Ne legyél bolond, új lehet csak rendelésre van gyári áron, azt meg minek megfizetni ha van más alternativa is: Féktácsa készitő
Csinálnak neked olyant amilyent akarsz, még talán a nevedet is belefaragják. Bár felőlem vehetsz újat, csak magyarázd meg már légyszives miért, olyan kiváncsi lennék rá a Zsolti megélne belőled
Hali, lenne 1 kis alkatrész problémám. Mégpedig hogy a szerelőm nemigazán tud hátsó féktárcsát rendelni, a mocim: 1991-es zzr 400-as, a gyári tokico fékkel, ha valaki esetleg tudna honlapot vagy telefonszámot adni annak örülnék, csak új érdekelne. Előre is köszi
Motor közép állványra, és elkezded leengedni nyitott állásnál a tankot, aztán lesed a visszajelzőt...ha kigyullad, leállitod és másik mérőedénybe engeded a maradékot, az lesz a tartalékod. Visszajelzési pontatlanságot fog okozni, hogy menet közben a benzin lötykölődik, de vélhetően ez nem túl jelentős. Egyszer nekem is meg kellene nézni mennyi is a tartalék, bár rohadt mindegy, mert mindig tartalékon van, ugyanis menet közben azt átállitani nem könnyű
Mégis kb mennyi van a tankban, mikor kigyullad a visszajelző. Negyed, fél tank? Csak azért érdekel, mert akkor az enyém szerintem rossz, mert -15 liter után is semmi visszajelzés.
A másik, meg az, hogy 2 tank visszajelző van, és mikor melyik jelez vissza, és milyen sorrendbe. Meg szeretném csináltatni, mert nem szeretnék mindig a km órára hagyatkozni.... :)
Így van, a 10w 40 -es olaj, és a 4db CR9E gyertya tökéletesen megfelel a motorodba.
Küldd át légyszíves a megrendelőlapot névvel, címmel, telefonszámmal - és hogy milyen módon szeretnéd átvenni a csomagot.
Köszönöm a választ. Bocsi, hogy értetlenkedek, de nem sikerült kivennem pontosan a lényeget. Arra lennék kiváncsi, hogy neked mennyi benzin van még a tankba, amikor visszajelez először a benzinlámpa.
ha jól emlékszem 17l-es a D model tankja, én sosem tankolom tele kb 0,5-1 liternyi helyet hagyok benne, igy kb 200km-ert tudok megtenni és 11-12l közt tankolok. szerintem 4l körüli mennyiség lehet a tartalékom, bár mondták már hogy a szonda ami a jelet adja elég megbízhatatlan, és szereti változtatni az értékét.
Megvan kb. minden, de Fuchsból most polcon csak 10w, és a feletti értékű van. Vagy kedd körül tudok 7.5 -est küldeni belőle, vagy Agip 7.5 -est bármikor.
Melyik legyen?
A fékfolyadékot átírtam, de azzal ne nagyon szereltess féket, aki a fenti "bölcsességgel" felruházott Téged (valóban megmarja az 5.1 a gumialkatrészeit... najah, az egyes golfnak, meg a Zastavának, baszki...)
23-24 körül lesz, attól függően h melyik telóolajat kéred. A légszűrőt találd ki, és küldöm .
Akkor rendelnék a kis '05 zx-636-hoz!
1.) 4L 10w-40 Fuchs olaj + HiFlo szűrő + láncspray = 11.960
2.) 4db NGK CR9E gyertya = 6.990
3.) 0,5L DOT4 fékfolyadék = ? (állítólag a DOT 5.1 megzabálja a gumialkatrészeket)
4.) 1L 7,5W Fuchs telóolaj = 3.500
5.) A légszűrőn még gondolkodom holnapig (ez az amugy? esetleg rendes szűrőt hol lehetne beszerezni?)
Remélem nem felejtettem el semmit, mondj majd egy végösszeget, és ha lehet utalnám a zsét bankon keresztül (semmi rózsaszin fecni).
Jajaj szerelő mókmester kolléga is 7,5-t mondott így az kéne majd, gondolom kb. 1 lityó. Az ő bandítjára is a gsxr showa villája van felszerelve ami azonos a zx636-éval.
Csinálnak neked olyant amilyent akarsz, még talán a nevedet is belefaragják. Bár felőlem vehetsz újat, csak magyarázd meg már légyszives miért, olyan kiváncsi lennék rá a Zsolti megélne belőled