Nem köti sehová, ő csak sorban felajánlja ( olcsóbbtól indulva ) a lehetőségeket.
Nekem Kidobta anno ( két éve ) legolcsóbbra a MÁV-ot (pfff) köszi, azt kihagytam inkább.
A második volt a KH, akkor még 3000/negyedévvel. Őket X-eltem, azóta is náluk hosszabbítok.
Az alkusz neked hova kötötte?
Nekem tavaly 10000-ért kötöttük negyed évre az allianzhoz,de idén már 12500 lett volna náluk,máshol még több.
Így nem kötöttem át,maradtam a 10000 ft-nál.
Az üzifalon azt komolyan írtad hogy "ha a szerződő nem rendelkezik jogsival"tovább csökkenti a díjjat
Hogy is van ez?
Nekem valami 15000-et mondott a csajszi tavaly erre az évre.
mármint a km-órának, ha a csigárol van szo a kerékagynál, és a D-s konstrukciora is jo, mert nálam az kegyetlenül elkezdett nyekeregni, és az órám csak 0-40ig és 75-felfele mér, hiába nyomtam már bele injekciostűvel egy cl olajat, a problémát nem oldotta meg
Ok, emilben küldj át légyszíves mindent ( motor típus/évjárat , hova küldjem, mikorra stb ) és intézem jövő hétre a csomagod, van itt mindenem polcon hozzá.
kutya ur jó nagyot, elindulhatna az olajam, ha jol emlékszem 10w40et beszéltünk meg szűrővel, azt ajánlottad nekem, a cimemet tudod, elvileg jövö hét közepére jöhet a melohelyemre.
A segítségeteket szeretném kérni! 97-es ZZR 400-ashoz keresek km-óra spirált, eddig sikertelenül. Tudtok vmi tuti helyet, ahol biztos kapok, és netán még el is postázzák nekem? Új és bontott is érdekel!
Előre is köszönöm!
Ui.: gyanítom volt már ilyen kérdés, így elnézést az ismétlésért, de nem tudtam a fórum mind a 824 oldalát végigböngészni (még :) )...
Nekem Kidobta anno ( két éve ) legolcsóbbra a MÁV-ot (pfff) köszi, azt kihagytam inkább.
A második volt a KH, akkor még 3000/negyedévvel. Őket X-eltem, azóta is náluk hosszabbítok.
Nekem tavaly 10000-ért kötöttük negyed évre az allianzhoz,de idén már 12500 lett volna náluk,máshol még több.
Így nem kötöttem át,maradtam a 10000 ft-nál.
Hogy is van ez?
Nekem valami 15000-et mondott a csajszi tavaly erre az évre.
, ha az jó
Félretettem neked.
van nálam egy 600-asé, bontott. Meghajtással együtt, 5.000.-
A segítségeteket szeretném kérni! 97-es ZZR 400-ashoz keresek km-óra spirált, eddig sikertelenül. Tudtok vmi tuti helyet, ahol biztos kapok, és netán még el is postázzák nekem? Új és bontott is érdekel!
Előre is köszönöm!
Ui.: gyanítom volt már ilyen kérdés, így elnézést az ismétlésért, de nem tudtam a fórum mind a 824 oldalát végigböngészni (még :) )...
Azért köszi!Vadászok még!
A bontott zizin nincs véletlenül vészvillogós kormánykapcsoló?
Az nagyon érdekelne!