Látom a képeid között, hogy átalakítottad az első fékedet. Melyik gép munkahengerét raktad rá? Jól látom, hogy az eredeti villára ment rá? Egy ideje küzdök már a fékem gatyába rázásával, de be kellett lássam, hogy a gyári konstrukció a híg kakival egyenértékű, így változtatnék én is.
Köszi!
cézé
Ne aggódd pöttyösre magad, ez még nem a vég. Én is voltam már a garázsban motort szerelni forró nyári éjszakán amikor nem tudtam aludni. De most se 40 fok, se szúnyogok, meg aztán a motor is egyben (kopp-kopp) úgyhogy cakát!
Azt hiszem &rash fertőzést kaptam, ezek szerint ez interneten keresztül is terjed!
Egyszer csak, úgy kilenc - fél tíz környékén úgy éreztem, hogy ki kell mennem és szétrántanom a gépet egy légszűrő tisztításhoz és gyertya cseréhez! Szűrő kitisztítva, gyertyákat éjszakára már nem vettem ki, majd reggel.
Egy fél órája jöttem be, eddig gondolkodtam, le merjem -e írni.
Azt mondja,hogy a két termosztátból egyet fog csinálni.
Remélem,hogy sikerül összehoznia mert már régóta tervbe volt véve a termosztát cseréje.
Azért köszi.
Persze ez is csak "táv"tipp, nyilván ő a szerelő, neki kell látnia h mi a hiba. De ismerve a ZiZi termosztátját (a 4kilóson én is cseréltem) emlékszem, hogy szét kell szedni, hogy levedd a helyéről. És ez már eleve a dobozban volt, tehát leszerelve érkezett hozzám.
A tömítését nézd meg, feladás előtt láttam ( és szerintem ő is látta ) hogy az nincs a helyén.
Ugyanis az már le volt véve a motorról, de ahhoz hogy levegyék, meg kell lazítani a háznak a tetejét. Ergo, ha nem figyeltek a visszahúzásra, akkor a tömítést rossz helyre (is) visszanyomhatták.
Szia kutya!Hallottam téged kell keresni olaj ügyben.Olyan kawám van mint Crazyjoe-nak,és szeretnék 4liter fuchs prorace 15w50 olajat meg egy olajszűrőt.Mennyibe lenne ez a dolog pízbe?köszi a választ előre is!Tomi
Látom a képeid között, hogy átalakítottad az első fékedet. Melyik gép munkahengerét raktad rá? Jól látom, hogy az eredeti villára ment rá? Egy ideje küzdök már a fékem gatyába rázásával, de be kellett lássam, hogy a gyári konstrukció a híg kakival egyenértékű, így változtatnék én is.
Köszi!
cézé