Kérem az ötleteket/javaslatokat, hogy melyik nap legyen a blokkolók bemérésének/beállításának dátuma!
Főleg &Rash visszajelzését várom, az ő gépe még erős kihívásokkal küzd ha jól gondolom, szóval ja.
A mérés feltételei a következők :
- HÉTKÖZNAP bármikor, szabadon választott időpontban, díjmentesen fél napra rendelkezésre áll a mérőautó.
- HÉTVÉGÉN 15.000.- Ft a kiszállás és a mérés költsége ugyanígy fél napig szabadon próbálható. ( Helyszínen + alkatrészek, szerszámok stb. biztosított )
Mivel vagy 10-15 szett kelt el eddig, fejenként 1000-1500 Ft nem nagy összeg, hogy hétvégére tegyük a próbát (nekem a hétköznap is jó)
Kérem, hogy jelentkezzenek azok, akik vásároltak anno
hogy le tudjuk foglalni az autót arra a napra ( 10 munkanappal korábban kell írásban foglalnunk. )
- Kutya. hétvége/hétköznap is jó (hétvége preferált)
- ZxTomi - csak hétvége
- &rash - nekem mindegy mikor, kivéve a hétfőket
- Mizsi - március 4-5meló, 6-7szabad, 8-9meló, 10-11szabad...és így tovább
-
Egy bizonyos áruház ( majd rákérdezek, úgy emlékszem CBA ) és talán az újabb OMV-k fotocellás ajtaja be tudja zavarni, semmi más nem. Lehet, h az b@sztatja.
Itt a városban én már voltam mindkettőnél, nekem nem jelzett be, igaz itt az úttól kicsit messzebb van mindkettő ( viszont az autó védett a hétvégén egy SC 103 éjjellátót, városban, 30-as táblánál kapják be )
Ma elhoztam a szervízből. Szezonra felkészítve végre a bringa. Említettem a srácnak a fénykürt gondomat, megoldotta.
Állítólag a légszűrő ház alatt fut 2 vezeték, az egyik a tompított szál a másik a fényszóróé. Gyors csatival van összedugva, könnyen összecserélhetőek a szálak. Tehát akinek nem megy szerintem cserélje meg.
Holnap asszem szerelek!
Na majd lecserélem!főleg ha találok melot!
Elméletileg Székesfehérváron Piac tér: 8/45
Tibi zzr ott lesz:)
Ez jó alkalom lenne a pesti fórumtagoknak egy kis találkára is!
Te melyik nap mennél Cézé?
Kérem az ötleteket/javaslatokat, hogy melyik nap legyen a blokkolók bemérésének/beállításának dátuma!
Főleg &Rash visszajelzését várom, az ő gépe még erős kihívásokkal küzd ha jól gondolom, szóval ja.
A mérés feltételei a következők :
- HÉTKÖZNAP bármikor, szabadon választott időpontban, díjmentesen fél napra rendelkezésre áll a mérőautó.
- HÉTVÉGÉN 15.000.- Ft a kiszállás és a mérés költsége ugyanígy fél napig szabadon próbálható. ( Helyszínen + alkatrészek, szerszámok stb. biztosított )
Mivel vagy 10-15 szett kelt el eddig, fejenként 1000-1500 Ft nem nagy összeg, hogy hétvégére tegyük a próbát (nekem a hétköznap is jó)
Kérem, hogy jelentkezzenek azok, akik vásároltak anno
4, tHUNder - motoros 1db - 11.10
5, vitya636-motoros 1db
6, Mizsi - autós kit 1db - 11.05
7,zsoo777 - autós kit 1 db
8, Rammstein
9, Bálint_88 stb.
hogy le tudjuk foglalni az autót arra a napra ( 10 munkanappal korábban kell írásban foglalnunk. )
- Kutya. hétvége/hétköznap is jó (hétvége preferált)
- ZxTomi - csak hétvége
- &rash - nekem mindegy mikor, kivéve a hétfőket
- Mizsi - március 4-5meló, 6-7szabad, 8-9meló, 10-11szabad...és így tovább
-
Itt a városban én már voltam mindkettőnél, nekem nem jelzett be, igaz itt az úttól kicsit messzebb van mindkettő ( viszont az autó védett a hétvégén egy SC 103 éjjellátót, városban, 30-as táblánál kapják be )
Gurultál már a motorral bekapcsolt lézerblokkolóval?
Az egyik szemet az aux-ba dugtam,időközönként jelez,mintha mérnének.
Nem értem...
Nálam is a D-s blokk helyébe került az E, semmi baj nem volt vele, mondjuk nálam 600-t váltott fel 600...
És kérek képet ha kész van!
Állítólag a légszűrő ház alatt fut 2 vezeték, az egyik a tompított szál a másik a fényszóróé. Gyors csatival van összedugva, könnyen összecserélhetőek a szálak. Tehát akinek nem megy szerintem cserélje meg.