Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv kutya!
Ha jól emlékszem te árultál régebben plexit a zzr-ekhez, lenne még? Milyenek? Mennyiért?
Már tavaly rendbe akartam hozni kívülről a motort, de csak most tudtam összeszedni egy kis pénzt rá.
Üdv néktek!
Kb árajánlatot kérnék zzr 400-asom műanyaghegesztéséhez, és teljes fényezéséhez.
A fejidom repedt néhány helyen, az előző tulaj már próbált vele valamit csinálni, néhol meg van hegesztve már, néhol nem.91-93 közötti széria.
Dunaújváros környéke előnyben.
Igény szerint küldök képeket a hibákról, csak akkor le kell fényképeznem.

Ha lehet, kérnék referencia képeket is.
Kettő darab 7 dolcsiért:
Item number: 160420776069
igaz nincs benne a szállítás (küldené, csak le kell levelezni a ktségeket).
Nekem meg az a bajom, hogy elraktam a riasztó második távirányítóját egy biztonságos helyre . Így maradt csak egy darabom , Thor típusú, ezt lehet vhol másoltatni? Menyiért kb?
Én lyukat fúrtam a tartóba (műanyagba és a lemezbe) nem kellett baltázni .
Egyébként ebay.com -ba írjátok be hogy "zzr 600 key", van egy eredeti (26 usd bruttó) meg van másolat is (9,5 usd bruttó), csak sztem picit drága a drága .
Koszterhes volt, elvégezték a terhesség megszakítást rajta
És terhes?
Érdekel a dolog, ha átutalással működik Megvan mind a két gyári kulcsa, de az ami rendszeres használatba van elkezdett kopni....
NA, akkor az király! Legközelebb én is megpróbálok elmenni.
Most meg megyek Z1000-et próbálni az M3-szalonba!
Hibátlan, 5 -ös ! Most gokartoztam kb. először ( ez látszott is a köridőkön ) de szezon végére kemény leszek, Csoki!
Így már világos!
Milyen volt a gokartos múlt szombati program? Láttalak a kandi kamera felvételén!
Jaa! Az más!
Érdekes probléma, de hát Ti nincs olyan, hogy nem bírjátok megoldani!
Érdekes a kulcs téma.Nekem a riasztó gyári bicskakulcsai üzemelnek.Azoknak a tollait másoltattam.Így van 2 riasztós gombos bicskakulcsom,meg tartalékba a gyári kulcs.
A csomagtartó konzoltól nem férünk az ülés zárjához
Már én is néztem a bicskakulcs + riasztó kombót
Hát persze, hogy megadom csak addig ki kell derítenem, mert én még sokszor a régi beidegződés alapján tájékozódom. Pl.: Kijössz a vasútállomásról, elmész gomba mellet, szemben meglátod Panamát, át mész az úton és elfordulsz a Zöldelefánt felé (csak hogy tiszta legyen, ezek mind kocsmák, vagy legalábbis mindenhol árulnak szeszesitalt).

Te egyébként láttad a másolt kulcsomat ugye? Annak ugyanis műanyag a feje (a forma ugyan az), de nekem jó volt. Legalább könyebb volt faragni.
Neem, nem a kulcsmásolós fickóét!

Mikor felraktam a túradoboz tartó konzolokat kiderült, hogy nem tudom levenni az ülést. Nem fért el a kulcs feje a konzol mellett, így annak a felét le kellett vágni.
Volt ultrahangon a karburátor
Aha, ugyan az a forma totál, csak nem Kawa van belegravirozva. Igaz az egyik kulcsosnál nem volt, de a másiknál igen. Én egy bicskaszerűen kinyiló kulcson gondolkoztam, de ha minden ötletemet megvalósitanám... nincs nekem annyi időm
Minek kellet levágni a fejét?
És az ugyan olyan formájú volt?
Én ezzel olyan vagyok mint Thunder, hogy az legyen gyári!
Szerencséd van, mert a srác egyből 2-őt rendelt, úgy hogy ha gondolod, akkor elhozom neked a másikat, és majd postán elküldöm neked, te meg küldesz vissza egy rózsaszín csekket. Mit szósz?
Ha legközelebb beszélünk, feltétlenül add meg a címét!

Én is a fejszétvagdosós trükk miatt keresek másolót
Akkor én megtaláltam (Székesfehérváron) a tutit. Kb 600 - 700 ft volt kulcsal, másolással és persze azonnal.
Mondjuk a Kawasaki, vagy milyen felirat nekem sincs benne , de nem is kellett, úgy is szétvágtam a fejét.
1600ft volt a mister minitnél a másolás kulccsal együtt, igaz nincs belevésve hogy Kawasaki
Hol? Kéne nekem is egy