Sziasztok Zizisek. Lassan ekeszul nekem is a motorom,Mar csak a matrica meg a lakk hianyzik rola, na meg a hatso gumi :-) .
Bitu, .. meg van meg a hatsod : -D ?
Hogy besokkolna ha az én ötletemet hallaná: radiál nyergek
De már úgy vagyok hogy nem költök inkább, motorozni is kellene néha. Bár vasárnapra mintha valami lézersó lenne talonban
na pont a csokira nincs péz , mondom még egy ekkora fütyi nincs mint én, pénzem nincs, csak lakáshitelem sok, de azé vegyünk új motort mer a régi sincs kifizetve... hát így... aszem marad a paripa egy darabig, hacsak el nem kel hamarosan, amire valjuk be kicsi a sansz... pedig olyan cééép, sajnálom is nagyon....
Amúgy az milyen elb@szott megoldás már hogy a gyujtáskapcsoló vezetékei a váz nyakának jobb oldalán futnak?! Kormányzáron pont telibe felkinálja magát, hogy gyere köss el. A kormányzárat meg kitörik
hohóóó, hogy mit szeretnék, és mi a reális az nagy különbség
illetve a reális az, hogy még a kis zizit hajtom vagy 2 évig, de ahogy mondtad ez egy betegség
egy '01-es 600-as Zizit néztem illetve van még egy amivel szemezek de típust nem írhatok ide, mert valakinek a motorja után kötnek és az 577-ig húznak a népek
Bitu, .. meg van meg a hatsod : -D ?
De már úgy vagyok hogy nem költök inkább, motorozni is kellene néha. Bár vasárnapra mintha valami lézersó lenne talonban
Én lehet megyek ki 1-2 hónapon belül mikrobusszal angolba.Akár még be is férhetne egy 600 zizi hazafelé.
őőőő 150-200e? úgy hogy ittenvan? Mer ha igen akkó annyit kéne rááldozni még a Ho... izé na arra na... Szárnyas ló, ahogy bitoren kolléga emlegette
Vagyél angliából egy 600-ast csokiért, kapard le a 600-as matricát, és tedd fel a mostani rendszámod
illetve a reális az, hogy még a kis zizit hajtom vagy 2 évig, de ahogy mondtad ez egy betegség
egy '01-es 600-as Zizit néztem illetve van még egy amivel szemezek de típust nem írhatok ide, mert valakinek a motorja után kötnek és az 577-ig húznak a népek
bytheway
Eladóóó