Ma délután próbálkoztunk ismét indítani. Semmi.
Végül betoltuk. Egy pillanat alatt beindult.
Két percig járattam, aztán leállítás után megint semmi.
Ismét betoltuk, mentem vele 5 km, azóta semmi gond. Simán indul.
Mentünk is rögtön egy százast ennek örömére.
Lehet, hogy kuka az aksim? Elég öreg szegény.
Ja, meg korábban volt téma a gyújtáskulcs beszerzése, illetve gyári nyers kulcs vétele. Sokan E-bay-t javasoltatok, de itt tudnak rendelni egyenesen japánból, 2600-forintért.
Kedves Mindenki!
Egy kecskeméti motoros srác segítségkérése:
"helló mindenkinek!
Hajnalban ellopták a motorom 2000es év.Sv650 es motor volt.feltörték a garázsom és kerekek nélkül vitték el..mivel a festőnél vannak a felnik...szóval ha valaki lát valamit kérem jelezzen!fényképeimnél látható a motor...(Rendszám:UFM-353)
Tel:0630/978-4059
Segítségeteket előre is köszönöm!"
Tegnapra virradóra történt.Ha valaki lát ilyen gyanús gépet szóljon neki!Köszi
Nem akarok vitatkozni, igazad van. Az autóval kapcsolatban. Itt nem indul a motor, ha sebességben van, és nincs behúzva a kuplung. Én soha nem húzom be. Más a konstrukció, mint a kocsinál. Ha akarod behúzod, ha akarod, nem. A kapcsoló ettől függetlenül működik!
Azzal biztos nem ártassz ha behúzod/kinyomod a kuplungot,én autónál is kinyomom a kpl-t,ezzel tehermentesíted a motort az erőátviteltől meg ugye elkerülhető a sebességben maradt jmű ráindítása
Igen olvastam. Holnap megnézem azt is.
Az az igazság, hogy nekem soha nem kellett még eddig behúzni a kuplungot indításkor. Pedig kellene, ugye?
Már nézegettem, hogy ott valami bibi lehet.
220 gyönyörű kilométerben lesz részed! Nekem3,5 óravolt, tele falukkal, fix és mobil trafikkal, de ha szeretsz nézelődni, normális tempóban gurulniakkor mindenképpen vágj bele! Egyszer túl kell esni rajt! Jó utat hozzá!
Hali!
Nálam volt ez a jelenség,a kuplung kar müködtet egy kis kapcsolót ami szab. az indítást.szedd le tisztísd ki kontakt spray-vel van benne egy rugó,ha túl gyenge v. netán törött helyettesítheted közönséges golyóstol rugójával.Nekem bevált
Végül betoltuk. Egy pillanat alatt beindult.
Két percig járattam, aztán leállítás után megint semmi.
Ismét betoltuk, mentem vele 5 km, azóta semmi gond. Simán indul.
Mentünk is rögtön egy százast ennek örömére.
Lehet, hogy kuka az aksim? Elég öreg szegény.