Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztosítson Téged a máv
Nem köti sehová, ő csak sorban felajánlja ( olcsóbbtól indulva ) a lehetőségeket.
Nekem Kidobta anno ( két éve ) legolcsóbbra a MÁV-ot (pfff) köszi, azt kihagytam inkább.
A második volt a KH, akkor még 3000/negyedévvel. Őket X-eltem, azóta is náluk hosszabbítok.
Az alkusz neked hova kötötte?
Nekem tavaly 10000-ért kötöttük negyed évre az allianzhoz,de idén már 12500 lett volna náluk,máshol még több.
Így nem kötöttem át,maradtam a 10000 ft-nál.
Ne ott kösd, bízd meg a netrisket. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb. Én kaptam plusz kedvezményt is így, h neten és alkusz által kötöttem.
Akkor megkérdem ha megkötöm a K&H-nál.
Igen, én is ezért irattam az Andi nevére anno.
Az üzifalon azt komolyan írtad hogy "ha a szerződő nem rendelkezik jogsival"tovább csökkenti a díjjat
Hogy is van ez?
Nekem valami 15000-et mondott a csajszi tavaly erre az évre.
Ok, este már ON leszek, megbeszéljük!
felvettelek msn-re ott dobom a cimet
, ha az jó
Írtam emilt, nehogy reklámnak minősüljön, ami benne foglaltatik...
mármint a km-órának, ha a csigárol van szo a kerékagynál, és a D-s konstrukciora is jo, mert nálam az kegyetlenül elkezdett nyekeregni, és az órám csak 0-40ig és 75-felfele mér, hiába nyomtam már bele injekciostűvel egy cl olajat, a problémát nem oldotta meg
Ok, emilben küldj át légyszíves mindent ( motor típus/évjárat , hova küldjem, mikorra stb ) és intézem jövő hétre a csomagod, van itt mindenem polcon hozzá.
engem érdekelne a meghajtás része
kutya ur jó nagyot, elindulhatna az olajam, ha jol emlékszem 10w40et beszéltünk meg szűrővel, azt ajánlottad nekem, a cimemet tudod, elvileg jövö hét közepére jöhet a melohelyemre.
Dunaújvárosban van, vagy postázni tudom ( 1.790.- a posta ).
Félretettem neked.
Éééértem! Akkor szét ne szedd! Mikor, hol, illetve hogyan tudjuk nyélbe ütni az üzletet?
Viheted külön is, de attól olcsóbb nem lesz
Meghajtás nélkül nem eladó?
Szia,

van nálam egy 600-asé, bontott. Meghajtással együtt, 5.000.-
Egy próbát megérne... néha jó lenne a 4kilóson mexokott vészvillogó
Arra nem jó a 400-as kapcsolója?
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni! 97-es ZZR 400-ashoz keresek km-óra spirált, eddig sikertelenül. Tudtok vmi tuti helyet, ahol biztos kapok, és netán még el is postázzák nekem? Új és bontott is érdekel!

Előre is köszönöm!

Ui.: gyanítom volt már ilyen kérdés, így elnézést az ismétlésért, de nem tudtam a fórum mind a 824 oldalát végigböngészni (még :) )...
Mondanám,hogy a p*****a!
Azért köszi!Vadászok még!
A 600-ason nincs vészvillogó ha lett volna, már át tettem volna az enyémre
Szia Kutya!
A bontott zizin nincs véletlenül vészvillogós kormánykapcsoló?
Az nagyon érdekelne!