A belső felépitése igy néz ki: a sarukat ahova rádugod, azokat a fémlapocskákat zárja össze a korong, ami a rugó ellenében dolgozik. Beázásnak nem nagy az esélye szerintem, de max ráhúzól valami átlátszó fóliát, és körberagasztod. Mondanám az óvszert, de az túl nagy hozzá, legalábbis amivel eddig találkoztam viszont egy vékony gumikesztyű ujja megoldaná a problémádat
mondom:mikor beleraktam,és próbálgattam megemelte a hátulját rendesen
Ugyhogy nem rossz áru,csak figyelni kell majd hogy nehogy elkezdje enni a tárcsákat
Megmértem a cserekor mind a 3-at,biztos ami biztos
Az frankó, akkor csináltatok énis szerintem, ha tHUNdertől megkapom a kopottakat, mert a mostaniak csapnivalóak. Megállok vele, de érezhetően gyenge, pedig fém fékcső van a gépen. Ha bedimbulok pakolok fel radiális nyergeket meg pumpát
Mondjuk az elejét nyikkantottam már meg, zebrán a csajokat lestem (hogy most elindulnak vagy mégsem), csak előttem meg megálltak, és vizes volt az út
Én 1-szer szakadó,/de tényleg ömlött/esőben jöttem haza Debrecenből Orosházára/160 km/ a kis ciberével a 47.-en.Na ott is vannak nyomvályúk rendessen
Mikor buszt,vagy kamiont előztem,szinte fürödtem olyan vízmennyiséget kaptam oldalról
Ja,mindezt éjszaka semmitérő lámpával
A piros gombos az, 225 forint volt, nemtudom hogy vízálló-e de ha gondolod az egyiket belerakom vizbe... Híradástechnikai vagy milyen boltban vettem. Meg a sarukat, zsugorcsöveket is. A zöld gombos is jó, csak rohadt nagy, nem tudtam izlésesen elhelyezni.
Ma mentem vele 110km-t,ez nem olyan sok,de fog ahogy kell
Ha erősebben rárántok nyikorog az első gumma
Ilyen nyomáspont,meg hasonló hülyeségeket ne kérdezz,jobban fog mint ami előtte volt benne
Valami sinteres volt úgy néztem a cserénél.
Elsőként jelentkezem a hazaérkezettek közül, az 577-es túráról!
Kibebaszott jó volt!
Király helyen voltunk, király társasággal!
Bánhatja, aki kihagyta!
Képek mindjárt fent!
Sziasztok!
Ma gazdagodtam egy uj élménnyel, 8éves pályafutásom alatt még nemfordult elő, de ma megtörtént, jégesőben és felhőszakadásban kellett motoroznom, ráadásul a 8-ason, és egy ki*aszott fa vagy buszmegálló sem volt a közelben... nemkívánom senkinek... főleg amikor belemész a nyomvályuba, és a csizmádat mintha magasnyomással mosnák... többet nemkérek az ilyen élményekből
Tegnap raktam össze a karbisort, szinkronizáltam, első körben nem pörgött 7000 fölé menet közben, másodikban sem, aztán 5 tank le-fel után ment mint a barom, rohadt jó lett
Fékbetéteket nem próbáltad még tartósan?
Beszereltem a blokkolót. Gyújtásra fordítva a kulcsot, illetve külön gombbal lehet ki/be kapcsolni. Ráadásul rohadtul kéznél van a kapcsolója, bár ez az okádék minőségű képen nem látszik
Lánc+fékbetétekről tudsz valamit mondani mikorra várható