Van a tanksapkában kettő darab membrán, ilyen gumiból készült micsodák, amiken keresztül a levegő beáramlik (ez lenne a sípolás) az üzemanyag helyére, mert ugye az fogy, és vákuum képződik. Nos ezek a kis narancssárga gumik engedik be a levegőt, és akadályozzák meg hogy a benzin kijöjjön oldalra dőlés, fejtetőn csúszás esetén. Az a tanksapka amit tankolásnál kinyitunk, illetve becsukunk, sokkal komolyabb szerkezet, mint amekkora figyelem van neki szentelve.
Tankból jön vagy aksiból? Aksit ellenőrizd hogy mennyire meleg, menet után kézzel foghatónak kell maradnia (30-40 Celsius fok). Amennyiben forró, illetve a fesszabályzó is - bal faridom alatt található, ülés eltávolitásával ez is taperálható - akkor érdemes, meg amúgy is megmérni az aksit, mennyit tölt. 14.4 elméletileg, nekem a gyakorlatban tölt majdnem 15-öt. Ha ezen bőven túllő, akkor kuka a fesszabályzó, itt valaki vett most magyar gyártmányút, és olcsóbban ha jól sejtem mint a gyári. Amúgy a tank is szokot sipolni.
Én is újat kaptam, csak a bontóból - érted hogy értem. Dobj fel képet a végeiről max, meg méretet a hosszáról a háznak illetve a bowdennek, aztán összehasonlitjuk. Bár Matska már irta hogy ugyan az elviekben...
Az elmúlt két és fél évben pár tucatnyiszor használtam csak a hátsó féket, azt is csupán a hátsó kerék megcsúsztatásához. Mondjuk az igaz hogy vezetéstechnika szempontjából fontos a hátsó, de valahogy mindig az elsőt használom csak
Holnap este teszek fel róla egy képet, és megmérem a vastagságát/vállat, ha így jó.
(fejből én sem tudom, nemrég vettem a paripát - de az új, 2003-as Zizi hátsó kerekét kapja a vas, ezért lesz eladó az eredeti felnije.)
&rash!
Az a baj, hogy az 1200-es elég ritka, bontóból nem is hiszem hogy tudnék szerezni, a 4 kilós sokkal elterjedtebb. Csak azt lenne jó tudni, hogy sokban különbözik-e?
4L szintetikus Fuchs olaj 10w40, olajszűrő + láncspray: 11 960 Ft
És akkor személyesen készpénzben átvenném egy megbeszélt délelőtti napon, BP.-Váci úton.
Engem a benzincsap érdekelne ha megvan még
Köszi
"Szarszag" nálam nincs, de leállítás után egy ideje én is tapasztalom a sípolást. Készüljek rosszra?
A három fekete takaróidom a tank körül érdekelne. Megvan? Állapot? Ár?
Telefonszámod jó az adatlapodon? Szerintem rövid.
(fejből én sem tudom, nemrég vettem a paripát - de az új, 2003-as Zizi hátsó kerekét kapja a vas, ezért lesz eladó az eredeti felnije.)
Amúgy új alatt nem a gyárit értettem, azt tudom hogy annak elég combos ára van, sajnos
ZZR 600 93-98
ZX 6 R 95-97
ZR 7 , S 99-
ZZR 1100 90-01
ZZR 1200 02-
Mind ugyanaz. Ha jól emlékszem 86cm hosszú.
Az a baj, hogy az 1200-es elég ritka, bontóból nem is hiszem hogy tudnék szerezni, a 4 kilós sokkal elterjedtebb. Csak azt lenne jó tudni, hogy sokban különbözik-e?
Tudna valaki segíteni abban, hogy hol lehet kilométerspirált venni 1200-es Zizihez?
Előre is köszi a segítséget!
8 000 Ft.