Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, igen
Miért ,mi lesz füreden?
Köszi!
Holnap asszem szerelek!
tudtam hogy kicsit nagyobbat kellett volna venni!
Na majd lecserélem!főleg ha találok melot!
akkor iratkozzunk egyet ki jön ha jó idő lesz

Elméletileg Székesfehérváron Piac tér: 8/45

Tibi zzr ott lesz:)
Hello Kutya!Megjött a csomag köszi szépen!
Én benne vagyok!
Ez jó alkalom lenne a pesti fórumtagoknak egy kis találkára is!
Te melyik nap mennél Cézé?
Amint lesz egy melegebb nap, alaposan letesztelem én is - nekem eddig 15-20 km, és semmi fals.
Erdőben is jelez,valami más a téma...
.. :: LÉZERBLOKKOLÓS BETYÁROK! :: .. ( VÁLTOZÁS ! )

Kérem az ötleteket/javaslatokat, hogy melyik nap legyen a blokkolók bemérésének/beállításának dátuma!
Főleg &Rash visszajelzését várom, az ő gépe még erős kihívásokkal küzd ha jól gondolom, szóval ja.

A mérés feltételei a következők :

- HÉTKÖZNAP bármikor, szabadon választott időpontban, díjmentesen fél napra rendelkezésre áll a mérőautó.
- HÉTVÉGÉN 15.000.- Ft a kiszállás és a mérés költsége ugyanígy fél napig szabadon próbálható. ( Helyszínen + alkatrészek, szerszámok stb. biztosított )

Mivel vagy 10-15 szett kelt el eddig, fejenként 1000-1500 Ft nem nagy összeg, hogy hétvégére tegyük a próbát (nekem a hétköznap is jó)
Kérem, hogy jelentkezzenek azok, akik vásároltak anno

4, tHUNder - motoros 1db - 11.10
5, vitya636-motoros 1db
6, Mizsi - autós kit 1db - 11.05
7,zsoo777 - autós kit 1 db
8, Rammstein
9, Bálint_88 stb.

hogy le tudjuk foglalni az autót arra a napra ( 10 munkanappal korábban kell írásban foglalnunk. )

- Kutya. hétvége/hétköznap is jó (hétvége preferált)
- ZxTomi - csak hétvége
- &rash - nekem mindegy mikor, kivéve a hétfőket
- Mizsi - március 4-5meló, 6-7szabad, 8-9meló, 10-11szabad...és így tovább
-
JA: tesztelős listára iratkozz fel légyszíves!
Egy bizonyos áruház ( majd rákérdezek, úgy emlékszem CBA ) és talán az újabb OMV-k fotocellás ajtaja be tudja zavarni, semmi más nem. Lehet, h az b@sztatja.
Itt a városban én már voltam mindkettőnél, nekem nem jelzett be, igaz itt az úttól kicsit messzebb van mindkettő ( viszont az autó védett a hétvégén egy SC 103 éjjellátót, városban, 30-as táblánál kapják be )
Szia!
Gurultál már a motorral bekapcsolt lézerblokkolóval?
Az egyik szemet az aux-ba dugtam,időközönként jelez,mintha mérnének.
Nem értem...
Füredre szerintem én megyek, persze időjárás függő, de nagyon örülnék ha pár zzrel, illetve forumtaggal együtt mennénk, ugy nagyobb az élvezet:
Hali Gaben!
Nálam is a D-s blokk helyébe került az E, semmi baj nem volt vele, mondjuk nálam 600-t váltott fel 600...
Most már jó...
Ha van hegesztőgéped akkor de.
És kérek képet ha kész van!
Ma elhoztam a szervízből. Szezonra felkészítve végre a bringa. Említettem a srácnak a fénykürt gondomat, megoldotta.
Állítólag a légszűrő ház alatt fut 2 vezeték, az egyik a tompított szál a másik a fényszóróé. Gyors csatival van összedugva, könnyen összecserélhetőek a szálak. Tehát akinek nem megy szerintem cserélje meg.
Bácsi! Hátsó rugóstagja milyen?
a hirdetésben szereplő motorból+ a 250esből nem lehetne csinálni 1et?:)
Így van, épp ez az előnye az átfűzésnek.
A képeidnél a mocinak elöl a lámpa alatt a légbeömlő, vagy nem ebbe került a 600-as?
miben is kedes Eksön barátom?
Megpróbálom badni asszonynak a pénzügyi részét és jelentkezem ha kell :D