Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ilyen ez,drága mulatság ,főleg mostanában
Nem hinném sajnos.A gép rengeteg lóvét elvitt.
Aha,én mostanában du.3-után vagyok itthon melóból ha akkor jössz erre szivesen megnézem
Tátrába jössz?
Valahol minusz 1 vele.Látom volt szóismétlés.
Köszi!Nagy meló volt vele,szinte vas árában vettem,pedig 2001-es gép.Szerintem nemsokára megyek Mezőhegyesre vele,ha gondolod megállok Oh-n vele.
Szépen egybe van ez a motor
Nekem most egy kínai piroscsíkos dobozom van,és egész bevált.Csak 1 alkalommal hagytam el majdnem,de az is az én faszságom volt.
na itt az igazság relé ügyben asszem... kicsit jobban el kellett volna olvasnom bütykölésben magassan kvalifikált kollégánk (&rash) okfejtést elektronika ügyben... link

tehát a biztosíték dobozban van....
Én hátsó kapaszkodót rendeltem, és ahhoz fogom rögzíteni egy Louis-os ráccsal (25 EUR) a bő 40 literes MotoDetail dobozt (60 EUR).
Voltak már olcsóbb dobozok is fent a ZiZin (ezek a piros csíkos kínaiak is), de nem az igazi - ez a 60 eurós a legolcsóbb, még használható megoldás.
Az Osram, ami - szerintem - most a legjobb, valahol 2000 / db körül van a Nightbraker 90% plusz verzió.
Nekem Tungsram megalight van, a motorban még nem volt alkalmam letesztelni, az autóban jól vizsgázott (bár az Opelen a dupla H7/H1 egyébként is kajak)
Én most rendeltem Megalight-ot,1900.- postával,aztán meglátom mennyivel lesz jobb
Ha nem jó megpróbálom az Osram-ot is
Jaj lemaradt, Kutya úr most akkor milyen izzót rakjunk a mociba? Osram? És mifild koszta?
Zdrásztvujtye!

Na, sikerült műszakit varázsolnom a mocira(7-e huf), és hosszabb távon ki tudtam próbálni az új fesszabot. Sokat vaciláltam milyen legyen az új fesszab, aztán találtam egy céget kis hazánkba ahol egész normális áron adtak(13-e huf), ők gyártják és forgalmazzák, segítőkészek korrektek és gyorsak voltak. (Bátran merem őket ajánlani, akinek esetleg szüksége lenne rá.)Tehát ennek tesztelése van folyamatban, eddig elégé jó eredménnyel.
Kérdések:
Szeretnék hátra dobozt, valakinek valami 5-lete?
Idomcsavarokat hol lehet beszerezni?(mintha valaki egyszer már irt volna valami boltot, asszem )
Na addig is szép napot evribodry!
baj van sajnos erre nem emlékeztem, de a balos kormánycsutka sérült
A kezelőszervei rendben vannak (kuplungkar, kapcsolók, kapcsolóház) de a csonk maga aligha.

Azért odaadom az embernek, hátha tudsz vele kezdeni vmit. Bent van az autóban, jöhet bármikor.
ha enyhít a gyászon az egyik szerv jó helyre került és sok örömöt fog szerezni
Asszem 1ébként ez lesz az igazi 380229431582

amit maga mutatott inkább index, legalábbis ugyan olyat hirdettek index relé fedőnéven
17mm, holnap jön egy kutyától , de nembiztos hogy jó lesz rá
Emlékeim szerint 37mmes a teló a nagyobbakon is. Két csavar közti távolság?
Érdekel, ha jó ZZR250re..
hátsó féktárcsa átm: 220mm belső 100mm 3csavar fogja fel
kormánycsutka telószár átmérője 37mm két csavar fogja a villahídhoz

Köszi!
Gyula!

amint látod minden ok! köszi!
Nincs mit.
köszönöm előre is
Na kérem! Helyre állt a világ rendje!

Jelentem Zizi meggyógyult, gyakorlatilag kaptam 1 új motort!

ZZR 500 karbi úgy ahogy van felkerült, szinkron belőve és kész... dolgozik alul felül, na nem egy gőzmozdony de megy minden tartományban, szépen kiforog 14.000-ig

Ja és a lényeg, 86 km, ebből 50 km 90-120 között néha 170 , a többi 36 km városban 1-2-3... 4,37l tüzelőanyag

már csak a pilácsot kell megreparálni