Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus,az enyémben bőven 40 felett van.Lehet még soha nem is volt karbantartva rendesen!
Elgondolkodtató.Lehet,hogy ezt kellene csinálni?Akkor kérdés,ki tud olyan helyet ahol ilyet csinálnak?
Az még hagyján, de időnként az olajat cserélni kell benne és akkor tölteni is újra........ezt elvileg ugyanolyan gyakran mint az első telónál(12000km-ként) kéne, de 24000-nél biztosan....
Persze. Anno az etz-n megcsináltam én is, szét lehet szedni, a kopó dolgokat (szimmering, olaj, szelep) ki lehet cserélni.
Tavaly lett zsírozva,de akkor sem tetszik.Azért agyalok a cserén.
Na, ilyet még nem hallottam.(felújítani a rugóstagot?)
hmmmm..... Nem volt még ilyen gondom. Zsirozni szoktad a zsirzószemeknél? Van egy pár darab rajta, de csodákat művel ha még sosem volt zsir belenyomva. Legalábbis én amikor 2 éve megcsináltam, látványosan javult a rugózása.
Ja.Már csak le kell leveleznem,hogy elküldi-e jó Magyar hazánkba.
Fel kell újíttatni, a használttal is ugyanez lesz.....15-20 rugó és megint pár évig jó....
Ha van ilyen, akkor kár variálni. Főleg ilyen frutti áron
2 emberrel már nagyon bizonytalannak érzem.Nincs mindig a helyzet magaslatán.
Nem biztatás, csak ne költs feleslegesen
Egyébként mi a gond a jelenlegivel? Vagy csak a gázos része ébresztgeti a kisördögöt?
Szerintem nem agyalok sokat.
Marad ez:ebay
170471694119
Vedd ki a saját rugóstagod, méretezd le és nézd meg hol térhet el attól a cseredarab ( hossz, csapátmérő stb. )
Utána lehet keresgélni, a lényeg hogy flexi csöves gáztartálya legyen.
Köszi a biztatást!
Viccet félretéve,nézem a robbantott ábrát a rugóstagról,nekem sem tetszik.Illetve tetszene,de nem hiszem hogy bemenne.
Akkor nem fog beférni. Elég szükös a hely ott.
Naggyon-naggyon köszi!Akkor én vagyok a hülye az ebay-hez.
ebay nr: 220481143297
Nem tudom,hogy én cseszek el valamit,de nem találok ilyet.
Nézd meg az ebay-en ( zzr1400 rear shock ) a képét: ha van annyi hely a rugóstag felső felfogatása mögött ( a 400-600 -on nincs ) akkor lehet h felrakható.
Ha nincs, akkor biztos hogy nem.
Igen,ezt sejtem nem lesz egyszerű,de ha nem jó,max keresek valami másik motort amié stimmel alá.Csak azért jutott eszembe,mert ez is meg van a sérült motorról.
Ezt fejből senki nem fogja megmondani sztem, így méricskélés lesz
ha az 1.1 kialakítása is olyan, mint a 600 -é, akkor nem fog stimmelni: az 1.4 -es rugóstagja fix gáztartályos, ez pedig általában nem beszerelhető a vázmerevítő miatt.
Halihó!
Újabb hülyeség jutott eszembe.Ha az 1400 első fékjét pattintom a gépre,a hátsó rugóstagja annak nem lehet jó az enyémbe?