Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak azt, hogy nem vagyunk elegen...

Ma este 18h-ig le kell adnom a név/motor típus szerinti nevezést, ahhoz hogy a plakáton és a hivatalos programban szerepeljünk (ergo: tudjanak egyáltalán róla, hogy ilyen lesz)

Pedig már leszerveztem, kaját, piát, kint a régebbi gurulások videói mennének az autóból, meg eleve: eltöltenénk egy kellemes napot, némi motorozással.

Szóval a lista:

"...Dunaújvárosi gyermeknap 2010 . május . 16.

Lenne egy kis pogorm: gyereknap, produkció, amelyik kisded nem ilyed meg a hülye pofánktól, annak rövid motoroztatás. Közben régebbi gurulások videói, kis kaja+pia, stb.

Kapunk két parkolót ( OBI + Tesco )

Próbálok becsábítani vmi fájtert is, meg hasonlók. Közben hőlégballonozás, zenebona, kajáldák, borházak stb... egész napos dínom-dánom.

10 embertől indul a történet, egy hetünk van rá:

1, Kutya, ZZR
2, Andi, Laverda
3, Ramm..CR 250,Fiat Doboló,CBR kilenccáz
4, KawaA, valamilyen ZZR
5, Kis Tuning (munkától függ még)
6, tsanyi+1 nő(amelyik ráér )
7, zzrrs+Brigi, ZZR-1100
8,
9,
10.
+1.
Főleg ha felpumpált gumival közlekednél.(nem a Raco)
És akkor ott lennél ahol a part szakad, mivel a 400 nehezebb laza 50 kilóval, és csak tizen párral erősebb. Azért a két személyt nálam megérezte, pedig ketten voltunk kb 110 kilók, egyedül utána rohadtul ment 600 alatt én nem gondolkoznék ha asszonyt is akarod vinni, és nem akarod a halálba forgatni a gépet persze ez csak az én szubjektiv véleményem
ohh valóban, rosszul emlékeztem akkor valami visszafogja. mi foghatja vissza? például ha nem ugyan akkora erővel dogloznak az egyes hengerek, akkor a lassabb, gyengébb lassitja a többit. Ez lehet karburálás, de lehet kompresszió csökkenés is
itt nézegettem egyet 270körül adnák oda de félek h a javítás nem lenne ocso
ez magakad. ha a kuplung csúszna, akkor felpörögne a fordulat hajtás nélkül ugye, tehát megszűnne az erőátvitel, de attól még a motor pörög a gázra.
Maga má' megint motort néz? Tendálnék a helyedben a 600 felé, két személlyel azt nem kell 10 fölé pörgetni és le van tudva a gond - 400asnál meg 90 6.ban 6000-t forog, 130nál 9000-et ha jól tévedek. duB infója alapján kuplung csúszásra gondolnék amiért nem akar 10 fölé menni a masina.
Annyi baja van a motornak, hogy míg üresben kipörgi a 14-15000, addig menet közben 10000-es fordulatnál valamiért megakad.

Ez kaptam egy zzr 400as kapcsán szerintetek mi lehet azzal igy látatlanba ?
Hali!Május 16-ról lehet már tudni valamit?
Köszönöm, de én júliusi vagyok! De megjegyeztem, addig elrakom!
Pedig azzal a gerendával... Fehérvár-Teplice: fél óra Légvonalban
fasza! csak máni, máni, máni
...ha ma tartja, akkó Boldogat!
Neki jó
És ez az ár mitől jó?
Hali!

Eladtam a ZZR-em és megmaradtak a fékbetétek, bontatlan dobozban.
Előre: Ferodo FDB574ST 2db
Hátra: Ferodo FDB481P 1db
Együtt a három 20000Ft

Üdv:
Szőr
Nem gyenge,fasza kis gép.
Üdv !
az érdekelne igazándiból hogy zárt állapotában nem ereszt-e át, mert az enyém igen.ha jó akkor megbótolhatjuk
köszi
igen meg van 3000ft az ára
Ok, mindjárt ránézek!
Ja, most figyelem hogy a te mocidon nemtudod kicserélni a kereket, nekem megfelel az a tárcsa is amit 7000ért adsz. Ha jó a postai utánvétel akkor elküldöm e-mailen a pontos címet.
És ez ugyanaz a tárcsa ami a felnin van? Mert ha igen akkor nekem jó egyben is.
Hali! zzr400-hoz van egy eladó generátor tekercsem akciós ár alatt!
7 000 Ft a hátsó tárcsa, szinte új.