94-es zzr 600 as bontott alkatrészei eladók .lábtartó konzolok,müszerfal kipufogók,tükrök , 500as blokk, fékkek ,idomok felnik, ülés ,bowdenek ,karok ,elektronikus alkatrészek, sok más apró alkatrészek kérdezz ha kell valami. tel:06309492804
Szombatra ha jól látom te is feliratkoztál a gokártozós mutatványra. Voltál már ilyenen van esetleg infód mikorra érdemes menni meg hogy milyen is ez az egész?
Voltak itt karbiszinkronnal és szelepekkel kapcsolatos felvetések, csak gondoltam megosztom a tapasztalatom.
Tegnap vére elhoztam a mocit Árontól, nekem nem volt vele túl sok gondom javítás előtt de úgy volt hogy átépítésre kerül 600-ra, de kicsit elszaladtunk árakkal és végül maradt a 400-as, de hamár úgyis szét volt szedve Áronnal egyeztettünk, hogy akkor érdemes kicsit rendbe kapni a dolgokat úgyhogy kapott a moci szelep és hengerfej felújítást és karbi szinkront is a többi aprósággal együtt mint gyertya olaj, szűrő, stb.... Tapasztalat: sokkal jobb lett a motor egyenletesebben jár, erősebb lett és sokkal könyebben indul, úgyhogy megéri rendebeszedni a dolgokat. :-)
Más:
7.-én van valakinek kedve jönni ceglédre tesztnapra?
Én úgy néz ki mennék kipróbálni az új z1000-et
Mi is azért tartjuk a 600 km+ Tátra napot, hogy a Dolomitokban ne érje meglepetés az állampolgárt, amikor 7-8 óra alatt gyűrjük le a 350 kilométert - és még lesz vagy 300 haza is
Töredelmesen bevallom, ehhez még papirból vagyok, első körben a 4-500km körökre kellene melegiteni, mert egy 2-300km-es gurulás is lefáraszt - itt ütközik ki a kis ember nagy motor hátránya. Bár meg kell valljam, a bukóm szélzaja is sokat fáraszt, már szereztem füldugókat
Mé, egy laza bemelegitő gurulás reggel, meg egy levezető este. Kell ettől jobb? Kánaán.
Monnyuk idén még én se mentem egy nap többet 400-nál. Úgyhogy valszeg be is fogok szarni a jövő hétvégi vártúrán. 60 óra alatt közel kétezer kilométer. Tavaly legalább az országhatár kerülőre gyurtunk rá már jó előre szlovák 5-600 km-es napokkal, mégis hurkák lettek a seggemen vasárnap estére. Első napra 740 km-t tervezünk, kiváncsi leszek rá sikerül-e.
Ugyanez elmondható nagyjából a miskolciakról is, azért van aki tisztában van vele hogy jobb hosszútávra tervezni egy kuncsafttal, mint egyszer jól megvezetni.
Aha....Csak míg egy autós boltba naponta beesnek vagy 200-an, hanem többen valami vacakért esetleg komolyabb cuccért, addig ez egy kizárólag motorokkal foglalkozó kereskedésről nem mondható el. Ott a hasonló nagyságrendű kiadásokat (alkalmazottak, rezsi, helységbérlet, szerviz cuccok plussz elvárt haszon) lényegesen kevesebb vevőnek kell kitermelnie. Így fordulhat elő, hogy ugyanazt az olajat vagy égőt máshol olcsóbban megkapod.
Nálunk Miskolcra szervez egy motoros kolléga, 6 ezer ugyanaz fejenként. Ettől jobb árat elképzelni se lehet. Gondold meg, hajnali motorozással egybekötöd, és olcsón meguszod. A mult havi megvolt, május 16 már tele, de szervez juniusra is, arra is van 4-5 ember. Max 12 emberrel tartják.
Ti mikorra mentek?
Voltam.
Minél korábban, van tömeg rendesen.
Kurvajóóóóó
Kajak gokartok, sok motoros, közös fényképeket lehet készíteni a Sportmoci.Hu atyjaival, és 1 500 forintért meg is érintheted őket!
Szombatra ha jól látom te is feliratkoztál a gokártozós mutatványra. Voltál már ilyenen van esetleg infód mikorra érdemes menni meg hogy milyen is ez az egész?
Voltak itt karbiszinkronnal és szelepekkel kapcsolatos felvetések, csak gondoltam megosztom a tapasztalatom.
Tegnap vére elhoztam a mocit Árontól, nekem nem volt vele túl sok gondom javítás előtt de úgy volt hogy átépítésre kerül 600-ra, de kicsit elszaladtunk árakkal és végül maradt a 400-as, de hamár úgyis szét volt szedve Áronnal egyeztettünk, hogy akkor érdemes kicsit rendbe kapni a dolgokat úgyhogy kapott a moci szelep és hengerfej felújítást és karbi szinkront is a többi aprósággal együtt mint gyertya olaj, szűrő, stb.... Tapasztalat: sokkal jobb lett a motor egyenletesebben jár, erősebb lett és sokkal könyebben indul, úgyhogy megéri rendebeszedni a dolgokat. :-)
Más:
7.-én van valakinek kedve jönni ceglédre tesztnapra?
Én úgy néz ki mennék kipróbálni az új z1000-et
4L olaj + ajándék olajszűrő és láncspray.
Monnyuk idén még én se mentem egy nap többet 400-nál. Úgyhogy valszeg be is fogok szarni a jövő hétvégi vártúrán. 60 óra alatt közel kétezer kilométer. Tavaly legalább az országhatár kerülőre gyurtunk rá már jó előre szlovák 5-600 km-es napokkal, mégis hurkák lettek a seggemen vasárnap estére. Első napra 740 km-t tervezünk, kiváncsi leszek rá sikerül-e.