Szia!
Szerintem mutasd meg neki ezt: http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Ne engedd GSX-F-et venni!Szegényeket hányszor szállítottuk futón.
4 ismerősömnek is van/volt olyan.Már csak 2-nél van.
A használtautón van egy szép motor, de 400-as. EZ AZ, 450 -ért.
Ebből a blokkot el tudják adni bármikor 50-60 körül - én meg odaadom a 2003-as 600-as motort 80-ért.
( persze csak akkor, ha Gaben holnap nem tudja beépíteni a gépébe a 600-as erőforrást. Ha az meghiúsul, akkor a barátodé lehet a blokk )
És ha kicsit tud alkudni vételkor, akkor lesz 450-ből egy '98-as, 600-as ZZR-e, 20ezer kilométerrel.
Jól mondják, pár ezresből megcsinálják. Ehhez is tartozik egy összekötő cső (azt még szintén a quadhoz vettem) érdemes úgy odavinni a lakatoshoz, hogy a cső/összekötő is ott van.
Nekem a GPz750-en (igaz, már vagy tíz éve) de egy ezresért megoldották.
Egyedül a hátsó lábtartót kéne átfaragni, bazi közel van az üléslaphoz (kb. 30 centi) 170 feletti utasnak - hosszú távon - zavaró lehet.
A gáz, hogy a módosításhoz a kipufogón is variálni kell, szóval nem egyszerű.
Viszont előre gond nélkül felmennek az új Z1000 lábtartó csonkjai, és sokkal kényelmesebbek mint a gyári - nekem is az van fent tavaly óta.
Én is letekertem 30ezret a 400-assal, igazán csak a két személy+csomag menetek miatt kellett eladnom. Egy relét és egy fesz.szabályzót cseréltem csak a négy szezon alatt.
Ha Te is két személyre veszed, akkor a 600-asokat erőltesd, hosszú távra is bőven elegendő lesz, bármilyen célra.
Szia!
Én 56000 km-et mentem el 2 személlyel az amcsi 250-esemmel,jó gépek azok.
Tény,hogy mondjuk egy 400-600-as zizi kényelmesebb mind menettulajdonságokban,mind 2 személlyel utazva.
Nem sok pénzért lehet kapni szép 600-asokat.Ha viszed asszonypajtást is sztem a 250-es ára + 300-400 euro és van egy 600-as zizid.
Szia!
Mindenképpen kell mennem hozzájuk,így megnézem a pontos árat,és le is fényképezem a dobokat neked.
Emlékeim szerint van króm,arany és fekete színben is.
OK. Hétfőn térjünk rá vissza, ha tudok valamit hívlak, és ha te tudsz valamit akkor meg te hívj légyszi. Azt se tudom még, hogy a 600 E blokk légszűrője a blokk fölé lóg ha minden igaz a D légszűrúje meg a blokk mögött van és szted elfér a tank alatt a 600 E légszűrőház?, de mondjuk sztem ez a legkisebb gon... Remélem mielőbb lesz Áronnak jó híre nekem
Hétvégén nincs melóban soha, szerintem hétfőn térjünk vissza rá. Igazából a 400/600 a kérdés, az már biztos hogy a D/E blokk felcserélhető, azonos köbcentiben.
Én a kiegészítőket ( karbi, szívócsonk, légszűrőház, elektronika, kábelek stb. mindenesetre összeszedtem. )
Azt igérte körbenéz lehetőségek után és egy két napon belül hív, péntekre igérte de nem hívott. Te nem beszéltél vele azóta? Nem tudom hogy hétvégén zavarhatom e illetve hogy tud e már valami biztosat mondani nekem.
1, tuning-kit, légszűrővel, kipufogóval, karburátor variálással. Így - ha tényleg jól sikerül - akkor 300-500 EUR-ból majdnem olyan erős lesz , mint egy kopott 400 -as
Bácsi sehogy. El kell adni, és egy olyan teljesítményű vasat venni, ami kiszolgál.
Szerintem mutasd meg neki ezt:
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Ne engedd GSX-F-et venni!Szegényeket hányszor szállítottuk futón.
4 ismerősömnek is van/volt olyan.Már csak 2-nél van.
Feketét akar. És most megint a GSX750F a szerelem.
Ebből a blokkot el tudják adni bármikor 50-60 körül - én meg odaadom a 2003-as 600-as motort 80-ért.
( persze csak akkor, ha Gaben holnap nem tudja beépíteni a gépébe a 600-as erőforrást. Ha az meghiúsul, akkor a barátodé lehet a blokk )
És ha kicsit tud alkudni vételkor, akkor lesz 450-ből egy '98-as, 600-as ZZR-e, 20ezer kilométerrel.
600-as zizit keresek, a barátom asszonyának.Tudtok valami tuti gépet?
Nekem a GPz750-en (igaz, már vagy tíz éve) de egy ezresért megoldották.
1-2 ezerből megvan.
Mondjuk én szeretném megtartani a 2 kipufogót de esetleg ha nem találok semmi postai utánvétellel lehetne megoldani a dolgot?
.
A gáz, hogy a módosításhoz a kipufogón is variálni kell, szóval nem egyszerű.
Viszont előre gond nélkül felmennek az új Z1000 lábtartó csonkjai, és sokkal kényelmesebbek mint a gyári - nekem is az van fent tavaly óta.
Mindenre elég a 600-as.
Ha Te is két személyre veszed, akkor a 600-asokat erőltesd, hosszú távra is bőven elegendő lesz, bármilyen célra.
Én 56000 km-et mentem el 2 személlyel az amcsi 250-esemmel,jó gépek azok.
Tény,hogy mondjuk egy 400-600-as zizi kényelmesebb mind menettulajdonságokban,mind 2 személlyel utazva.
Nem sok pénzért lehet kapni szép 600-asokat.Ha viszed asszonypajtást is sztem a 250-es ára + 300-400 euro és van egy 600-as zizid.
Mindenképpen kell mennem hozzájuk,így megnézem a pontos árat,és le is fényképezem a dobokat neked.
Emlékeim szerint van króm,arany és fekete színben is.
Én a kiegészítőket ( karbi, szívócsonk, légszűrőház, elektronika, kábelek stb. mindenesetre összeszedtem. )
mire jutottatok Áronnal?
Bácsi sehogy. El kell adni, és egy olyan teljesítményű vasat venni, ami kiszolgál.