Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mekkora móka szétszedni egy elektronikát?:)bele gebedhetek?
Felajánlom a ház tűzfalát, szegény Bárdiék...
ööö...egy kis felület kell csak. Mondjuk egy panellakás mérethez képest kicsi, olyan 25-30 négyzetméter elég lesz
Megnéztem, konkrétan beszarás Óz semmi az úrhoz képest!
Zsír! Márciusi móka lesz, ha viszem Áronhoz tavaszi nézelődésre, meg műszakira akkorra időzítjük és veszek hozzá fékolajat is.

Mekkora helyet hagyjak a promóciós matricák számára a motoron?
súgok: BH 6KA63A2 maga kűd egy képet a motorjáról a céges email címre (ha saját motor, akkor az mindig egyedi ár lesz ) én meg elintézem h 16 legyen.

Na mit szól?
Há' mé' nem ezt mondja! 16 az olyan jó mint egy wellness hétvége, ráadásul Brembo.

Erről feltétlenül értekezünk kell
Nem nagyon fehérváron Fülöp'FuckYou'Gabi készít olcsón, ott lent délen a Goodridge-es ember most számolja fel épp ezt a tevékenységét, ő se mondott nagy pénzeket rá.

Maga eleve egy szót se szóljon: a hiper-olcsó motorjára amúgy is 16 körül van a Brembo, gyári méretű első fékcső szett... attól olcsóbb/jobb nem nagyon kell
Nem agyal rajtam kívül valaki fém fékcső beszerzésen? E-bayről menne a móka, és több rendelésnél olcsó a szállítás, meg önmagában a fékcsőnek is jó ára van...
Asszem tudok...

Szintetikus 10-40 FuchsSilkolene olaj, 4L : 10.000.-
Olajszűrő : 1.500.-
Gyertya (1pólusú) : 1.900.- (2pólusú) : 2.500.-
Légszűrő: 93-tól ZZR-hez : 4.500.- 93-ig motorhoz : 2.500.-
Sziasztok!

Tud valaki jó áron szervízcsomagot ajánlani ZZR400-hoz?
(olaj,-olajszűrő,gyertyasor,légszűrő)

Üdv mindenkinek
Nem gond!
Matska leírása alapján neki csak furatot kellett módosítania,illetve kellett egy alátét.
Asszem ennyi.
Értem-értem, de közben én meg tök megzavarodtam. Engem Matska cucca érdekelne, de ő meg nyilván nem dobja le róla, Bocs célszemélyt tévesztettem... Azért ha lesz fejlemény az ügyben, érdekelnek majd a részletek.
Szia!
A mostani főfékhenger a gyári!(sajnos)
A ZX12 cuccait most nyomozom mennyire passzol,márciusban kiderül kell-e faragni valamit,és ha igen akkor mit.
Próbáltam én már betét-, olaj, sőt főfékhenger (zxr) cserét is. Jobban is fogott egy kicsit, de akkor is nyúlós-taknyos volt. A komplett rendszerek, amiken filózol egy az egyben rámennek a gépre a felfogatásoknál? A főfékhengered miről van? Amúgy a mostani cuccaid lehet, érdekelnének, ha tényleg cserélsz...
Kedves cézé!
Én is előrébb járok!Fém fékcső fent van,kutyának hála zsír betéteket is szereztem.Fékolaj is cserélve(hátha).
Én a ZX9R vagy ZX12R komplett rendszerén agyalok.
ZX12-ét találtam már 50000 Ft-ért.
Tavaly esőben mentünk. Én imádok esőben motorozni, csak utána csupa retek a motor. Fehérvár-csopak közel annyi volt mint száraz időben, mert az összes mazsola az út szélén 70-el ment, valami ökör motoros meg ítéletidőben ghost ridert játszott. Komor idő volt, szakadt az eső, néha villámlott, a szembejövő kamionok beterítettek esővel
remélem majd mi is megtaláljuk a zizzenetem hibaforrását és 15.én lehet süvíteni (ha nem esik) a találkozóra!
Egyelőre nem állítgatom: a műhelyig ráhúzott szivatóval mentem a 2 fokban, azért (is) totál korom a régi gyertya.
Sok anyagot biztosan nem kap, mert a dzsuvás légszűrővel, öreg gyertyával is 5L alatt kajált a Tátrában, két személlyel.
Nekem sok mindent kellett venni, így az anyag erősen vitte a költséget de így is 50 alatt megállt a szerelés, és a halom alkatrész együtt.
Te Kuty, azt a karbit télleg be kéne állitani Olvastam üveggyertyáról, tök jó lenne venni egyet valakinek
Hétfőn küldöm a csekket, kösz a cuccost
és mennyibe fájt mind ez?
Az a baj hogy nekem is életre kell kelteni és félek mert a pénzt csask vitte a jézuska és nem hozta:(
Felébresztettük Zizit a téli álomból: Nagyszerviz, nagy élmény és új sisak
.
Munkahenger csere (akár radiálisra) jó fékolajjal és igen: betét csere is.
Nagyobb hatású egy jó választású betét, jó olajjal mint a fém fékcső őrület.
Nem azzal van a gondom, hanem a fékkar taknyosságával. Ha emberesebben meghúzom, eléri a markolatot, meg amúgy sem adagolható szépen. Vezettem egyszer egy cimborám Monster-ét, valami hasonlót szeretnék...