Hannibál egy kellemes karakter, te nem szeretnél olyan művelt és nyugodt lenni?
Mellesleg szilózok, vagyis loctite, meg mekkelek amit kell, de elindultam a tanulás útján
Ha nem is fehér köpenyes japók, de valami fürdőköpenyes vadmacska kiugorhatna a szekrényből
Az én garázsomnál paradicsomos tésztaszósz szagú olaszok gyülekeznek, fáklyákkal... készülnek felgyújtsák a szerszámaim ZZR600 fék a Laverdán, jajj ámóremotóre
Te legalább - már már Hannibál Lechteri hidegvérrel - iszonyatosan precízen nyomod. Semmi sziló, semmi alátétezés, semmi szigszallag, meg epokit/purhab....
Így van értelme, bár még előkerülhet olyan kép, hogy a szekrényedből fehér köpenyes japánok másznak elő
Mellesleg aki olvasta az ultrahangos karbi tisztítást, felhívom figyelmét hogy a gumimembránt ne tisztítsa/tisztíttassa ilyen eljárással, mert nem tesz neki jót, némi deformáció lépett fel
10es kulcs? Annyi szerszámmal indultam a múltkor neki, hogy kereket is tudtam volna cserélni útközben Ma meg ha 5X nem vettem le és raktam vissza a tankot, akkor egyszer sem.
Na ja!Ha nem is egy szerelőmühely,de legalább egy kissebb szerszámos,amikkel az alap dolgokhoz hozzáférsz
Az enyémbe is benne van a gyári/11 éves/készlet,van benne természetesen gyertyakulcs.Én barom meg megvettem 2000.-ért a T kulcsot a BGM-be.
Persze akkor vettem már észre hogy van gyári,mikor már kint voltak a gyertyák
Valakit szeretnek odafent Nekem ugyan ez volt januárban, csak a motor garázsban állt, a tél során lelkesen töltött aksi meg csak annyit mondott indítózáskor hogy katt...De így felsavazott aksival közlekedve expressz javítás volt
Csak a kislányok nem bírják a szelet Tényleg nem sürgős, Még ha a zárat meg is mókolják, nem tart majd sokáig az öröm, hála Áronnak és az Oxford GSI immobilisernek
Sikeresen tönkrevágtam ma a telefonomat, és a számok a telefonban vannak
Kérek mindenkit, ( Főleg Ramm, hogy reggel tudjalak keresni! ) hogy egy-egy sms-t dobjatok, névvel, hogy el tudjam menteni a számokat !
Péntek és nem 13... A nap első fele Dunaújvárosban telt kellemes környezetben, motorok, és jófej motorosok közt! Szóbakerültek mindenféle gondok nyűgök bajok ami egy kétkerekűn előfordulhat... többeközött beszélgettünk aksikról. Büszkén hangoztattam az én 2003-as ! aksim még mindíg úgy teker mint a szétszteroidozott bodybilder, hiába a büszke tulaj. Mielőtt "elhagytam a várost" felmarkoltam egy aksit egy kedves barátomnak kutya. szíves közbenjárásával. Hátamon a házam, ja nem az új aksi, irány haza... Perkátánál morgolódás elkapott egy zápor, közben találkozás egy nagy Zizi-vel innen is üdv!... Seregélyesen 2-szer leált a motor fékezéskor, bazzz mivanmámegint? Fehérvár előtt megálltam fölhívni a cimborámat hova vigyem az aksit... Motort indítom, semmi... indítom, kerreg, semmi... telefon, diagnózis AKSI KUKA
Még jó hogy van a hátamon egy új, ráadásul üzembe helyezve és pont ilyen kell Zizibe...
Mivel cseréljük ki szerszám semmi... és akkor az égiek küldötjeként egy jókiálású ám koros Yamaha fékez mellettem,
- segíthetek? jön a kérdés lovasátol...
- 10-es kulcs az nagyon kéne, mer az aksim kuka, de van a hátamon egy új
komplett szerszámkészlet előkerül az ülés alól, a gyorsszervíz végén már indul is a kis hamis... búcsú, irány haza... még jó hogy nem indultam el a Dolomitok irányába ezzel az aksival... képes lettem volna rá
És végül a tanulság, mindíg legyen nálad 10-es kulcs... és egy aksi a hátadra kötve
Átutalással is megoldható! Számlaszámot majd elküldöm mail-en, még se itt...
