Ha nem pusztult volna el, akkor nekem már 4-1 rencerem lenne, saválló dobbal
Ja: ha valakinek így is kell ( a hengersorra felfogató kosarak megvannak, a közösítő és a felfogató közé kell gyártani egy valamit ) a kikiáltási és egyben fix ára 1, bármilyen pénznemben...
Igazából úgy terveztem, hogy V8 -ból a 63 -ason hazagurulok, ha csak nincsenek további tervek, úgyhogy inkább előtte. Most akkor két zsáknyi cuccom van?
Akkor az biztos nem jön haza mind motoron, főleg hogy nincsenek fent a konzolok.
Mondjuk amitől tudlak megszabadítalak, ne kelljen raktározni.
Fél tízkor indulok innen a garázsból - de ha gondolod a túra után is visszatérhetünk rá.
Viszonyt a kipufogó tömítés az nyenyóka sőt, szinte az egész kipuff rendszer az a lámpa gumiharangja (ha jól tévedek ) benne van a két nagy zsákban, az idomokkal és a többi kütyüddel ( csavarok, konzolok stb. ) együtt.
Az karaj! Ha a kulcsot is ki kell fizetnem, akkor vasárnap nem motorozok, hanem ledolgozom az árát. Mondjuk garázst takarítok, kocsitmosok, vacsit főzök, stb.
Hányra kéne leérnem hozzád, hogy még fel tudjam venni a cuccokat?
Ne felejtsük el az első lámpa hátsó gumiharang szerű tömítését és a kipufogótömítő grafitgyűrűket.
Bazz, az nekem úgy fent volt, le sem tudtam venni
Rábíztam a szinterezőkre, szerintem légkulccsal rántották le.
Akkor majd kiderül kell e a dióverő, ha másnak kellene, eladó.
Még nem tudom, mert lehet összekötném a kellemest a hasznossal és elhoznám Kutyától a holmiaimat.
Ezt még megbeszélem vele, amúgy mehetünk együtt így is úgy is.
Szombaton kiderül: ugyanis Gaben motorjába kiderült, h passzol a blokk, de közben elsokallt a költségekkel, szóval marad 4 kilós az övé.
A másik emberemet eddig tartogattam (gaben szólt előbb) most szombaton jön megbeszélni a blokkot meg a tartozékait.
Ha ő elviszi, akkor nyilván tárgytalan a móka, de azért köszönöm.
Végül is szerszámos készlettel mehetnék...
azért ezt még meggondolom, kockáztatni nem akarok, túl sok mindent csináltam, hátha valamit elkúrtam
Kiesik seregélyesnél az első kerék aztán nézegethetek. Télleg, a dióverő rudak kellenek?
Átfóliáztam a kupakokat, sokkal esztétikusabb lett így az összekép
Egy fillér? Olyan sincs nyomva
Egy arany forint Mátyás korából?