Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan még én sem sem látom, de erős a hajlandóság a "szerv" részéről, hogy még áprilisban legyen. Időben szólok.
mennyivel később
Jó hogy már le is került, májusig szerintem megyünk Pestre akkor előtte rádcsörgök, és bedobom neked
Sziasztok Zizisek. Lassan ekeszul nekem is a motorom,Mar csak a matrica meg a lakk hianyzik rola, na meg a hatso gumi :-) .
Bitu, .. meg van meg a hatsod : -D ?
300 alatt már van kint 600 -as, pl. kicsit eldőlt, 285 -ért. 1998 -as.
1 kicsit változott a lézershow... később lesz, de sokkal "realisztikusabb" formában... ha érti ahogy mondom
Szerintem ez a fék téma nálam is csak a téli project lesz.Már használnám én is a gépet.
Hogy besokkolna ha az én ötletemet hallaná: radiál nyergek
De már úgy vagyok hogy nem költök inkább, motorozni is kellene néha. Bár vasárnapra mintha valami lézersó lenne talonban
ÖÖÖÖÖ
Én lehet megyek ki 1-2 hónapon belül mikrobusszal angolba.Akár még be is férhetne egy 600 zizi hazafelé.
Nekem is tetszik,csak a szerelőm kapott sokkot amikor tálaltam neki az ötletet.
bitroen, természetesen
Vát dáz it mín E7-E8

őőőő 150-200e? úgy hogy ittenvan? Mer ha igen akkó annyit kéne rááldozni még a Ho... izé na arra na... Szárnyas ló, ahogy bitoren kolléga emlegette
Lehet hogy meglepődnél: kint egy E7-E8 600 kb. olyan összeg, mint amit erre ráfizetnél a Ho....khmmm.... "AMIRŐL-NEM-BESZÉLÜNK" motorra
na pont a csokira nincs péz , mondom még egy ekkora fütyi nincs mint én, pénzem nincs, csak lakáshitelem sok, de azé vegyünk új motort mer a régi sincs kifizetve... hát így... aszem marad a paripa egy darabig, hacsak el nem kel hamarosan, amire valjuk be kicsi a sansz... pedig olyan cééép, sajnálom is nagyon....
Az egy b@szott kemény fék, esőben rendesen életveszély. Más kérdés, hogy feldrótozni az öregre mennyire egyszerű feladat
A gépen a ZZR1400 radiális munkahengere és féknyergei jók lehetnek?Nagyon occó lenne szerintem.
Az is megoldás, hogy viszed magaddal az akksit
Amúgy az milyen elb@szott megoldás már hogy a gyujtáskapcsoló vezetékei a váz nyakának jobb oldalán futnak?! Kormányzáron pont telibe felkinálja magát, hogy gyere köss el. A kormányzárat meg kitörik
Kötni csak quadokat szoktak....Keményebb társaságokban az análfűrész dívik.

Vagyél angliából egy 600-ast csokiért, kapard le a 600-as matricát, és tedd fel a mostani rendszámod
hohóóó, hogy mit szeretnék, és mi a reális az nagy különbség

illetve a reális az, hogy még a kis zizit hajtom vagy 2 évig, de ahogy mondtad ez egy betegség

egy '01-es 600-as Zizit néztem illetve van még egy amivel szemezek de típust nem írhatok ide, mert valakinek a motorja után kötnek és az 577-ig húznak a népek
Milyet szeretnél következőnek?
pfff... nekem mondod , most éppen azon agyalok, hogyan tudom lecserélni a kis Zizit... persze 0 pézzel...

bytheway

Eladóóó
Tudod ez egy betegség, most tökéletes amíg valami szart nem találok rá
azigen , akkor jól elhúzódott... mosmá akkor csacsiragyi minden