Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz! Holnap alaposan szétnézek/hallgatok. Mostanában nem voltam tele tankolva, hátha nagy vákuum képződött...
Van a tanksapkában kettő darab membrán, ilyen gumiból készült micsodák, amiken keresztül a levegő beáramlik (ez lenne a sípolás) az üzemanyag helyére, mert ugye az fogy, és vákuum képződik. Nos ezek a kis narancssárga gumik engedik be a levegőt, és akadályozzák meg hogy a benzin kijöjjön oldalra dőlés, fejtetőn csúszás esetén. Az a tanksapka amit tankolásnál kinyitunk, illetve becsukunk, sokkal komolyabb szerkezet, mint amekkora figyelem van neki szentelve.
Faxa. Holnap ráfülelek. A tankban egyébként mi sípolhat? Csak, hogy megnyugodjak estére...
Oké,rendben elküldtem:
4L szintetikus Fuchs olaj 10w40, olajszűrő + láncspray: 11 960 Ft

És akkor személyesen készpénzben átvenném egy megbeszélt délelőtti napon, BP.-Váci úton.
Üdv!
Engem a benzincsap érdekelne ha megvan még
Köszi
Tankból jön vagy aksiból? Aksit ellenőrizd hogy mennyire meleg, menet után kézzel foghatónak kell maradnia (30-40 Celsius fok). Amennyiben forró, illetve a fesszabályzó is - bal faridom alatt található, ülés eltávolitásával ez is taperálható - akkor érdemes, meg amúgy is megmérni az aksit, mennyit tölt. 14.4 elméletileg, nekem a gyakorlatban tölt majdnem 15-öt. Ha ezen bőven túllő, akkor kuka a fesszabályzó, itt valaki vett most magyar gyártmányút, és olcsóbban ha jól sejtem mint a gyári. Amúgy a tank is szokot sipolni.
Üdv!

"Szarszag" nálam nincs, de leállítás után egy ideje én is tapasztalom a sípolást. Készüljek rosszra?
Szia!
A három fekete takaróidom a tank körül érdekelne. Megvan? Állapot? Ár?
Telefonszámod jó az adatlapodon? Szerintem rövid.
kawasaki zzr 600 e bontott alkatrészei eladók még minden megvan hozzá majdnem
Bekentem reszelőzsirral, azóta nem akad a tárcsa benne forgás közben
Na mi van a fékbetétjeiddel?HE?
Én is újat kaptam, csak a bontóból - érted hogy értem. Dobj fel képet a végeiről max, meg méretet a hosszáról a háznak illetve a bowdennek, aztán összehasonlitjuk. Bár Matska már irta hogy ugyan az elviekben...
Az elmúlt két és fél évben pár tucatnyiszor használtam csak a hátsó féket, azt is csupán a hátsó kerék megcsúsztatásához. Mondjuk az igaz hogy vezetéstechnika szempontjából fontos a hátsó, de valahogy mindig az elsőt használom csak
okok, kösz előre is
Egyértelmű, ha lelakott, akkor fel sem teszem ide. Holnap délután - ha elfelejteném - szólj már rám, és intézem!
Úgy is jó, de csak akkor érdekelne ha még normálisan használható, még vagy 1.5 - 2 évig lessz nálam a moci és addig jó lenne ha kibírná, előre is kösz
Holnap este teszek fel róla egy képet, és megmérem a vastagságát/vállat, ha így jó.
(fejből én sem tudom, nemrég vettem a paripát - de az új, 2003-as Zizi hátsó kerekét kapja a vas, ezért lesz eladó az eredeti felnije.)
A vázszám: JKAZXT20cCCA010424
kutya, és milyen állapotban van a tárcsa, mennyire használható?
Amúgy új alatt nem a gyárit értettem, azt tudom hogy annak elég combos ára van, sajnos
ER 5 Twister 97-
ZZR 600 93-98
ZX 6 R 95-97
ZR 7 , S 99-
ZZR 1100 90-01
ZZR 1200 02-

Mind ugyanaz. Ha jól emlékszem 86cm hosszú.
Szia!Tudok segiteni vázszám kell!
&rash!
Az a baj, hogy az 1200-es elég ritka, bontóból nem is hiszem hogy tudnék szerezni, a 4 kilós sokkal elterjedtebb. Csak azt lenne jó tudni, hogy sokban különbözik-e?
400ashoz anno polgárdi bontóból rendeltem, nem tudom az 1200ban milyen van. 3000ft volt, vagy lett volna gyári 23.000ft-ér
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy hol lehet kilométerspirált venni 1200-es Zizihez?
Előre is köszi a segítséget!
Ha érdekel, van egy felnim a motorodhoz, féktárcsával.
8 000 Ft.