Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úúúúú, ezer bocs. Én a fénykürtre gondoltam, nem a vészvillogóra....
Halló Bácsi!

kösz, hogy vártál, én meg suta nem jelentkeztem...

Bocs csak kicsit megviselte az időbeosztásomat a munkahelyváltás... de hiába a nagy lé nem fussa erre a jószágra sehogyse...

Viszont a héten, vagy inkább a hétvégén keresnélek tavasz-kit ügyben!

Üdv Minden Zizzentnek!

A.
Szia!
Az én gépem is 2000-es,ráadásul nem is európai piacos és azon sincs,a régi 250-es kawám is amcsi volt,és azon volt ilyen.
Köszönöm a segítséget.
évadnyitó tali lesz!
motorozz.hu-n nézz utána
Pedig milyen jó volt abban a hidegben két személlyel hasitani
De a motor az olyan retkes utána...
Sziasztok!
Hol lesz a találkozó?
Milyen jellegű?
8-10fog esső nuku!
http://koponyeg.hu/
ha 15én 15 fok lesz akkor ja. a tavalyi dzsuva-retek nem hiányzik
Nincs még a 2000-es évjáratun sem, mivel csak a későbbi modelleken kapott elakadásjelzőt, de akkor már csak a 600-ast gyártották. Az viszont teljesen megegyezik, tehát átrakható, még a kábelköteget sem kell bolygatni.Amúgy pofon egyszrűen meg lehet oldani, csak egy relé és egy kapcsoló kell hozzá. Na annak kell elfogadható helyet keresni, hogy jól nézzen ki.
innen ki jön 15.én találkozóra?
akkor ugy érzem lehet csere lesz:(
és=én
Szervizben van, a srác megnézi holnap mit tehet ebben az ügyben.
Az és '97-es 1100-asomon sincs. Állítólag gyárilag ilyen...
Kell hozzá némi fémmunka... tudod, az öreg Tábori mondta anno, mikor hülyeséget kérdeztem tőle a 2T motoromról: "Fiam, mindent lehet..."
És van értelme is Tábori bá'?
" A világon semmi fiam..."
nem lehet a 250es helyére tenni?:)
Adatlapon ott az email címem. Keress meg és átküldök róla mindent!
Szia!
Tudnál mondani valami árat a lézerblokkolóra?
Ez azért lett ilyen "gumiszabály" mert 2003-tól erősen megérte az egyik nagyembernek. És persze azóta is...
Az enyémen 'véletlenül' még a 'garage door opener' felirat is szerepelni fog
Bár az európai országokban változatos a tiltás és a tűrés, a vonatkozó hazai rendelet (175/2003) alapján már hat éve nem tiltott a radardetektor és a lézerdetektor. Sőt, lézerblokkoló is használható, ez ugyanis nagyjából olyan, mint egy infravörös garázsnyitó.

Erről van szó. A detektor megengedett, de a blokkoló egyértelműen nincs engedélyezve. Épp ezért adnak minden normális blokkolóhoz tanúsítványt, miszerint a felszerelt eszköz kapunyitó, és emiatt nem is működhet folyamatosan csak meghatározott ideig, mert az már zavarás. Persze a kapunyítós papírral legalizálva van, mivel annak pont az a szerepe, hogy automatikusan nyissa a kaput ha a két eszköz egymásra talál. Az más tészta, hogy arról senki nem tehet hogy ez a szerkezet sem tévedhetetlen, így a lézeres sebesség mérést is kapunak nézi.
Szia!
Az adatlapomon ott az e-mail címem.
Küldj rá egy üzenetet,arra én válaszban küldöm az én doboz felszerelésemről a képeket.
Körülcsattintottam pár szögből.
Szia!
Köszi a tippet,szerintem a kormánykapcsoló cserés dolog fog működni.
Az egyszerűbbnek hangzik mind2töktől.
Persze, a rendőrök ezt mondják. Alapvető érdekük, hogy ne legyen ilyen készüléke senkinek.

2003 óta engedélyezett itthon (ld. Korm.rend. szám) de pl. Ausztriában kikapcsolt állapotban is büntetnek érte.
Nálam pont a válság miatt került fel: sokat vagyok úton, egy kintfelejtett 30/60 táblánál nem hiszem h elő tudnék teremteni hirtelen 80-90 ezret...
Igen, ilyesmire lennék kíváncsi, hogy hol vannak a határok, ennek megfelelően minél hatékonyabban elhelyezni, bár még csak a tervek közt szerepel a beszerzése a gazdasági válságra tekintettel.