Már szerintem meg van a gond. Az oldalszendernél az érzékelő szarakodik. Középszenderre állítottam és mozgatva az oldalszendert ugrál a fordulatszám és le is áll a motor.
Egyszerűen kevés a benzin, esetleg lehet segíteni rajta, ha mozgatod a szívatót egy pár másodpercig, míg be nem áll a stabil 2000 körüli fordulatra az alapárat.
Van ilyen szettem, 32 060 Ft -ba kerül.
Egy kérés: még teszteljük az új honlapot, ha meg szeretné rendelni a cimborád, vagy egyéb kérdése lenne, azt a honlap megrendelőlapján tegye, hogy lássuk, jól működik élesben is a rendszer.
Kösz!
Nekem igen de az enyém 400-as volt hajtókar csapágy. Vettem egy 600 blokkot ami berakás után csunyán kopogott azt vissza majd vettem egy fél 600 cc motort blokkal és egyebekkel ez viszont vagy 20e km es ugy hogy nagon király erre voltál kiváncsi
Érdekelhet, bár nekem nincs gondom a szabályzóval, csak kíváncsi vagyok a belsejére. Elég sok motorosnak okoz gondot, hátha lenne valami megoldás vagy a javítására vagy a kiváltására.
Bácsi, a konzol a lényeg. Ha kénytelen leszek majd egyszer konzolt hajtogatni/hegeszteni, akkor a csomagtartó már nem okoz nagy nehézséget. Viszont 1000km árát inkább elmotorozom, vagy megveszem az üveggyertyát.
Ettől féltem én is, sajnos a gyártók arra különösen ügyelnek nehogy javitható legyen egy húszforintos hiba. Inkább vegyen az ember másikat, ami lehet csak itt nálunk okoz gondot a fizetésünkhöz mérten horror árak miatt. Sajnos jártam már ugy hogy egy tetves 80 ft-os dióda hibája miatt kellett eldobni egy cuccot csak azért mert a műgyantát ki sem lehetett robbantani, viszont egy Gilera gyujtás áramkörnél példaértékűen valami fehér gumis vacakkal öntötték be a panelt - igaz félnapig piszkáltam tűvel de meglehetett pucolni. Pedig tényleg fillérekért lehetne cserélni bennük az alkatrészt ha szét lehetne szedni.
Én is megpróbálkoztam ezzel, de úgy van megcsinálva,nehogy meg lehessen javítani . Még a szuper--kromofag-sem oldja a lényeget, ahol a diódák-thirisztorok vannak. Mert esetleg 2000 Ft-ból meg lehetne javítani.és akkor nem lenne kénytelen a motoros másikat venni.
hali. Holnap vagy még ma déután megnézem de biztos van benne E jelzés. Hétfőn ha nem késő küldök pár képet ha megadod a email cimed. Ha megfelel beszélünk az árról. Jó?
HELLó
A jobboldalim több helyen elvan törve és úgy van ragasztva,de a balos is már elég homályos.
Mit kérnél a két hátsó jelzőért és milyen állapotban van.E jelzéses?
Lehet, hogy ez hülye kérdés de Ti 95-ös vagy 98-ast tankoltok? Bioetanolt lehet tankolni vagy kell átalakítást csinálni?