Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv elvileg a zx10-esé 88-89 megegyezik, és véletlenül van is nekem, nézz utána ha stimmel akkor boltolhatunk . üdv elérhetöségeim az adatlapomon
Hát ha jársz arra megnézheted de csak ezért nem kell elmenned arra.
Szia!
Kecskeméten mintha láttam volna a Czencz Motorsnál,talán 11000 Ft/db volt a dobok ára,de a hét elején megnézem ha gondolod.
Köszi!

Esetleg valami sportkipufogót nem tudsz ajánlani? Valami nem drágát hisz a motor se egy nagy érték.
Elsősorban a hangja fog változni. De ha túl hangos lesz, akkor azzal a yard figyelmét is könnyen felkelted, szóval meg kell találni a már nem halk/még nem hangos átmenetet.
Ha leömlőn/légszűrőn nem módosítasz, akkor nagy hatással nem lesz sem a fogyasztásra, se ma motor élettartamára.
Helló

Van egy 250es zizizm ha a kipufogókból kiszedek minden szigetelőt és a bent található alkatrészeket jobb lesz a hangja? Árthat-e a motornak? Teljesítmény növekedés csökkenés fogyasztás növekedés vagy valami változás várható? Valaki nem tudna ilyen típusú motorra valami jó kipufogót elég csendes a gép.

Köszönöm
Nem tudjuk még, szerintem időjárásfüggő. Visszük picurit is, hadd zöldüljön már idejében (akkor lesz bő fél éves). Amúgy jó mindegyik nap, előtte összebeszélhetjük.
Részemről igazából szinte mindegy, majd igyekszem szabaddá tenni magam. Konkrétabbat hétfőn tudok mondani.
Küldtem neked email-t.
nekem márc. 11-ig jó hétköznapokon, a hétvége necces.
Szia,
600-ashoz van kormánycsutkám és kapcsolóim - ha bármelyiket fel tudja használni, keressen meg.
Erre nem is gondoltam... Utánanézek, de lesz ami lesz, kutya úrral már leboltoltam a cuccot, max lesz egy tartalékom is (ami ugyebár sosem árt)...
Köszi még1szer!
Sziasztok!
Egyik barátom hozzájutott egy zzr1100-hoz 1991es évjáratú motorhoz két dologban szeretném a segítségeteket kérni az első sajnos magasított kormány van rajta és szeretné vissza állítani eredeti állapotúra így keresne hozzá kormány csutkákat ill jobb oldali kormánykapcsolót is. A másik ha valakinél lenne akár sérült 4:2be rendszer olcsón az is érdekelné.
Segítségeteket előre is köszönöm
Hy

Esetleg egy másik spirálból lehet pótolni vagy lehet hogy így is elég hosszú.
Hi hiei!
Kösz a tippet, de sajnos nem csak törött, hiányzik is belőle egy darab...
A hátulján is van valami?
Az zsír!
Hogyan lehet ahhoz hozzájutni?
Nagyon jól mutat!
Elég sokunknak van
.
Nagyon zsír ! Igazi túrabringa
Van valakinek zzr-es pólója?
Felkerült a navi is a biciklire: Moha bá és az olvadó kábelek...
Helló

Ha törött a spirál akkor csináltasd meg esztergályossal. Nekem törött volt 5e ft lett volna de 1200-ért megcsinálták.
Ezt nem árt tudni!
Matt fekete festékem van is itthon bőven,de azt amúgy is másra szántam.
Arra azért figyelj, nehogy sima matt fekete festéket adjanak, mert az csak 90 fokig birja, a szilikonlakk meg 600-ig.
Köszi a tippet!
Van itt kb 100 m-re 1 festékbolt,asszem reggel útbaejtem.
Az nem gond ha évente le kell fújnom,télen legalább nem unom magam halálra.