Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hamarosan kiderül, de mivel egy a váz és a blokk, valamint azon is lehetett már akkor két személy és oldaltáska így valószínűleg le se szarja majd a "többeltsúlyt" mivel a csillapítás és a rugófeszítés is állítható
Ami valószínű, - és ami az enyémmel is történt hátsó rugóstag csere után - hogy kisimítja az utat - főleg terhelésnél - és kanyarokba úgy megy be, meg ki a bringa, mint soha előtte
Igen,ezt már mondták mások is,de nem gyenge az ehhez a géphez?Alapból nagy dög,2 személy,hátsó doboz,táskák?
"Házon belül" szerintem lehet alternatíva, a kis ZZR -be például passzol a régi ZX6R gázos hátsó rugóstagja.
Sziasztok!
Valakinek nincs ötlete,hogy a nagy zizibe hátra milyen rugóstagot lenne érdemes tenni a gyári helyett?
Ezért mondtam, megjavul az idő , eljössz egy péntek délután, és átnézzük. Nem annyira bonyolult .Majd írj mire jutottál.
Ne legyél már ilyen maradi, tegyél az ülés alá egy fúziós reaktort, és arról vidáman megy a ventill.
Miről kapja a tápot? ( tudom... akksiról )
Ettől félek én is. De a probléma nem oldódott meg, q...ra elegem van, érthetetlen ennyi ember aki ezzel foglalkozik és senki nem tudta megcsinálni. Ha holnap olyan idő lesza kkor méricskélek ezt azt (amit tudom hogy kell) és felteszem ide hátha okosabb leszek álltalatok!
Lehet, hogy most lenne rá egy 5letem:
Holnap bővebbet tudok mondani!
Új sarut is össze szoktam nyomni, mert laza, és úgy teszem a helyére.
Lehet, akkor téged lehúztak! Igen ott van a bal combod alatt .És arról a csatlakozóról beszélek, amelyik abba megy.
A saruk nem lötyögnek, sőt afesszab-ba menők ki is lettek cserélve.
Fesz. szabályzó "tuninghoz" ezt ajánlanám. 1-2000 ft között beszerezhető a hőcsöves notebook hűtő.

Bármi történjen, ez nem romlik el soha
Felszerelve a bal oldali hátsó idom alatt van, asszem ott van gyárilag is. Persze a régi "rossz" alkatrészek már nincsenek meg.
Nem vagyok sajna egy nagy elektromágus de megköszönném ha valaki megjavítaná. Az első világítása 55/60.
A vezetékek is át lettek nézve állítólag,persze nem centiről centire.
Kiróbálom még az álltalatok javasoltakat, aztán meglátjuk.
Tisztára mint a régi Xbox. Nekem a faridom alján van, esőben átalakul vízhűtésessé. De aki berak számgép ventit az vigyázzon a szigetelésre, mert az még csak nem is cseppálló, és ha rossz helyen csinál zárlatot akkor az rossz vicc lesz....
Még arra lennék kíváncsi, mennyire vannak kinyúlva a csatlakozóban a rádugósaruk, fogsz egy kant, meg egy nőstényt. Összedugod, ha könnyen megy össze, akkor fogóval megnyomod, hogy jó szoros legyen. Majd megnézed hogy ehhez viszonyítva , mennyire van széjjel a csatlakozóban levő saru, és látni fogod.
Én is kontakthibára gyanakszom elsőre, mivel már szabályzót is cseréltek és nem javult a helyzet. Csatlakozó érintkezői, test vezeték.
Javaslom megnézni, a feszültségszabályzó sokpólusú csatlakozó saruinak szorosságát, megfontolandó a cseréjüket. Mert átgondolva ott lehet valami kontakt probléma.
A szabályzóig elmegy a szimmetrikus váltó fesz akkor is ha nem megy ki a töltőfeszültség a szabályzóból, de egyenlőre ismeretlen az értéke, holnap megméri.
Nem,természetesen tartani kell a feszültséget, alapjárat közeli fordulatig.
Nem, sőt kimondottan szarul szellőzik - ezért is gyakori hiba a ZiZiken.
Én is néztem már a hűtőket, de annyira kevés a hely, félek h nem férne oda egyik fajta sem...
Esetleg alá egy passzív hűtő.
Feszültséget mért, tett rá egy panel műszert. Az nem csökkenhet.
A lecserélt dolgokat remélem hazavitted? Javaslom , ha bejön a jó idő, eljössz, elhozod a lecserélt "rossz" cuccokat, pl: május elejében, és megcsináljuk egy hétvégén.Úgy, hogy te is látni fogod mi a baj. Mekkora a reflektor izzód ?
Ha van egy motor, aminek jó a generátora, jó a fesszabályzója , akkor egy idő után feltölti az akkumlátort, tehát leáll, 0 Amper lesz a töltés! Újra akkor fog tölteni, amikor alapjáraton állsz a piros lámpánál,és a tárolt energia fogy az akkuból. Ennyi minden kizárt , hogy meghibásodjon. Vezetékköteget csatlakozókat átnéztétek? A lecserélt feszültségszabályzón mit mértetek?
Még azt megpróbálhatnád, hogy a szabályzót megpróbálod hűteni valami számitógépes ventillátorral próbaképp. Egyébként jó a hűtése, szellőzik rendesen ahová fel van szerelve?