Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy zsák egyforintosom, de azt nem adom érte
Egy fillér? Olyan sincs nyomva
Egy arany forint Mátyás korából?
Ha nem pusztult volna el, akkor nekem már 4-1 rencerem lenne, saválló dobbal
Ja: ha valakinek így is kell ( a hengersorra felfogató kosarak megvannak, a közösítő és a felfogató közé kell gyártani egy valamit ) a kikiáltási és egyben fix ára 1, bármilyen pénznemben...
Ráért volna
Baszki, ennek pont a lényegi része pusztult el
A szonpikcsörsz bemutatja: A ravasz , az agy, és két elpusztult kipufogócső
Lesuhanok garázs, nemsokára jönnek a pikcsörök
Igazából úgy terveztem, hogy V8 -ból a 63 -ason hazagurulok, ha csak nincsenek további tervek, úgyhogy inkább előtte. Most akkor két zsáknyi cuccom van?
Akkor az biztos nem jön haza mind motoron, főleg hogy nincsenek fent a konzolok.
Mondjuk amitől tudlak megszabadítalak, ne kelljen raktározni.
Raksz fel/ küldesz képet arról a kipufogóról? Hátha valaki fantáziát látna benne
Fél tízkor indulok innen a garázsból - de ha gondolod a túra után is visszatérhetünk rá.
Viszonyt a kipufogó tömítés az nyenyóka sőt, szinte az egész kipuff rendszer az a lámpa gumiharangja (ha jól tévedek ) benne van a két nagy zsákban, az idomokkal és a többi kütyüddel ( csavarok, konzolok stb. ) együtt.
Én is csak belülről, krova fix szárral tudtam végül levenni - az imbuszt kitekerni lehetetlen.
Az karaj! Ha a kulcsot is ki kell fizetnem, akkor vasárnap nem motorozok, hanem ledolgozom az árát. Mondjuk garázst takarítok, kocsitmosok, vacsit főzök, stb.
Hányra kéne leérnem hozzád, hogy még fel tudjam venni a cuccokat?
Ne felejtsük el az első lámpa hátsó gumiharang szerű tömítését és a kipufogótömítő grafitgyűrűket.
Bazz, az nekem úgy fent volt, le sem tudtam venni
Rábíztam a szinterezőkre, szerintem légkulccsal rántották le.
Akkor majd kiderül kell e a dióverő, ha másnak kellene, eladó.
Bonus: sikerült levennem a hátsó lábtartókat egy darab hatezer forintos cetaform hajtószár mínusz
dejódejódejóóó ürül a garázs!

Mindenki vegyen meg (vagy csak vigyen el ) mindent, hogy vasárnap ki tudjak állni a Zizivel!
Még nem tudom, mert lehet összekötném a kellemest a hasznossal és elhoznám Kutyától a holmiaimat.
Ezt még megbeszélem vele, amúgy mehetünk együtt így is úgy is.
Szombaton kiderül: ugyanis Gaben motorjába kiderült, h passzol a blokk, de közben elsokallt a költségekkel, szóval marad 4 kilós az övé.
A másik emberemet eddig tartogattam (gaben szólt előbb) most szombaton jön megbeszélni a blokkot meg a tartozékait.

Ha ő elviszi, akkor nyilván tárgytalan a móka, de azért köszönöm.
Végül is szerszámos készlettel mehetnék...
azért ezt még meggondolom, kockáztatni nem akarok, túl sok mindent csináltam, hátha valamit elkúrtam
Kiesik seregélyesnél az első kerék aztán nézegethetek. Télleg, a dióverő rudak kellenek?
Átfóliáztam a kupakokat, sokkal esztétikusabb lett így az összekép
Basszus,ez övön aluli volt.
Inkább a fagyizót nézted volna ... és fordítva persze...
De sokat jártam oda nyalakodni,meg nézni a lányokat suli után!
Jó volt,szép volt,rég volt!
Az király... csak kicsit messze van Pécstől.
Meg van Orosházán is
van fehérváron is 1jó nyalakodó hely:)
Szombaton Bituman (esetleg Ramm) és mi leszünk földváron, a Tóth féle fagyizóban és a környéken
vagy még itt?melót keresek ugy hogy.........
ha nem kellene menni a szöllőbe........szeretnék találkozni már veletek
bár csak szombaton mennétek!