Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kex írja ezt a vizsga dolgot, de ezt akkor vizsgáztatni nem kell :D mert ugye marad a motorszám a régi :D
nem .mert ég és föld a kettő.
elvileg ugyanaz a zx14 és a zx12es blokk csak a hengersor nagyobb
Igen belerakhato, de csak akkor vizsgaztathato,ha az alvaz fiatalabb a blokknal.
1, úgy tudom 'kex' is D modellbe tette az E blokkot, elvileg nem gond.
2, Igen, azt
3, Darabokban.
4, Nem tudom, ezt Árontól kérdezd meg ( ő adta az árajánlatot a szerelésre : 06-20-346-5897 )
Lenne még pár kérdésem:
Az okoz e gondot hogy az enyém 90-es évjárat és nem az első légbeömlős illetve lefér e a másik légszűrőház stb.
Az indítható állapot az azt jelenti, hogy minden klappol ráülők és jöhetek haza?
A 400 a sblokk újra összerakásra kerül vagy az darabokba marad?
Kb mennyi időt vesz igénybe?
.. :: LÉZERBLOKKOLÓS BETYÁROK! :: .. ( VÁLTOZÁS ! )

Kérem az ötleteket/javaslatokat, hogy melyik nap legyen a blokkolók bemérésének/beállításának dátuma!
Főleg &Rash visszajelzését várom, az ő gépe még erős kihívásokkal küzd ha jól gondolom, szóval ja.

A mérés feltételei a következők :

- HÉTKÖZNAP bármikor, szabadon választott időpontban, díjmentesen fél napra rendelkezésre áll a mérőautó.
- HÉTVÉGÉN 15.000.- Ft a kiszállás és a mérés költsége ugyanígy fél napig szabadon próbálható. ( Helyszínen + alkatrészek, szerszámok stb. biztosított )

Mivel vagy 10-15 szett kelt el eddig, fejenként 1000-1500 Ft nem nagy összeg, hogy hétvégére tegyük a próbát (nekem a hétköznap is jó)
Kérem, hogy jelentkezzenek azok, akik vásároltak anno

4, tHUNder - motoros 1db - 11.10
5, vitya636-motoros 1db
6, Mizsi - autós kit 1db - 11.05
7,zsoo777 - autós kit 1 db
8, Rammstein
9, Bálint_88 stb.

hogy le tudjuk foglalni az autót arra a napra ( 10 munkanappal korábban kell írásban foglalnunk. )

- Kutya. hétvége/hétköznap is jó (hétvége preferált)
- ZxTomi - csak hétvége
- &rash - nekem mindegy mikor, kivéve a hétfőket
-
-

Kérem az ötleteket/javaslatokat, hogy melyik nap legyen a blokkolók bemérésének/beállításának dátuma!
Főleg &Rash visszajelzését várom, az ő gépe még erős kihívásokkal küzd ha jól gondolom, szóval ja.

- HÉTKÖZNAP bármikor, szabadon választott időpontban, díjmentesen fél napra rendelkezésre áll a mérőautó.
- HÉTVÉGÉN 15.000.- Ft a kiszállás és a mérés költsége ugyanígy fél napig szabadon próbálható. ( Helyszínen + alkatrészek, szerszámok stb. biztosított )

Mivel vagy 10-15 szett kelt el eddig, fejenként 1000-1500 Ft nem nagy összeg, hogy hétvégére tegyük a próbát (nekem a hétköznap is jó)

5, vitya636-motoros 1db
8, Rammstein
9, Bálint_88 stb.

hogy le tudjuk foglalni az autót arra a napra ( 10 munkanappal korábban kell írásban foglalnunk. )

- Kutya.
- ZxTomi
- &rash - nekem mindegy mikor, kivéve a hétfőket
-
-

5, vitya636-motoros 1db
8, Rammstein
9, Bálint_88 stb.

- Kutya.
- ZxTomi
- &rash
-
-
Nekem cseréltek szelepeket is, szelepszárszimeringeket, sikolták, szelepüléket rendberakták, szelepeket becsiszolták, hézagot állitották, mindez 63.000ft volt, plusz ugye ilyenkor hengerfejtömités csere, meg a karburátorokat sem árthat utánaszinkronizálni. Gépműhely tudna neked értelmes árat mondani, nekem sokmindent csináltak rajta, azért ilyen drága.
oksi most +nyugoddtam
amugy egy szelephézag állítás mennyibe szokott fájni?
Ha már itt kalandozunk, vajon zx12 -be zzr 1400 blokk?
Egyik haverom váltig állítja, hogy hallott ilyenről és hogy állítólag gyárilag is csináltak.
Mondjuk én hiszem, ha látom!
Nyugi,
600-1100 ( 1200-1400 ) se lehet...
400-600lehet...............250 est meg csak eladni h nagyobb legyen?
Az igazsághoz az is hozzátartozik hogy 400 elektronikával viszont nagyon brutálisan megy 2000-3000 től húz végig mint egy bika. Olyan mint egy v2-es. igaz a fogyasztás is. Néha vissza szoktam tenni
Kösz, ez hasznos infó. Akkor (már csak a használhatóság miatt is) az elektronikával együtt értendő a blokk ára.
Sziasztok. Bocsi a kotnyeleskedésért de. én átcseréltem a 400 600-ra és 180-nál megállt. Vennem kellett elektronikát. Hiába 600 km óra volt rajta. Azt hittem a km órában van a tiltás de nem az a kis fekete doboz valahonnan tudta hogy mennyivel megyek sőt a km órát ki is kötöttem ugy sem ment többet(leszabályzott)
Tavaly jó volt, ha az időjárás barátságos, akkor idén is ott leszünk.
A karbikat/szívócsonkokat és a légszűrőt cserélni kell, az elektronikát nem. (ezeket adom is a blokkhoz)
Kilométer-órát kapsz ajándékba egyet tőlem , de szerintem az is maradhat a régi.

Hengerfejtömítést érdemes venni egy újat az összerakáshoz, a két blokk szét-össze szerelése, teljesen kész indítható állapotra 50-ből megáll itt nálunk Áronéknál.
kilométer óra maradhat.
Szia Kutya!

Egyenlőre csak elvi síkon kérdezném szerinted mibe fájna az én 400-asom átfűzni a te 600-as blokkodra valamint mi kellene még hozzá, pl elektronika, kilóméteróra stb....
kawasaki zzr 600 e alkatrészek eladók tel:06309492804
Köszi. Úgy is össze kellene már futni lassan egy kis mustrára.
Ha nem boldogulnak vele hozd el, ugyis itt a jó idő. Biztos hogy javítható.