Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali. nekem van használt hátsó irányjelzőm 92 600-as zzr ről. ha érdekel irj és megbeszéljük. a tiédnek mi a hibája hogy nem jó?
Elfelejtettem írni :egy 24 éves Honda CBX-em van.
Nekem is a mumusom a szembehátulrólvakító Xenon. Ha normálisan be van állítva, semmi baj. Nekem azért van a garázsajtó belülről fehérre festve, és a vetítési vonal rárajzolva, hogy ellenőrizni tudjam , a beállítás jó-e . Ne vakítsak vele senkit. A H!-es halogén pedig csereszabatos, a Cordobában is ezek vannak. Viszont van előnye, ha birka elfelejti levenni a reflektort, csak villantok egyet, és ész nélkül kapcsol tompítottra.
Mondjuk a tiédnek kicsit egyszerűbb az elektronikája, bár a 600-as ziz se egy z750, de az fix, hogy bármelyik fórumba nézed, gyárilag gyenge a fénye és új korában is hasonlókat írtak róla

Én mély tisztelettel csak annyit kérnék, hogy ne basszunk ki másokkal/egymással. Aki éjszaka is motorozik tudja, hogy nem azért nem lehet látni néha mert "szar" a fényszóró, hanem mert a szembejövők 80%-ka valami gányolt be nem állított ál- vagy gagyixenonszettel, bányászlámpákkal, ledfüzérekkel, ragasztószalagozott megalight zseblámpákkal, jön szembe, és világítja az eget meg a szembe jövők retináját.
Tudom, hogy nálunk ha valaki vakít, az szegényem csak látszani akar, aki meg nyitott kipufogó rendszerrel jár, azzal takarózik, hogy így nem ütik el. ...
Csak nehogy jöjjön egy szektás, aki majd becélozza az isteni fényt....
Üdv mindenkinek.
92-es 500ccm zizim van mennék a jövő hónapban műszakira és nem jók a hátsó irányjelzőim.Ha valaki esetleg tudna eladó újszerű állapotút,vagy,hogy ujjat honnan lehetne szerválni megköszönném az infót.
Volt úgy tíz éve , egy Alfám,és homályosak voltak a foncsorok rajta. Mivel semmi kedvem nem volt másikat venni,semleges mosószerrel, samponnal gyönyörűen letöröltem róla a homályt. ha meg sem próbálom ennyivel kevesebbet tudok.A másik: ha szar kínai foncsor van,a gépen, hogy az Al. tükröző rétegre nem gőzölögtettek Si. réteget, az ugyanúgy szarni megy. Nagy izzó sem kell bele.
A motoromban 2 db100/90W van , egy ideig kivettem és 45/40 volt benne, de így melegedett a feszültségszabályzó. Most visszaraktam a 100/90-eseket . És a fesszabályzó langyos.
Lemosod Az szép lesz és megyek nézni. Nagyon vékony az a tükrös bevonat ha egyszer elkezd lepattogzani, jobb új foncsort keresni. Ja az meg csak új búrával van De biztos írnak rá itten majd valami gyári árat....

A +90% izzó sokat javít, de azt, hogy gyengére tervezték a fényszóróját nem fogja megoldani semmi sem.
Illetve E-bayen kell nézni éjjellátó sisakot. Na az fasza lesz, amíg nem jön szembe egy házi xenon vagy teherautó izzós motoros
oksi,majd kiderül ha benne lesz
Az Osram jobb, nem véletlenül kerül 2x annyiba de nálam az egyszerű Tungsram is látványos javulást hozott, igaz a beállítása sem volt tökéletes a fényszórónak.
Szép nagy "jószágod"van
Akkor tungsram megalight,vagy osram?
A vaterán van osram párban 3900.-
A foncsorom nekem se müanyag
A 100/90-es izzó áramfelvétele, durván 6A . Az 1-es huzal terhelhetősége, 12A ! Nyugi! A Foncsor meg ha bemattul,18-év múlva, le kell mosni.
Tudom hogy nem a generátort terheli főként, mást meg nem nagyon tud. Vezeték, relé, foglalat, akku (mivel ezekben ez is nagyobb) birja, szabályzót nem tudja. Igen, egyetlen aggodalmam a foncsor, bár az most sem matt, de mivel nem műanyag elvileg akár birhatná is.
Az 55-ös helyett beszerelt 100-as izzó nem a generátort terheli viszont az egyébként is mattult foncsorodat tovább vakítja + az izzó foglalatot-kábelezést szokta tönkre vágni.
Szép jó estét kívánok
Annyit még nem gurultam idén hogy elkopjanak a mostani vackaim, igaz a hátsó szinte vason van mióta megvettem
Emailt irok
&rash: nem felejtettem el a fékbetéteket , csak még nem voltam szervizben, legvalszeg jövő héten megyek . Nem késtem el, kellenek még? Ha igen majd lsz lökj emailra egy szállítási címet!
100/90 még mielőtt megkérdezné valaki
Igen, ott célszerű, a felhasználás helyén. De szerintem rendben lesz. Hasonlóan szar nekem is a lámpám, jelenleg Osram valami +90%-os fos van benne, de nem látványos. Az autómba viszont Tungsram megalight csodákat művelt, tényleg rohadtul sokat javult a látás kérdése. Már szereztem a motorba is, de most került egy 1000/90 kobalt izzó és valószinűleg az lesz beletéve. Nekem lehet nyugodtan, rendes motorom van normális generátorral mint az autókban - nem lehet tulterhelni a fesz.szabályzómat
Helyileg hol?
A lámpafoglalatba?
Így van
de így sajnos semmit nem tudok ígérni....
az a baj , hogy nem tudok ennyire előre tervezni ...., a legnagyobb baj , hogy nem tőlem függ a szállítás ....(gondoltam a Vitba bedobálnám a 2 négykerekűt mint ahogy a Sanyiéknál voltunk )
mindenesetre , ha összejön a 10 ember és mégis beesnék , akkor gondolom nem zavartok el ...
Bocs,fáradt vagyok.Hosszú volt az elmúlt pár nap.Már látom,tényleg ott van.Akkor vasárnap jelzek.De szerintem okés a dolog.
Ahogy írtam is, egy hetünk van: jövő szerdán kell leadnom a neveket.
Szóval meddig kell