Elvileg hétfőhöz egy hétre jön meg. Gondolom annyira nem sürgős.
Áhh, viszont mentem az ezredes Z-vel!
Jól megy meg minden, de 200-nál majd lerepültem róla. Hiányzik az a szélvédelem! Amúgy király egy járgány!
De azért maradok a zöldemnél!
Szia!
Kecskeméten van egy korrekt ember.Az én nagy zizim már kész,idomok hegesztése+pótlása és teljes fényezés volt 23.000 Ft.
Tombat 400-asát most csinálja,azon van bőven még műanyagos munka,illetve fényezés,neki kb 30-32 lesz.Ha gondolod írj!
Mellesleg szilózok, vagyis loctite, meg mekkelek amit kell, de elindultam a tanulás útján
Ha nem is fehér köpenyes japók, de valami fürdőköpenyes vadmacska kiugorhatna a szekrényből
Így van értelme, bár még előkerülhet olyan kép, hogy a szekrényedből fehér köpenyes japánok másznak elő
Oksi, ha megvan a kulcs, majd csörgök.
Az enyémbe is benne van a gyári/11 éves/készlet,van benne természetesen gyertyakulcs.Én barom meg megvettem 2000.-ért a T kulcsot a BGM-be.
Persze akkor vettem már észre hogy van gyári,mikor már kint voltak a gyertyák
harminc 4harminc1 7271
köne itten akkó beszéni még a hónapról
Sikeresen tönkrevágtam ma a telefonomat, és a számok a telefonban vannak
Kérek mindenkit, ( Főleg Ramm, hogy reggel tudjalak keresni! ) hogy egy-egy sms-t dobjatok, névvel, hogy el tudjam menteni a számokat !
Danke.
én is az ebay -ről vettem. 16rugó volt az MRA.
Egy tanulságos történet:
Péntek és nem 13... A nap első fele Dunaújvárosban telt kellemes környezetben, motorok, és jófej motorosok közt! Szóbakerültek mindenféle gondok nyűgök bajok ami egy kétkerekűn előfordulhat... többeközött beszélgettünk aksikról. Büszkén hangoztattam az én 2003-as ! aksim még mindíg úgy teker mint a szétszteroidozott bodybilder, hiába a büszke tulaj. Mielőtt "elhagytam a várost" felmarkoltam egy aksit egy kedves barátomnak kutya. szíves közbenjárásával. Hátamon a házam, ja nem az új aksi, irány haza... Perkátánál morgolódás elkapott egy zápor, közben találkozás egy nagy Zizi-vel innen is üdv!... Seregélyesen 2-szer leált a motor fékezéskor, bazzz mivanmámegint? Fehérvár előtt megálltam fölhívni a cimborámat hova vigyem az aksit... Motort indítom, semmi... indítom, kerreg, semmi... telefon, diagnózis AKSI KUKA
Még jó hogy van a hátamon egy új, ráadásul üzembe helyezve és pont ilyen kell Zizibe...
Mivel cseréljük ki szerszám semmi... és akkor az égiek küldötjeként egy jókiálású ám koros Yamaha fékez mellettem,
- segíthetek? jön a kérdés lovasátol...
- 10-es kulcs az nagyon kéne, mer az aksim kuka, de van a hátamon egy új
komplett szerszámkészlet előkerül az ülés alól, a gyorsszervíz végén már indul is a kis hamis... búcsú, irány haza... még jó hogy nem indultam el a Dolomitok irányába ezzel az aksival... képes lettem volna rá
És végül a tanulság, mindíg legyen nálad 10-es kulcs... és egy aksi a hátadra kötve
Bár kicsit gyanusan olcsó, ez szinte csak anyag ár!
Elkérném minden esetre a tel számát
orion8312@freemail.hu-n vagyok.
Elvileg hétfőhöz egy hétre jön meg. Gondolom annyira nem sürgős.
Áhh, viszont mentem az ezredes Z-vel!
Jól megy meg minden, de 200-nál majd lerepültem róla. Hiányzik az a szélvédelem! Amúgy király egy járgány!
De azért maradok a zöldemnél!
Kecskeméten van egy korrekt ember.Az én nagy zizim már kész,idomok hegesztése+pótlása és teljes fényezés volt 23.000 Ft.
Tombat 400-asát most csinálja,azon van bőven még műanyagos munka,illetve fényezés,neki kb 30-32 lesz.Ha gondolod írj!