Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne legyél bolond, új lehet csak rendelésre van gyári áron, azt meg minek megfizetni ha van más alternativa is: Féktácsa készitő
Csinálnak neked olyant amilyent akarsz, még talán a nevedet is belefaragják. Bár felőlem vehetsz újat, csak magyarázd meg már légyszives miért, olyan kiváncsi lennék rá a Zsolti megélne belőled
Hali, lenne 1 kis alkatrész problémám. Mégpedig hogy a szerelőm nemigazán tud hátsó féktárcsát rendelni, a mocim: 1991-es zzr 400-as, a gyári tokico fékkel, ha valaki esetleg tudna honlapot vagy telefonszámot adni annak örülnék, csak új érdekelne. Előre is köszi
Motor közép állványra, és elkezded leengedni nyitott állásnál a tankot, aztán lesed a visszajelzőt...ha kigyullad, leállitod és másik mérőedénybe engeded a maradékot, az lesz a tartalékod. Visszajelzési pontatlanságot fog okozni, hogy menet közben a benzin lötykölődik, de vélhetően ez nem túl jelentős. Egyszer nekem is meg kellene nézni mennyi is a tartalék, bár rohadt mindegy, mert mindig tartalékon van, ugyanis menet közben azt átállitani nem könnyű
Mégis kb mennyi van a tankban, mikor kigyullad a visszajelző. Negyed, fél tank? Csak azért érdekel, mert akkor az enyém szerintem rossz, mert -15 liter után is semmi visszajelzés.
A másik, meg az, hogy 2 tank visszajelző van, és mikor melyik jelez vissza, és milyen sorrendbe. Meg szeretném csináltatni, mert nem szeretnék mindig a km órára hagyatkozni.... :)
semmi gond:) még sosem mértem meg, a szervízkönyvben meg nem találtam erre vonatkozó adatot.
Így van, a 10w 40 -es olaj, és a 4db CR9E gyertya tökéletesen megfelel a motorodba.
Küldd át légyszíves a megrendelőlapot névvel, címmel, telefonszámmal - és hogy milyen módon szeretnéd átvenni a csomagot.
Jakut láttam má öltözőben, elég is vót
Köszönöm a választ. Bocsi, hogy értetlenkedek, de nem sikerült kivennem pontosan a lényeget. Arra lennék kiváncsi, hogy neked mennyi benzin van még a tankba, amikor visszajelez először a benzinlámpa.
ha jól emlékszem 17l-es a D model tankja, én sosem tankolom tele kb 0,5-1 liternyi helyet hagyok benne, igy kb 200km-ert tudok megtenni és 11-12l közt tankolok. szerintem 4l körüli mennyiség lehet a tartalékom, bár mondták már hogy a szonda ami a jelet adja elég megbízhatatlan, és szereti változtatni az értékét.
Oké,rendben :)

Akkor kérek én is olajat.
Én leginkább utcai,túrázásokra használom,max. kawa napon pályázok.
Tudtommal ekkor a 10w40-tökéletesen megfelel,igaz?

Gyertyákból az irridiumosat ajánlották,de gondolom nekem bőven elég lesz a CR8-9-10 E jelzésű gyertya sorozat,jól gondolom?
"valóban megmarja az 5.1 a gumialkatrészeit... najah, az egyes golfnak, meg a Zastavának, baszki...)"
Megvan kb. minden, de Fuchsból most polcon csak 10w, és a feletti értékű van. Vagy kedd körül tudok 7.5 -est küldeni belőle, vagy Agip 7.5 -est bármikor.
Melyik legyen?
A fékfolyadékot átírtam, de azzal ne nagyon szereltess féket, aki a fenti "bölcsességgel" felruházott Téged (valóban megmarja az 5.1 a gumialkatrészeit... najah, az egyes golfnak, meg a Zastavának, baszki...)

23-24 körül lesz, attól függően h melyik telóolajat kéred. A légszűrőt találd ki, és küldöm .
Jakuból? Te, bármikor... csak beszéld meg vele
Noh Dog!

Akkor rendelnék a kis '05 zx-636-hoz!
1.) 4L 10w-40 Fuchs olaj + HiFlo szűrő + láncspray = 11.960
2.) 4db NGK CR9E gyertya = 6.990
3.) 0,5L DOT4 fékfolyadék = ? (állítólag a DOT 5.1 megzabálja a gumialkatrészeket)
4.) 1L 7,5W Fuchs telóolaj = 3.500
5.) A légszűrőn még gondolkodom holnapig (ez az amugy? esetleg rendes szűrőt hol lehetne beszerezni?)
Remélem nem felejtettem el semmit, mondj majd egy végösszeget, és ha lehet utalnám a zsét bankon keresztül (semmi rózsaszin fecni).
Bazze megjött az új motor csak megy a pénz :D Tényleg már kurvára se futja
15 nap! le vagy tartóztatva
Lusta voltam és hétközben mindig szar idő volt :D amikor meg jó akkor motoroztam :D
ja ha én is kapok belőle...
najóvan mer öreganyádnak szólítottál. még nincs átiratva? jogilag mit tucc felhozni mentségedre?
'Há bocsássá' má' meg koma hogy itt okvetlenkedek. Ma vittem diagnosztikára, elviekben minden OK. Csak még át is kéne irni stb. :D
Jajaj szerelő mókmester kolléga is 7,5-t mondott így az kéne majd, gondolom kb. 1 lityó. Az ő bandítjára is a gsxr showa villája van felszerelve ami azonos a zx636-éval.
psszzzttt... pénzt akar itthagyni, a sznob koca-sportmotoros 'tsög
jah.
na tipli innét, nincs zzr-ed
Én 7,5 -től tudok hozni, de előbb kérdezz meg pár szervizt és mókolós Kawa tulajt. Leginkább Áront, ő talán már evett is Kawa teleszkópot.

Áron bótja.