Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most néztem végig a 'karbon csődör' c. videót,szerintem azoknak van a bőrük alatt is pénz aki olyan bimotát vesz! 8milla! Szerintem az ár elmebetegség,persze fene tudja,ha milliárdjaim volnának?!
Világos és tökéletes megoldás,szerintem közülünk senkinek nincs a bőre alatt is pénze(sajnos)
A bőröm alatt sajnos nincs pénz, egyenlőre fóliázni fogok szerintem, így legalább annyi designt csinálhatok amennyit kedvem van
'Halálkanyar' megjegyeztem .
Az idomok is kapnak valami más színt?
Remélem :) A tartályban nem volt zavaros a víz, tiszta volt.
Gondos tulajnak tűnt, és segítőkésznek.
Sajnos ma már ez kevés emberről mondható el.
Azt hittem én is ismerem, aztán miket találtam, és még miket fogok.
Ezek után tényleg meglepő lenne, ha a abból jött volna a "rozsdás víz" ahogy írod.
Akkor inkább 'lemosta' valahonnan, az sokkal valószínűbb.
Ezekre is rákérdeztem, azt mondta, hogy mindenre odafigyelt, amikor átvettem megmutatta, hogy hol találom a hűtőfolydék tartályt, és ellenőriztük, fel van töltve fagyállóval. Szoktunk beszélni telefonon... Mondta, hogy ha gondolom szívesen szervizeli, mert ismeri minden porcikáját a motornak. Azért majd átnézetem, de nincs motoros ismerősöm, csak egyedül motorozgatom...
Ez így egy fokkal jobb, de azért a motor "nem látható" kopóalkatrészeit nem árt megvizsgálni.
A gumik/lánc állapotát azonnal látod, de egy elhanyagolt akksihoz, hűtővízhez vagy fékolajhoz már le kell venni ezt-azt.
Akitől vettem egy szerelő pali akinek az 5. motorja volt életében. Mindent elmondott a motrorról, adott hozzá pótalkatrészeket, mert neki már nem lesz rá szüksége... A motorolajban 2000 km van, a láncban sincs sok, a feszítő még nincs kihasználva, az elején van a mutatól, a gumik újak. Annyit mondott, hogy vigyem vissza ha jobb idő lesz és kicseréli a vizpumpánál valami tömszelencét, mer néha csöppen egy kicsit, amíg bemelegszik.
Rendes, és kedves embernek tűnt :)
Meg kéne lesni egy 400-ast (azon van gyárilag) hogy van -e plusz relé, vagy csak a kormánykapcsolón múlik a történet?
Azért is kérdezem mert van itthon egy riasztóm is amit bele kellene rakni,az ugye villogtatja egyszerre az indexeket,valami plusz relé beépítés?
Nem tudom sajnos,az elektronikához hülye vagyok.(A beismerés enyhítő körülmény)
Vagyis Eztet e
Üdv kutya!

kösz az ajánlatot,az ár alkuképes-e?
Szia!
Első körben el kellene olvasni ezt, addig gondolkodok énis, mert szerintem külön relé van a vészvillogónak, bent a biztidobozban
Nem.

Ha alkudni akarsz, akkor gyere be hozzám a boltba, ott kint vannak eredeti árukon a holmik ( Olaj 12.000.- , szűrő: 2.200.- , gyertya : 2800/3.700.- , Légszűrő : 6.800.- / 3.900 )

Azokból alkudhatsz nyugodtan
Üdv kutya!
kösz a gyors reagálást,az ár alkuképes-e?
Ha az barnás volt (tehát teljesen elhanyagolt a motor) akkor azonnal átnézés, ahogy Andris is mondta.
Kezdésnek az összes folyadék ( motorolaj, szűrők, fékolajak, hűtővíz stb. ) cseréje. Hidd el, meghálálja a motor.

Kis súgó: Tavaszi felkészítés elméletben, és persze a gyakorlatban.
.
Szia &rash!
Elektronikában talán eléggé otthon vagy!
Kérdés:nincs fénykürtöm,szerinted hol keressem elsősorban a hibát?Biztiket néztem sztem jók.Kábelt nem kezdtem el kiméregetni,de valami tipp esetleg?
Illetve nincs a gépen vészvillogó,mennyire lenne bonyolult kreálni rá?
Köszi!
Pontosan! U turn
"Halálkanyar"
Tudnék javasolni egy átnézést, ki tudja mennyire volt gondos az előző tulaja. Meg van itt egy bunkó szokásunk: Adatlap
Szívesen!
Látod ez a vasárnapi szerelés sokfele divat manapság.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Onnan jött, de a tartályból van átvezetve egy gumicső a másik oldalra.(a bal hátsó lábtartó mögött folyt ki) Egy kicsit barnás volt, minha egy kicsit rozsdás lett volna a víz.
Innen jött? Ez a hűtővíz kiegyenlítőtartály.
Ha egy másik csőből jött, ami a jobb lábtartó mögötti részen helyezkedik el, az a légszűrőházból van kivezetve, az ott lévő folyadékokat engedi ki a szabadba.