Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap reggel tesztelődik a radiális motyó
Látod ez a Te iskolád, ha fát nem ültetsz legalább ezt itt hagyod a világnak, és lemondhatod, hogy sokan mókolnak a nyomodban
Hannibál egy kellemes karakter, te nem szeretnél olyan művelt és nyugodt lenni?
Mellesleg szilózok, vagyis loctite, meg mekkelek amit kell, de elindultam a tanulás útján
Ha nem is fehér köpenyes japók, de valami fürdőköpenyes vadmacska kiugorhatna a szekrényből
Az én garázsomnál paradicsomos tésztaszósz szagú olaszok gyülekeznek, fáklyákkal... készülnek felgyújtsák a szerszámaim ZZR600 fék a Laverdán, jajj ámóremotóre
Te legalább - már már Hannibál Lechteri hidegvérrel - iszonyatosan precízen nyomod. Semmi sziló, semmi alátétezés, semmi szigszallag, meg epokit/purhab....
Így van értelme, bár még előkerülhet olyan kép, hogy a szekrényedből fehér köpenyes japánok másznak elő
Cipelhet az ember magával szerszámokat, ha nem tudja használni. Ezért kell gyakorolni, ha valami egyben van, szedjük szét
Vagy szétesett injektorsor összerakás!
Például egy akksi zárlat?
Igen, egy szerszámos készlet nem egy hátrány ha van. megoldható vele bármi ilyen apróság.
Bírom én, csak nem sokáig!
Oksi, ha megvan a kulcs, majd csörgök.
Mellesleg aki olvasta az ultrahangos karbi tisztítást, felhívom figyelmét hogy a gumimembránt ne tisztítsa/tisztíttassa ilyen eljárással, mert nem tesz neki jót, némi deformáció lépett fel
10es kulcs? Annyi szerszámmal indultam a múltkor neki, hogy kereket is tudtam volna cserélni útközben Ma meg ha 5X nem vettem le és raktam vissza a tankot, akkor egyszer sem.
hetven,háromhetvenháromnegyvenhatkilencvenegy
Na ja!Ha nem is egy szerelőmühely,de legalább egy kissebb szerszámos,amikkel az alap dolgokhoz hozzáférsz
Az enyémbe is benne van a gyári/11 éves/készlet,van benne természetesen gyertyakulcs.Én barom meg megvettem 2000.-ért a T kulcsot a BGM-be.
Persze akkor vettem már észre hogy van gyári,mikor már kint voltak a gyertyák
Valakit szeretnek odafent Nekem ugyan ez volt januárban, csak a motor garázsban állt, a tél során lelkesen töltött aksi meg csak annyit mondott indítózáskor hogy katt...De így felsavazott aksival közlekedve expressz javítás volt
Most hívtalak...

harminc 4harminc1 7271

köne itten akkó beszéni még a hónapról
Csak a kislányok nem bírják a szelet Tényleg nem sürgős, Még ha a zárat meg is mókolják, nem tart majd sokáig az öröm, hála Áronnak és az Oxford GSI immobilisernek
GYEREKEK!

Sikeresen tönkrevágtam ma a telefonomat, és a számok a telefonban vannak
Kérek mindenkit, ( Főleg Ramm, hogy reggel tudjalak keresni! ) hogy egy-egy sms-t dobjatok, névvel, hogy el tudjam menteni a számokat !

Danke.
Bácsi, maga nem jön? Elvigyem reggel az akksit?
Szia,
én is az ebay -ről vettem. 16rugó volt az MRA.
Aggyisten!

Egy tanulságos történet:

Péntek és nem 13... A nap első fele Dunaújvárosban telt kellemes környezetben, motorok, és jófej motorosok közt! Szóbakerültek mindenféle gondok nyűgök bajok ami egy kétkerekűn előfordulhat... többeközött beszélgettünk aksikról. Büszkén hangoztattam az én 2003-as ! aksim még mindíg úgy teker mint a szétszteroidozott bodybilder, hiába a büszke tulaj. Mielőtt "elhagytam a várost" felmarkoltam egy aksit egy kedves barátomnak kutya. szíves közbenjárásával. Hátamon a házam, ja nem az új aksi, irány haza... Perkátánál morgolódás elkapott egy zápor, közben találkozás egy nagy Zizi-vel innen is üdv!... Seregélyesen 2-szer leált a motor fékezéskor, bazzz mivanmámegint? Fehérvár előtt megálltam fölhívni a cimborámat hova vigyem az aksit... Motort indítom, semmi... indítom, kerreg, semmi... telefon, diagnózis AKSI KUKA
Még jó hogy van a hátamon egy új, ráadásul üzembe helyezve és pont ilyen kell Zizibe...
Mivel cseréljük ki szerszám semmi... és akkor az égiek küldötjeként egy jókiálású ám koros Yamaha fékez mellettem,
- segíthetek? jön a kérdés lovasátol...
- 10-es kulcs az nagyon kéne, mer az aksim kuka, de van a hátamon egy új
komplett szerszámkészlet előkerül az ülés alól, a gyorsszervíz végén már indul is a kis hamis... búcsú, irány haza... még jó hogy nem indultam el a Dolomitok irányába ezzel az aksival... képes lettem volna rá

És végül a tanulság, mindíg legyen nálad 10-es kulcs... és egy aksi a hátadra kötve
Mél ment.
nos ez nagyon-nagyon jól hangzik!
Bár kicsit gyanusan olcsó, ez szinte csak anyag ár!
Elkérném minden esetre a tel számát

orion8312@freemail.hu-n vagyok.
Átutalással is megoldható! Számlaszámot majd elküldöm mail-en, még se itt...
Elvileg hétfőhöz egy hétre jön meg. Gondolom annyira nem sürgős.

Áhh, viszont mentem az ezredes Z-vel!
Jól megy meg minden, de 200-nál majd lerepültem róla. Hiányzik az a szélvédelem! Amúgy király egy járgány!
De azért maradok a zöldemnél!
Szia!
Kecskeméten van egy korrekt ember.Az én nagy zizim már kész,idomok hegesztése+pótlása és teljes fényezés volt 23.000 Ft.
Tombat 400-asát most csinálja,azon van bőven még műanyagos munka,illetve fényezés,neki kb 30-32 lesz.Ha gondolod írj!