkor azért nem találtam a garázsban, hiába kerestem
KawaA: ezek szerint az "enyém" nem lesz jó a gépedbe
Szia!

nekem a 4+2-es kellene...
Üdv!
Nekem van egy ilyen használatok kívüli "7+2" biztis dobozom, még "kutyától" vettem de nem használtam.
itten van leírva e
thenkjú!
Elvileg benne van a manualban hogyan kell kimérni a dolgokat, hétvégén rámegyek
Uh, de jó kérdés délelőtt leszaladok a garázsba megnézem.
Biztositékdobozt kellene valakivel összecsereberélni, bár lehet mérni is tudnánk hogy jó-e de azt nem tudom hogyan kell, remélem valaki felhomályosit