Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy még van "raktáron"
Holnap megnézem.
és nem akarnak még ilyet gyakorolni? nem kérem ingyen akár még egy üveg sört is tudnék ajánlani cserébe
Pontosan hol van?
Mert ha jól számolom ez van hozzám legközelebb/100 km/
Még nekem se volt alkalmam pályázgatni,még ha kicsi is
Köszi! Megkaptam.
nekem is van hátsó féktárcsám meg kormány csutkám is ha kell tel 06309492804
A pálya rövid és elég technikás szerintem. Kb 900 méter.
Szuper jó aszfalt. Körbe füves.
Még csak néhányszor voltam, de most hetente megyek egyszer.
Én végig csak kettesben szoktam menni. A célegyenes végén megyek kb százzal. Egyenlőre ez is elég. Köridőben messze átlag alatt vagyunk.
Hétköznap érdemes menni. Kedden eddig egyedül voltunk, de most betévedt mellénk egy motoros rendőr egy R6-al. Alázott rendesen, de jó volt nézni.....ameddig láttam.
Viszont a történethez hozzátartozik,hogy 1. pályázásom volt.Kapásból a nagy zizivel,csúszós gumikon.Én is tanulok!
5 mail ment
Mi most össz-vissz 3-an voltunk.Szerintem 7köznap érdemes,7végén sokan vannak.Ráadásul 5-kor kezdtünk,és nem is vészes,20 perc 1000 Huf.
Akkor van nagy kérdésem: szeretnék valakit megtanítani motorozni. Na nem olyan vizsgaszerűen, hanem MOTOROZNI tanuljon - a hülyeségekre úgy is megtanítják a szlalompályán. Itt inkább az ívválasztás, fékpont, szokjon le a motor első-kerék bambulásról a kanyarban, stb.

Van olyan (bármilyen elvetemült) időpont, amikor nem vagyunk útban a pályán, a kezdetben bazi béna féktávokkal/kanyarsebességekkel?
Igen.
Ez kecsó?
Tombat mesterrel a mai pályázásunk.
A diákjaimmal / ingyen
apicsa tuttam Te tucc tuti!

ilyet nem tanátunk 1ébként csak hason lót, de egy hason ló val nem sokra menek...

na de komolyan volt valami ilyesmi, de azt ha széthúztam nem aludt ki a pilács mikor egyszer végre világított, pont jobb oldalon vót a fékolaj bödön mellett

ja 1ébként úgy tűnik fasza a karbi, most menek még próbálgatom este bászámolok!
Gyenge akksi is okozhat ilyet... nem öreg az akku a motorodba?

Megvaaaan!

3lábas relé, egy gumis konzolra van felfüggesztve, ha jól tévedek akkor jobb oldalidom takarja.

pikcsör: ebay, 250423286446
Vagy azt is kérdezhetném az mitöl van, hogy az indítások számát négyzetre emelve deriválva majd a napi középhőmérsékletet integrálva és ezt összeadva kijön, hogy minden 3. indítózásra ég csak a lámpám, a többi esetben ha a fejem tetejére állok akkor sem világít sem a tompi sem a refi
Mesterurak!

valaki monnya meg nekem hol van a Zizin a tompított kapcsoló relé
Ez is de cép

Bukó gombát hol, mennyiért csináltattad?
próbálkoztam, de mintha nem menne el az üzi
nos a kormánycsutka nálam 37mmes telószárra megy, a két furat 17mmre van egymástól, a képet nézve, szerintem jó rá http://sportmotor.hu/motoros_k...

zzrrs lehet hogy jól beszél, a hátsó féktárcsa is egyezhet a 600assal átm: 220mm belső 100mm 3csavaros
Ha egy ilyen is fekszik a garázsban, azt már lehet hogy nem hiszem el, de reggel már megy is érte az emberem